icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

macinkq
26. sep 2016

Prepacte my 25 minuli mesiac som mala velmy sa vam ospravedlnujem

enusamt
26. sep 2016

@macinkq trošku som mimo.. čo si mala minulý mesiac? 🙂

lucka271
26. sep 2016

Baby uz na 4 teste mi vysli // ale ta druha je velmi slaba az by som povedala priesvitna. O to moze nyt. Menstruaciu mam nepravidelnu. Naposledy som mala okolo 18.8. Teraz by mala byt okolo 21.9. Este neprisla.

kukulienka83
26. sep 2016

@lucka271 no ked je tam druha, tak to volaco znaci...aj ked je slaba...pockaj par dni a ak zosilnie, tak si tehu... jednoduche... 🙂

macinkq
27. sep 2016

Minuly mesiac 25 som mala ovulaciu

sibalka21
27. sep 2016

@lucka271 tak pokial si si tie testy robila v jeden den za sebou tak je jasne ze su rovnako slabe.. treba robit obden aby si videla ci silneju alebo nie

macinkq
27. sep 2016

@lucka271 ahoj ja som si robila prvy tyzden a som mala jednu silnu a druhu slabu a o tyzden som si robila druhy test a som mala sylne dve palicky

macinkq
27. sep 2016

Mam aj foto tak si mozes pozriet

macinkq
27. sep 2016

Ahojte teraz som volala ohladom vysledkov a chcem vam oznamit ze som mamka na 100% velmy sa tesim

enusamt
27. sep 2016

Bodaj by nie pri takych testoch 🙂 gratulujem

marsellinpir
3. okt 2016

Ahojte som tu nova😊s manzelom sa snazime o babo uz asi pol roka a nic 😊chcem sa spytat co si myslite vyslo uz to konecne podla fotky

miriamn76
3. okt 2016

@marsellinpir original foto sem daj

bubo27
3. okt 2016

@macinkq a aj si merala ovu testami? ten test co si dala je ovu a tehu? a ked si mala take krasny ovu test kedy ste mali sexik? gratulka

marsellinpir
3. okt 2016

@miriamn76 bud si uz namyslam a chcem aby tam ciarka bola ja uz neviem

miriamn76
3. okt 2016

@marsellinpir ja som taka ista😀tiez vidim aj ked tam nic nie je😀

marsellinpir
3. okt 2016
marsellinpir
3. okt 2016
miriamn76
3. okt 2016

@marsellinpir dusik tam je. To je mamatest? Meska ti uz?

marsellinpir
3. okt 2016

Ano to je mama test asi 2 den
@miriamn76

marsellinpir
3. okt 2016

@miriamn76 ale dnes mi prisla mrcha robila som ho rano ako som vstala a o 2hod. Prisla mrcha

miriamn76
3. okt 2016

@marsellinpir oni duchuju ja som tak mala na dvoch ducha a nebola som tehu😏

marsellinpir
3. okt 2016

A tak som sa tesila
@miriamn76

miriamn76
3. okt 2016

@marsellinpir to ti verim my sa snazime uz rok a nic stale

marsellinpir
3. okt 2016

@miriamn76 skusim o 2dni ci je to mozne lebo som citala ze tehu mozem byt aj cez mrchu

miriamn76
3. okt 2016

@marsellinpir ano to moze☺

nivea777
3. okt 2016

@marsellinpir ja na tom teste nic nevidim.. plus ked ti este prisla MS,tak pravdepodobne tehotna nie si...

marsellinpir
3. okt 2016

@nivea777 dakujem za odpoved 😊

kotatko1232
3. okt 2016

@marsellinpir ja tam vidim ducha a je do ruzova cize dufam ze bude tmavnut

marsellinpir
3. okt 2016

@kotatko1232 takze si nedomyslam o duchovy

kotatko1232
3. okt 2016

@marsellinpir nie nie