icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

ajulka17
11. mar 2017

@mamana4 v pondelok idem ku gynekológovy tak už sa neviem dočkať stále verím v to že my poviem to čo by som veľmi počuť chcela maminka my hovorí že si je na 100% istá že som a že je zbytočné si urobiť test

mamana4
11. mar 2017

@ajulka17 tak keby si si spravila test vedela by si na com si ;) inak ti tu asi nikto velmi neporadi 🙂 drzim palce!napis ako si dopadla 🙂

nivea777
12. mar 2017

@ajulka17 môžeš byť tehotná ale treba spraviť test..Kľudne to môže byť aj hormonálna porucha atď.. k dr kľudne choď ale na 99% ti nepovie nič a ani nič neuvidí keďže si len v rannom štádiu tehu..Určite by som nešla k dr bez toho aby som si spravila test

ajulka17
12. mar 2017

@nivea777 ja som si robila test a bola tak jedna silná a druhá slabšia ale bola vidieť😃

nivea777
12. mar 2017

@ajulka17 tak ešte zbehni kúpiť jeden či čiarka zosilnela

lenkastar
16. mar 2017

Ahojte,co myslite,zacat sa tesit? alebo len chybny test? :-/

lucka271
16. mar 2017

@lenkastar ja si myslim ze ano

mamana4
16. mar 2017

@ajulka17 ako si dopadla?bola si u lekara?

anezka113
21. mar 2017

@alexandrag1 toto iste mám aj ja čistička je slabá meškajú mi druhý deň tak som zvedavá nechcem byť sklamaná...

henrieta16
27. mar 2017

Ahojte. Vidím, že tu riešite slabé čiarky na test. Ja som si tiež dva testy urobila dva dni po sebe a teraz neviem, či si to iba nahovaram, alebo naozaj tam ta čiarka je. Či to nie je len kanalik?zajtra idem k lekárovi na preventivnu. Len som zvedava na názor. Pridavam aj fotku. Dokonca som ju dala aj negativu. Ďakujem. 😊

mon8060
27. mar 2017

@henrieta16 podľa mňa tehotná nie si. Vyzerá to skôr ako na pokazený test. ..keď moč zasahuje do tej kontrolnej zóny. Potom to ukáže tak že sa tá druhá ciarka sa ako keby slabo podfarbi.

drakvak
27. mar 2017

@lenkastar Podľa mňa to je jasná čiarka - slabá, ale je 😉

henrieta16
27. mar 2017

@mon8060 ďakujem ti ta názor. Myslela som si. Aj keď je pravda že to iste mi ukázal aj druhý test dnes. Trosku zaprášena, ale mne sa zdá, že vidno biely pásik. Nechcem vyznieť ako naivka. Len sa cítim divne posledný týždeň 😑

lenkastar
27. mar 2017

veru kraaasne zosilnela,sme cca 5tt 🙂

nivea777
27. mar 2017

@henrieta16 zajtra uvidis co povie dr..na tej prvej foto to je asi kanalik,je to tenké a mne to ukazuje ako bezfarby

mon8060
27. mar 2017

@henrieta16 to je v poriadku. .aj ja som to tam chcela stále vidieť) )).mešká ti už menzes?

henrieta16
27. mar 2017

@mon8060 práveže mi nemešká. Ale ten, čo som mala bol zvláštny, krátky a teraz by som mala byt po ovulácii, no aj predtým aj teraz sme sa nechránili. Som unavená, zadýcham sa, pritom športujem, stále ma pichá v podbrušku. Preto som sa objednala k dr. No a skúsila som test a teraz som v pomykove. Neviem fakt. Mám už dve deti, ale takto to nikdy nebolo 😜 Mám aj foto negativu, ja stále vidím. 😂 Šibe mi

henrieta16
27. mar 2017

@nivea777 akože bez farby? Veď preto sa pýtam, či vidím dobre 😜 Neviem už sama... prepína mi 😂

nivea777
27. mar 2017

@henrieta16 že ciarka nie je ružová ale sivá, bezfarebna

henrieta16
27. mar 2017

@nivea777 tak to znamená nie 😅 no tak zajtra idem tak či tak na krv, tak uvidíme no.. možno len plány poplach 😋

nivea777
27. mar 2017

@henrieta16 krv je najistejšia..Aj keď ísť na krv pred meškaním je hlúposť..Ale uvidíš no

kllamarka
27. mar 2017

@henrieta16 No ja to tam vidim. Ja som expert na ciarky, mozes mi verit 🙂 Co ja som si spravila testov, ked som chcela dieta 😀 😀 Presne taku som mala na zaciatku. Negativ, znamena ZIADNA ciarka 🙂 A ziadna myslim absolutne - ani tien ani nic. Sivy kanalik je vlastne len vlhky kusok vlakna. 🙂 Ale toto tvoje teda nevyzera na sive. Aspon z fotky. Ale k uspesnemu tehotenstvu musi byt HCG vyssie 🙂 vela stastia

henrieta16
27. mar 2017

@nivea777 veď uvidíme, poviem mu ako sa cítim, že som spinila, že nezvyknem vôbec. Zajtra budem múdrejšia. Ďakujem ☺️

henrieta16
27. mar 2017

@kllamarka no ja už ani neviem, čo si myslieť. V podstate i ja tvrdím, že by to tam nemalo byt. Absolútne nič.. žiadny naznak, mne to urobila včera na dvoch testoch a dnes na jednom. Ten prúžok na teste ani nebol sivý, práveže biely. Jedna kocka vravela, daj si test do negativu. A uvidis. Mne to svieti. Ja už som na nervy z toho. Iba ma to znervózňuje.. pri prvých dvoch tehotenstvách som ani netušila, že som. A test mi ukázal až v 6tyzdni. Dovtedy všetko negatívne. Teraz nie len ma vkuse boli v podbrušku. Nič hrozne, ale tlaky. Aj po sexe boli. A spinila som. Čo nezvyknem. Krátka menstruacia, unavená stále. Kebyže si to namyslam, no neviem či to dr. vôbec zisti.. uvidíme no, nechám sa prekvapiť.

kllamarka
27. mar 2017

@henrieta16 tak drzim palce nech to nie je mimomaternicove. Ale z tvojej fotky to nevyzera cisto biele. Naozaj..ale naozaj tak slaby odtien ruzovej az do biela. Ja tam ten pruzok proste vidim - mam odkukaneho na tony.

henrieta16
27. mar 2017

@kllamarka no neviem, možno to len tam chcem vidiet. Ale vravim, vidím to aj ma tom negatíve. Bol to biely pásik. Potom som vyhodila. Možno či to nebude cysta. Ale zase dva chybne testy to asi nebudú. Jednoducho si myslím, že by tam nemal byt ani náznak. Veď keď jeden z testu mi z toho istého balenia biely kanalik neukázal a druhý áno a zase to iste na druhý deň. Som v strese 😊

ematko29
27. mar 2017

@henrieta16 ja sa stavim,ze tehotna si,toto by nemali na negativnom teste byt.daj vediet potom ako krv .A ked nemeska este menzes tak ciarka aj tomu zodpoveda.

miriamn76
27. mar 2017

@henrieta16 to je kanalik tieto testy ich maju kvalitne

mamana4
27. mar 2017

@henrieta16 zacinala som takou podobnou ;) myslela som si,ze to je kanalik :D drzim palce!!!!

henrieta16
28. mar 2017

@miriamn76 tiež si myslím, no uvidíme. Dnes som vstalava s pocitom, že blud, nemôžem byt tehotna. 😂