Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
Ahoj, mne tiez dva testy ukazali druhu ciarku velmi slabu a boli sme s manzelom zmateni, ci som alebo nie som tehu....tak sme kupilli digitalny test clearblue a ten vysiel jednoznacne, takze odporucam. Je ale drahsi - 10 euro. Test si urcite robit az ked menstruacia meska. Prvy test som si totiz robila cca 5-7 dni po oplodneni a ten mi vysiel negativny (hoci v letaku pisali, ze uz do piatich dni od oplodnenie rozlisi tehotnost) a ked menstruacia meskala tak som si urobila dalsi test a tehu som predsa len bola 🙂))
tak zo skusenosti, aj najslabsia takmer neviditelna druhaciarka znamena ANO, ja som ju mala taku ze som tvrdila ze tam nie je a kamoska mi na sto pro tvrdila ze som v tom a predstavte si mala pravdu, ked sa testik zopakuje o taky tyzden tak bude aj "duch" vyzeraz celkom inac, uz bude krajsia, takze gratulujem 🙂
Baby, a aké skúsenosti máte s testom Dr. Max? Mne ukázal negat. výsledok, ale mrcha zatiaľ nikde.
Ja som mala pri prvom teste slabu ciarku, mala som par dni aj spinenie ale nakoniec sa moj plod prestal vyvyjat a odysiel ☹ Pri druhom raze som mala znova slaby pasik a testovala som kazdy den, testy som kupovala v DM-ke a pasik bol stale rovnako slaby. Rozhodla som sa ist na istotu a kupila digitalny test v lekarni stoji 8€ a ten mi ukazal tehotna 2-3 tyzden 😉 a teraz som uz 29tt jupiiii
Ahoj, zajdi k lekarke, ta Ti vezme krv a povie Ti na 100%. Na teste je prva ciarka kontrolna - ci je test funkcny a druha ciarka ti ma prezradit ci sa v ti v tele nachadza hormon ktory maju matky v tehotenstve - HCG. Kazdym dnom tehotenstva sa hladina HCG zvysuje, to znamena, ze ked si urobis test napr. po dvoch dnoch, tak intenzita zafarbenia druheho pasika bude vyssia. Ja som mala len taku slabulinku ciarku, ze som ju ledva videla, myslela som si, ze az tak tuzim po dietatku, ze si tu ciarku iba predstavujem, no manzel ju tam horko tazko videl tiez. Boli sme u lekarky, a ta mi o 3 dni prezradila, ze budeme mat babatko. Bola som len v 4-5 tyzdni, takze preto taka slabucka ciarka 🙂 Drzim palceky 🙂
soni1 ja ho mozem len a len odporucit 🙂 na 13 den po oplodneni mi ukazol slabu ciarock je lacny ja som si ho kupila 1x a skutocne skoro este pred menstruaciou mi ukazal to co som chcela potom som si ho drahsim testom zopakovala a ukazal to iste odporucam su spolahlive 🙂
ja som mala takych slabych duchov ze som ch videla len ja a to len pod urcitim uhlom.. a az asi na 34 DC sa ukazala ciarka silnejsia. kazda mame ine vylucovanie hcg v moci.
ahojte kocky, predvcerom mi mala prist MS, a nic, tak som si kupila test v robote, a na zachode som si ho supom urobila...videla som len jednu silnu ciarku , tak som test zobrala a isla pracovat, a po 3 minutach som sa pozrela na ten test znova, a bola tam duch ciarka, neverila som vlastnym ociam....1.oktobra mame svadbu a tolko starosti a stresov,ze som ani necakala ze by to vyslo.. 🙂 vecer som si kupila druhy test a rano som si ho spravila, a vysiel na vlas rovnako jedna ciarka sila a druha pozitivna duchova :D nechcem sa zbytocne vytesovat , aby som sa nesklamala, poradte kedy by som to mala vyskusat s testom znovu alebo ist ku gyndovi?
ahoj dadikadodik, tak je to iste, mozes sa vytesovat, nech ten drobcek od zaciatku citi ze ho lubis🙂ked test vyskusas napr. o tyzden alebo aj skor, ciarocka uz bude silnejsia a mozes ist aj ku Dr, ta ti to potvrdi a povie, pridite si za dva tri mesiace a potom ti povie ci je ok vsetko, ci rastie a tak, ale teraz tam malicke istotne je tak uz o neho pečuj az rastie a tesi sa z maminky a ziadne bylinky, ok?a drzim palceky, tesim sa s tebou 🙂
ja som tiež mala takú slabú čiaročku že ju ledva bolo vidieť, druhý test detto, tretí detto....a to som si robila až dosť neskoro za tým ako mi meškal menzes....tak som si povedala, že tehu určite nie som, však pohodička....no a teraz ten môj malý "duch" má 14 mesiacov a ja som mala oficiálne potvrdené od doktora že som tehu až na konci 3.mesiaca....však mi ani nič nebolo takže som netušila že som tehu 🙂
Ahojte. My sa snažíme o bábo 15 mesiacov. Už sme to začali aj riešiť s gynekológom, bola som 15DC na folikulometriu a doki povedal, že to bude anovulač. cyklus a od budúceho mesiaca mi nasadi Clostil. Lenže ja mám cyklus cca 33 dňovi, takže ovulácia mohla byť neskôr...dnes mám 39DC. Len tak náhodou som si včera spravila posledný tehu test čo som mala doma a šup bol tam ako hovoríte duch... Dnes som si kúpila ďalšie a na obed čiarka silnejšia a teraz večer ešte viac, ráno urobím ešte jeden vtedy by mala byť Hcg najvyšie. Myslíte si, že nám to konečne vyšlo?
Podla mňa to vyšlo, ked som bola tehotná vždy tam bola čiarka, ked som čakala najstaršieho syna, tiež bola slabunká, ale bola tam🙂) držím palce, nech to vyjde🙂)
ja som si robila test až po 6 dňoch meškania taktiež som mala 28 dňovy cyklus..a čiaročka bola jasná a už som mala aj nejake tehu priznaky
to máš krásne dve //.Ja som si robila na 29 DC a cyklus som mávala tak 27 dňový.Potom som robila na 34 DC a bol tam druhá slabšia.Inak som bola bez príznakov, iba v deň očakávanej MS mi bolo divne-spala som, bola som slabá,bledá a taká malátna ako chorá.Suseda mi hneď povedala že som tehu a bola som aj keď bol test negatívny 🙂.Takže držím palce ...
Baby, trošku od veci, ale našla som doma ešte jeden test (keby niečo) a všade tu čítam, že máte duchov, tak som si pre srandu spravila ráno 🙂 (asi mi už haraší) .... pred týždňom mi skončila menštruácia a na teste jedna silná a jedna slabá čiarka a to na stopercent viem, že nie som tehotná (jedine, keby do mňa vstúpil duch ) takže nabudúce pre potvrdenie tehotenstva pôjdem rovno na gynekológiu 😀
Ahoj ja som si robila test po dvoch dňoch ako mi meškali, tiež mi vyšla veľmi slabá druhá čiarka, no a teraz o tri týždne porodím moje dve dievčatká. O týždeň neskôr už bola čiarka veľmi vyditelná a o dalsi tyzden to potvrdili aj krvné testy. Takže držím palce, určite si tehotná.
Ja som mala tiez len takeho "ducha", potom o dva dni uz bola zretelnejsia a uz som v 30. tyzdni🙂
ja som to mala tak isto....skoro dva roky sme sa pokusali o babatko a nedarilo sa...tak sme to zacali riesit s novym dr.a ten porobil vsetky potrebne vysetrenia a po hormonalnej liecbe sa nic nezlepsilo .tak potom ten posledny mesiac som ani nesla na folikulometriu a bola som tak zmierena ze to zasa nevyslo ze som ani nepostrehla ze kolko mi uz meskaju...ked som si potom spravila testik tak tam boli // ale ta jedna bola taka slabsia taak som si povedala ze skusim o dva dni dalsi testik a tam uz boli krasne //...a teraz sa uz tesime na prichod nasho dlho vytuzene drobceka 😉 😵 😵 😵
Jasne ze si tehotna, ja som mala to iste vzdy bola jedna zretelna a ta druha uplne slabucka...... Tak sa tes budes mamina 🙂
nibiru... mozes mi prosím popísať ako vyzeralo to spinenie? ja som mala dostat menzes 29.9....a 24.9,25.9,26.9 som mala taký slabohnedý výtok. nikdy predtym sa mi to nestalo.. ked som si robila test po dvoch dnoch meskania tak mi vysiel negativny...menzes stale nedosiel a ani to tak nevyzera ze by mal prist... myslis, ze by som mohla byt v tom? dakujem
JA som si predvcerom robila test tak ku veceru... ukazalo mi jednuciarku a po takych 2 minutach aj druhu lenze nebola taka vyrazna....Na druhy den rano som skusila znovu test a bol taky isty..... No a na to o take 4 hodiny som dostala menstruaciu takze teraz neviem co si mam mysliet ci to je normalne alebo nie?? Mozem byt tehotnna Alebo nie??? Prosim pomoooc
ahoj mojaj znama si robila test a ukazalo jej jednu ciarku , nastvana ho vyhodila do kosa , a po 5 hodinach jej to nedalo a vytiahla ho a boli tam dve ciarky 😉
aj ja som mala najskor 1 ciarku a vecer v kosi ked som nahodou kukla uz tam boli2 ciarky!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
ja som si tiez vcera robila tehot. test ciarka tam bola velmi slaba. Po cas aj mne zmizla🙂 tiez som velmi zvedava..dasli test si budem robit asi o 4 dni tak sa uvidi..🙂
jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj akurát mi dneska vyšiel pozitívny tehotenský test 🙂 jedna čierka silná a druhý trošku slabšia ale dobre vyditeľná 🙂 budúci týžden skočím ku ženskému nech mi to potvrdí 🙂
Podarilo sa nám to hned prvý mesiac, normálne tomu nemôžem uveriť 🙂 ale čakala som to lebo príznaky som mala, teda prsia mam také ako keby nafuknuté, zväčšené a tmavšie bradavky a podbruško nafúknuté 😀
juuujj teším sa....
snažili sme sa hned po menzese každý druhý den, len pre informáciu 🙂))) 🙂
Hihi My sme sa takto pred rokom tesili-to budes mat asi decembrove babatko 🙂
a co hovorite na toto - test negativny, ale po 20 min sa zjavila strasne strasne bleda ciarocka. taka ze to vyzera akoby len presvitala linia ktoru maju na teste predtlacenu ze ma stmavnut ak by tehu.... neda sa to ani volnym okom vidiet, len na dennom svetle ak trosku naklonim test...
pre sjuzocka podľa toho čo píšu na testoch je výsledok po 20 minútach už skresľujúci. Ale na tvojom mieste ešte pár dní počkám a test zopakujem, bo možno ešte len ubehlo málo času od zakuchtenia bábätka

ja som tiež mala vždy iba ledva dve čiarky. bolo treba lúštiť, hľadať, otehotnela som neskôr a tak boli slabé //, tiež to záleží od citlivosti testu. mne obe tehu potvrdili v 5tt, nebolo ešte ani srdiečko. je to aj zbytočné tam chodiť, kým nebude srdiečko, to je viditeľné až okolo 6-7tt tehu. choď k dr. pozrie na sono, odoberie krv na HCG a budeš presne vedieť na čom si. ja myslím, že už len kôli tvojim príznakom jasné tehu 😉 . držím palce, nech všetko dobre dopadne 🙂