icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

mausy21
29. aug 2016

@nikolienko no tak uz si mi odpovedala...hi a to si pozorovala hned od toho testu pozit ci???

nivea777
29. aug 2016

@nikolienko ja mam vytok vkuse.. je to dobre lebo krcok je nim chraneny,spociatku som sa bala co to je ale gynekolog ma ubezpecil ze to je dobre

@mausy21 mna boleli hrozne krize ale az po 2 dnovom meskani.. preto som si povedala,ze spravim test lebo predtym som to nemavala..taktiez aj vytok biely som mala

nikolienko
29. aug 2016

@mausy21 ano uz nejak tyzden pred ms to zacalo, ale to ozaj jeden- dva dni, potom nic, potom zase po par dnoch

mausy21
29. aug 2016

@nivea777 aha no dobre teda....inak je to sila ze tretie babo takto da zabrat aby sme ho urobili...och..no nic uz len pockat nic ineee..

mausy21
29. aug 2016

@nikolienko lebo aj ja som mala vcera vcelku dost takeho bieleho husteho a dnes nic.no ale nepamatam sa ci aj normalka pred mrchu takyto mavam..ale vcera celkovo tak dost vlhko som sa citila cely den

nivea777
29. aug 2016

@mausy21 ja by som si na 3 netrufla.. Ak toto bude chalan tak chem skusit druhe ci nahodou nebude baba... ak to bude baba tak mi staci jedno a ked bude druhe tak bude..Neviem preco tak tuzim po dievcatku..ale na 99% to bude chalan,vnutorny pocit

nikolienko
29. aug 2016

@nivea777 ano ja som sa tiez pytala a vravel ze je to ok, pokial nic nepali ani nesvrbi ani nic je to v poriadku a krize som ja zacala citit tiez az potom co uz meskala ms a bolia ma aj teraz z casu na cas asi 2 dni dozadu mi tak zacala vystrelovat bolest do krizov ze som bola ako bezvladna uplne k.o.
@mausy21

mausy21
29. aug 2016

@nivea777 ja velmi tuzim po tretom.tych dvo h som si neuzila.stavali sme dom stres panika rychlo do orace nech to cim skor dokocime...a teraz by to bolo super..deti su uz velke a samostatne a bolo by nam fajn...

nikolienko
29. aug 2016

@nivea777 ja si zas myslim ze my budeme tam dievku lebo taku tvar co mam vyhadzanu tak to som este nemala 😀 vraj vtedy "berie dievca krasu mame" :-P jasne neda sa na to spoliehat ale ja mam zatial taky pocit ze to tak bude lebo sa fakt citim ako skrata 😀 hlavne nech mame tie deturence zdrave

nivea777
29. aug 2016

@nikolienko no to velmi uz nie je pravda :D kamoska bola skareda ako noc a ma chlapca.. a druha zas pekna ako babika a ma dievku...

nikolienko
29. aug 2016

@nivea777 jasne ved na to vplyva urcite viac faktorov 😀 mojej sestre tiez vraveli ze to bude urcite dievca lebo rovnako mala vyhadzanu tvar a brucho nizko ci vysoko neviem ako sa to vravi ze ked je tak je chlapec a ked tak tak je dievca.. no a skoncila s 3chlapcami 😀 teraz caka stvrte a vraj to uz vyzera byt baba 😝

nivea777
29. aug 2016

@nikolienko dufam ze na poradni mi uz bude vediet povedat.. niekedy uz vedia zistit ak je dobre otocene babo..ak to bude chlapec tak bdue mat suknicky a babiky :D spravim si z neho dievca :D :D srandujem :D

nikolienko
29. aug 2016

@nivea777 aj ja dufam ze cim skor to budem vediet 😀 moznosti sice nie je vela 😀 ale aj tak kvoli vecickam a tak by som to chcela vediet aby sme fakt nekupili vsetko ruzove a celenky a saticky a zrazu pri porode no mate krasneho synceka 😀 , v ktorom tt ides na poradnu ? ja az v 12tt a potom v 13tt mam ist na nejake velke sono

nivea777
29. aug 2016

@nikolienko mne to vychadza neviem ci 12 alebo 13 tt... bude mi robit vsetky testy,krv,moc,tlak... urcite aj sono

nivea777
29. aug 2016

@nikolienko 11+4 mam ist.. tak dufam,ze mi tam bude robit uz aj skrining

nikolienko
29. aug 2016

@nivea777 tak to uz mas zachvilku 🙂 drzim palce nech je pekne vidno babenko

nivea777
29. aug 2016

@nikolienko mam strach :( akosi mi zacali miznut nevolnosti.. neviem ci to je normalne alebo sa nieco deje

nikolienko
29. aug 2016

@nivea777 aj mna to na par dni preslo a potom sa to zase vratilo... rano este len oci otvorim a uz ma natahuje... neboj nic, mozno ta to uz prechadza ved niektore baby nemavaju nevolnosti vobec 🙂 hlavne povedz na poradni aj o tom tlaku !

nivea777
29. aug 2016

@nikolienko no ja mam take stastie ze doktorka mi vzdy namera normalny tlak,,ale ked si meram doma na 2 tlakomeroch,ktore su z lekarni takze ziadne smejdy tak mam nizky

mimala555
29. aug 2016

@nikolienko ďakujem si zlata 🙂 určite dám vedieť zajtra ci tmavne alebo co vlastne robí... Len neviem keď mám už 26dc nebola by vidno neviem vôbec ci mam veriť aj slabuckej čiarke tak som Dúfala ze dnes už bude silnejšia a je taka istá ako pred 3 dňami... A to už by hcg malo byt vžšie či???

mimala555
29. aug 2016

A vidíte ju niekto? Ci už nemám náhodu halucinácie 🙂

nivea777
29. aug 2016

@mimala555 velmi zla foto to je..

mimala555
29. aug 2016

@nivea777 🙂 to je veľmi zlí foťák 🙂

snazilka19993
29. aug 2016

@nivea777 jedna baba mi nasadila chrobaka do hlavy .. Zevraj jej test ukazoval vselico..raz pozitivny potom negativny .. Ze sa prestala testovat a muz ju donutil ist na gyndu kde jej povedali ze je v tom ..

nivea777
29. aug 2016

@snazilka19993 hcg by ti nemalo skakat ako pojasene...ak si uz mala pozit tak mal silniet a nie zmiznut..povazuj to za nepodareny pokus a uzivajte si

snazilka19993
30. aug 2016

@nivea777 ahoj moja teraz chcem troska odbocit od temy... Strasne ma pichaju vo vajecnikov..dneska rano ako som vstala isla som na malu a normalne taka bolest do mna :( ..aj ked som si sadla normalne bolest a troska som sa pomylila lebo ms mam dostat buducy tyzden okolo stredy strvtok..normlane ma picha :( .. Fakt teraz uplne vazne bez toho aby si si myslela ze si namyslam alebo co.. Takuto bolest si neprajem a tiez ma na pravy prsik strasne zacal boliet co zatial ten druhy lavy zatial velmi nie... Samozrejme zavolam na gyndu ci mam ist ajked este mi nemeska

mausy21
30. aug 2016

@snazilka19993 ahojcek no tak to je uuužas teda.s tym nasim telom zahrava si s nami ako chce.ja som sa zobudila na hlad.zasa.musela som sa ist najest.uzivam ten inofolic.doberiem ho a koniec...inak ja tiez cakam mrchu 6.9 tak sme nstom nejak rovnako.ale ty by si mala cinknut gyndako i ze co sa ti stalo s tymi testami a uvidis co ti po vie.

snazilka19993
30. aug 2016

@mausy21 veru strasne som sa zlakla ze ci nemozem mat problem ci co.. Pff no hrozne..ja take problemy nemam ze mam hlad alebo nevolnosti nic.. Len toto ze vo vnutri cutim ze sa nieco deje.. Neviem comu to mam pripisovat.. Dneska zavolam na gyndu okolo 8mej a spitam sa ci mam iat teraz alebo az ked bude meskat alebo az ponej

mimala555
30. aug 2016

Ahojte baby tak ja som dnes ráno testovala mama test a žiadna zmena 3 test každý inej značky a zasa len slabaaa druhá čiarka. Ja už to vôbec nechápem 12dpo 27dc. Keď už sa zjavila nechápem prečo keď tam teda stále je a ukazuje sa na každom teste prečo potom ne tmavne... Som už s toho úplne blázon....

mimala555
30. aug 2016

@snazilka19993 a dnes si neskúšala testovať??? A co hovoril doktor co ti môže byť?