Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
Baby uz na 4 teste mi vysli // ale ta druha je velmi slaba az by som povedala priesvitna. O to moze nyt. Menstruaciu mam nepravidelnu. Naposledy som mala okolo 18.8. Teraz by mala byt okolo 21.9. Este neprisla.
@lucka271 no ked je tam druha, tak to volaco znaci...aj ked je slaba...pockaj par dni a ak zosilnie, tak si tehu... jednoduche... 🙂
Minuly mesiac 25 som mala ovulaciu
Ahojte teraz som volala ohladom vysledkov a chcem vam oznamit ze som mamka na 100% velmy sa tesim
Bodaj by nie pri takych testoch 🙂 gratulujem
@marsellinpir original foto sem daj
@miriamn76 bud si uz namyslam a chcem aby tam ciarka bola ja uz neviem
@marsellinpir ja som taka ista😀tiez vidim aj ked tam nic nie je😀
@marsellinpir dusik tam je. To je mamatest? Meska ti uz?
Ano to je mama test asi 2 den
@miriamn76
@miriamn76 ale dnes mi prisla mrcha robila som ho rano ako som vstala a o 2hod. Prisla mrcha
@marsellinpir oni duchuju ja som tak mala na dvoch ducha a nebola som tehu😏
A tak som sa tesila
@miriamn76
@marsellinpir to ti verim my sa snazime uz rok a nic stale
@miriamn76 skusim o 2dni ci je to mozne lebo som citala ze tehu mozem byt aj cez mrchu
@marsellinpir ano to moze☺
@marsellinpir ja na tom teste nic nevidim.. plus ked ti este prisla MS,tak pravdepodobne tehotna nie si...
@nivea777 dakujem za odpoved 😊
@marsellinpir ja tam vidim ducha a je do ruzova cize dufam ze bude tmavnut
@kotatko1232 takze si nedomyslam o duchovy
@marsellinpir nie nie

Prepacte my 25 minuli mesiac som mala velmy sa vam ospravedlnujem