icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

mausy21
2. sep 2016

@zuzana256 zlato ak mas ste 37.4 je moznost ze si tehotna...pretoze predovulacne teploty by mali byt podstatne nizzsie.vyskusaj tehu test...vyzera to pdozrivo..

mausy21
2. sep 2016

@zuzana256 nemas poruke testiik???

tomciatko
2. sep 2016

@mausy21 zosilnela iba trosilinku tak neviem na com som ale dnes som musela vyliat kavu v robote ako ma natiahlo :-P

nivea777
2. sep 2016

@tomciatko hlavne,ze silnie ;)

tomciatko
2. sep 2016

@nivea777 no uvidime aby som sa netesila predcasne ....som s toho nervozna...neviem ci moze ukazat falosne pozitivne do kelu

zuzana256
2. sep 2016

@mausy21 test som robila a iba jedna ciarka ale ostalo tam este ruzove farbivo

mausy21
2. sep 2016

@tomciatko supeeeer kolko dpo si??drzim ti palce

tomciatko
2. sep 2016

@mausy21 mam skor pocit ci mi nesibe ze je tam ta druha ciarka

mausy21
2. sep 2016

@tomciatko nemas foto???

nivea777
2. sep 2016

@tomciatko no moze falosne ukazat ale preco by to mal byt tvoj pripad? kedy mas mat ms?

mausy21
2. sep 2016

@zuzana256 a kedy si ho robila?mozno bolo este skoro ale ta teplota je velmi vysoka.

zuzana256
2. sep 2016

@mausy21 este je mozne to ze az neskorsie sa umna ukaze hcg mi nemusi este tak produkovat aby zachytilo ukazat na teste uvidim este pocad plodnich dni ci budu praskat vajicka alebo vajecniky ci budu boliet kazdy den mi byva od zaludka zle chute mam take ze len miesam stale nieco sladke slane a hladam stale nieco co by mi chutilo jedlo mi az tak nebere vodu alebk aj malinku pijem stale po douziti vitaminov femibion 1 mam pauzu a potom neskorsie zacnem uzivat znova kyselinu listovu aj priatel uziva stale tribulus aj vitaminy ako je selen alebo aj zinok

tomciatko
2. sep 2016

@nivea777 ms az 13 teho mam mat tak mi to je preto divne a niako tomu neverim ...len zase je ju dost vidno tak ma to znervoznuje

mausy21
2. sep 2016

@zuzana256 kedy bola ta mrcha???nemas foto toho testu????ja neviem ale pokial mas uz vselijake chute test by ti uz mal ukzat

mausy21
2. sep 2016

@tomciatko urob foto..ja cakam 6.9 tak som dnes 10 dpo a na teste sa mi vidi duch...ale tak tieto texty dist duchuju vraj

tomciatko
2. sep 2016

@mausy21 tak mne sa nikdy nestalo bud mi ukazalo ze som alebo nie som nikdy mi neukazali ducha

zuzana256
2. sep 2016

@mausy21 test son robila rano a bazalnu teplotu akusam aj pod jazykom a ta byva 36,7 akokedy

zuzana256
2. sep 2016

Ms bola 24.8-28.8 a viac hnedeho bolo ako krvi ta bola malinko a slaba cervena

mausy21
2. sep 2016

@tomciatko tak potom si a nemas co riesit 🙂

tomciatko
2. sep 2016

@mausy21 juuj keby si mala pravdu...ved si videla foto bola dostatocne vidiet

zuzana256
2. sep 2016

@mausy21 test uz nemam ked tam nic neni zahadzujem

mausy21
2. sep 2016

@tomciatko jasne drzim palce urcite zosilnie

tomciatko
2. sep 2016

pozri @ mausy 21

mausy21
2. sep 2016

@tomciatko no jasan to je ciarka nie duch...😆😆😆😆😆

kotatko1232
2. sep 2016

@tomciatko supeer len nech tmavne 😉

nivea777
2. sep 2016

@tomciatko hej je tam ciarka..kedy si mala ovu,ked mas este 11 dni do MS?

tomciatko
2. sep 2016

@ mausy faakt?tak dufam ze to bude pravda lebo som skusala aj iny ale tam je len taky duch...ale je pravda zase ze kazdy test je inak citlivy ...a tento je robeny az poobede lebo mi bolo priserne zle odisla som aj roboty

tomciatko
2. sep 2016

@ nivea 777 nooo ved to sa nemom dopatrat lebo mam nepravidelny cyklus tak som s toho jelen

tomciatko
2. sep 2016

@kotatko1232 dakujeem hadam bude 🙂 dam vediet

kotatko1232
2. sep 2016

@tomciatko ok pockaam si na silne ciarky