Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
@karmela skusam vseliako no nejde do vobec ani zaostrit mi poriadne
@kvetka6390 skus potom este jeden testik a uvidis
@karmela skusim zas v pondelok
Dievčatá ja asi umriem od radosti. Tiez som mala predvčerom večer slabucko pozitívny textil, skúsila som včera ráno a skoro negatívny, opäť večer som skúsila a ciarka o niečo silnejšia. Nevydržala som a skúsila dnes ráno a ešte silnejšia plus som mala doma clearblue a ten prosím pekne pozitívny. Tým chcem povedať, verte duchom, nedajte sa odbiť rečami, že je to slabé. Prikladam fotku 26dc obyčajný test 15 citlivost a CB
@kvetka6390 ten biely podla mna neber do uvahy.. je nejaky divny,asi rozpity
@nivea777 moc som na ten biely dala moc
@kvetka6390 na modrom nic nevidim a biely neber do uvahy kedze je rozpity
@sibalka21 na modrom je slaba duha ciarka nechce mi ju poriadne zachytit ale zajtra spravim druhy 😉
@kvetka6390 no kedze by si mala byt tehotna z cyklu predtym..tak by si mala mat podla mna tmavsiu ciarku..ale skus este
@kvetka6390 tak asi nic..
@nivea777 nevadi 😀 bude sa skusat dalej
@kvetka6390 daco tam je..ale mne to ukazuje ako zlte..skus inak odfotit
@nivea777 neviem zle mi to foti

@kvetka6390 niečo sa mi tam vidí len neviem ti povedať ci je to kanalik ci dušik.skus testik este ráno alebo obden a keď druha ciarocka bude silnieť tak je to tam a budeš mamina