icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

zara_24
4. sep 2016

Meska mi ms 5 dni..a na nohavickach cisto ale ked sa umyvam tak mam cervenohnedy vytok velmi slaby..Bola som u gynekologa k voli bolestiam laveho vajecnika kt.ma boli uz druhy tyzden a povedal ze sa tam nieco hniezdi a ze tomu dava velku sancu aj ked mam testy negativne a ze uvidim ci pride ms...No a ona stale nechodi,vajecnik stale boli(bez cysty) a len to hnedocervene okolo krcku obcas ..

nivea777
4. sep 2016

@zara_24 vyskusaj zajtra test.. uz by ti malo ukazat na 6. den meskania a ked to uz aj lekar videl tak hcg v krvi musis mat.. budem drzat palce

zara_24
4. sep 2016

A ty si mala ake priznaky? Zmenili sa ti tie prsia ako vsade pisu ?Dakujem za odpovede @nivea777

nivea777
4. sep 2016

@zara_24 mne chodila posledne mesiace MS presne na den alebo den dopredu.. piatok som mala mat a nedelu este stale nic len biely vytok,nedelu ma zacali velmi krize boliet a bolo mi to podozrive..kedze som mala doma test tak som si ho spravila pondelok rano a 2 ciarky..Prsia ma zacali boliet este pred meskanim,vzdy som to tak mala.. aj zaludok som mavala pred MS taky zvlastny.. takze u mna divne bolo meskanie a krize

kvetka6390
5. sep 2016

Baby čo si myslíte týždeň dozadu v nedeľu som dostala silnu ms v utorok uz nič len spinenie a j v stredu v piatok vo štvrtok večer som si spravila test bola tam slabá ciarka tak som si spravila ráno v piatok ciarka bola o cosik silnejšia no od vtedy som si už test nerobila dnes som bola pri doktorke no ona powedala že mam nízko sliznicu že to na tehotenstvo nevypada že si mam skúsiť správu test v stredu ráno a k bude pozitívny že mám prist na odber čo si myslíte čo to môže byť? Som už zúfala stoho ešte sz mi to nestalo

nivea777
5. sep 2016

@kvetka6390 ak si ju mala velmi silnu,silnejsiu ako obvykle tak podla mna nie su tehu..pri MS sa vyplavi cca to iste mnozstvo a ci sa to vyplavi za 7 dni alebo 3 dni to uz neovplyvnis .ale vyplavi sa ten isty objem..ale urcite skus test

kvetka6390
5. sep 2016

@nivea777 no mala som ju silnú ale to len jeden deň v utorok už len hnedý výtok v stredu ružový a potom už nič

lulila20
7. sep 2016

co hovorite na tento?? slaba //

mimka11111
7. sep 2016

@lulila20 nič tam nevidieť

lulila20
7. sep 2016

@mimka11111 ked si to zvecsis je tam slaba //

mimka11111
7. sep 2016

@lulila20 no žial, zväčšiť sa mi to nedá...neviem prečo...takto tam nič nevidím, ak je tá čiarka ružová, nádej tam je....ale testíky zvyknú vytiahnúť občas aj kanálik...skús o pár dní další testík...možno sa čiarka viac ukáže 😉

kikuska91289
12. sep 2016

Ahojte baby mam 5 dni do MS a dnes mi je strasne zle na zvracanie ani kava mi nechutila tak som si spravila test a vysiel takto vidite tam nieco viem je to skoro ake posledny cyklus bol 24 dnovy tak teraz som z toho jelen dakujem

nivea777
12. sep 2016

@lulila20 ani ja nic nevidim na teste..ale ako vidim u teba v profile tak uz tu mas nahodene ze si tehotna..tak ako teda?

sibalka21
12. sep 2016

@lulila20 podla mna tam nic nieje, a pokial by si bola v 6tt ako mas nahodene v profile, tak by si mala mat kolajnice na teste.... Ale na tomto nevidim ani len naznak bohuzial... Uz mas potvrdene tehu?

bubu1983
12. sep 2016

@kikuska91289 je mi ľúto, ale tiež nič nevidím...ako hovorí sibalka21 ja som už v 5tt mala dve silné čiarky

dominini
12. sep 2016

@kikuska91289 veru nieco sa tam crta skus zajtra... duufam ze bude silnejsiaa drzimnpalce😊

kotatko1232
12. sep 2016

@kikuska91289 ja tam vidim ducha 😉

kikuska91289
12. sep 2016

@bubu1983 ja nie som 5tt mam 5 dni pred MS 😊

kikuska91289
12. sep 2016

@kotatko1232
@dominini dakujem baby ste zlate budem cakat dam vediet 😘😘😘

miriamn76
12. sep 2016

@kikuska91289 dušik tam je☺

ivankaivuska
14. sep 2016

@kvetka6390 ahoj ako si dopadla? Bola si niekde na vysetreni ci si tehu? Ja mam teraz nieco podobne ako ty. V nedelu meskajuca silna menstruacia, v pondelok uz slabsia a dnes doobeda spinenie a teraz uz nic. Krvne hcg mam hranicne pozitivne a sono mam ist buduci tyzden.

kvetka6390
14. sep 2016

@ivankaivuska ahoj ano bola som pri lekarke tento tyzden a ano cakam babetko no zatial som len na zaciatku musim si davat pozor ked som mala problem s otehotnenim ale jd to tam 😊

karcika88
14. sep 2016

@kikuska91289 ja vidim ciarocku slabunku 🙂

mausy21
14. sep 2016

@kikuska91289 vidim ducha a tusim to je pepino a tie neduchuju

ivankaivuska
14. sep 2016

@kvetka6390 super gratulujem 😉 ..Mne tiež v pondelok robila dr sono a tiež povedala že sliznica je nizko a to krvacanie by mohlo znamenať samovolný potrat. No ale že mám prísť v pondelok na ďalšie sono a uvidíme, že či tam niečo bude. Krv mam hranične pozitívnu. Akú si mala hodnotu hcg a v ktorom si týždni?

kvetka6390
14. sep 2016

@ivankaivuska zatial som len na zaciatku tiez som mala nizko sliznicu tak som sa bala no powedala ze treba mysliet negativne 😊 tiez mam ist v pondelok ku doktorke krv som mala presne tak ako ty

ivankaivuska
14. sep 2016

@kvetka6390 myslieť pozitívne si asi chcela napísať 😀 ...robila ti aj sono? videla už niečo?

kvetka6390
14. sep 2016

@ivankaivuska presne tak 😁😁 som chcela napisat nie v pondelok idem na sono

ivankaivuska
14. sep 2016

@kvetka6390 Tak teda nech nám to obom šťastlivo dopadne 😉 ..Daj potom vedieť.

kvetka6390
14. sep 2016

@ivankaivuska jasne aj tebe to prajem nech to vsetko dobre dopadne 😉