Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
Mne potvrdili tehotenstvo a o par dni podozrenie na mimomaternicove.. nemocnicu som odlozila, pretoze doktorka si nebola ista, a nechcem aby mi unahlene vzali vajcovod a nakoniec zistia ze to mimo nebolo.. a tak som sa tesila na babatko .. v pondelok sa uvidi co mi povie :(
Ahojte, poslednu menzes som mala 12.5., teraz v nedeľu som dostala menzes ale len taký pár kvapiek a na druhý deň už len špinenie , dnes ráno som si robila test a je tam slaba druha ciarka. na sone 11mm sliznica dr mi krv nechcel ešte brať že v pondelok mi spravi zas sono. myslite ze by to bolo uspesne?
@zuzanka28 nieco tam vidim..co dnesny test??
@daniela87sk vidim //
@sarina5 krásne pozitívny. Gratulujem 😊
Baby tak ms došla v noci včera 😞😞😞ale bola som na gynde a predpísal mi clostyl že to vyskúšané a bude ma sledovať tak hádam to teraz vyjde,chcel mi brat krv že aj napriek ms môžem byt tehu ale vravím že nechaj tak mám dosť silnú ms keď skončí budeme skúšať 😃
@zuzanka28 nezufaj drobec si sam vyberie mesiac kedy pride ja viem je to tazke na prveho som tiez dlho cakala liecila sa hormony uzivala aj ich pichali aj bylinky a babske kecy skusala laparka mi robili atd. a ked som povedala dost kaslem na to pojdem umelym tak maly sa ukazal na teste🙂 a teraz to iste pri druhom uvidim uz neriesim robila som rano dalsi test a nic sa nemeni.... snad sa mi podari najst pracu a verim ze to pride bez snazenia😉
@bonovka veru už som v 9tt 😍
@daniela87sk gratulujem a nech vsetko ide hladko. ;)
Ahoj. 🙂 pozitivny test druha ciarocka slaba ale Ostala tam slabucka ale jeju vidno. Menzes mi meskal skoro dva mesiace. Dostavil sa mala som 12 dnovi menzes neviem preco. Tolko som este nemala.. potom som mala teraz 15.7. 3 dnovi menzes trochu krvi a spinenie. Este tak som nemala 3 dnovy. Bojim sa :(neviem co to moze byt prosim poradte mi dakujem :/
@miriam_tvoja1 noo pekne postupne..MS meskala 2 mesiace,vtedy boli testy ake??? 12dnova MS prisla az po tom 2 mesacnom meskani?? 15.7 ta 3 dnova MS bola po ako dlhom case od tej 12dnovej???
@nivea777 ano otej 12 dnovej newiem preco tolko som nemala estee 12 dnovu MS. Ateraz 15 sa distavila ale treti den to bolo len trochu krvi a spinenie. Neviem co to moze byt.
@miriam_tvoja1 no ale ta 12dnova ms ti prisla po 2mesacnom meskani? a ked ti meskalo2 mesiace,ake si mala testy?
Ahojte, musím sa zapojiť.
S manželom sme sa snažili 1,5roka a stále nič. Už samotné milovanie bolo ako "práca za pásom" ☹ tak sme túžili po bábätku. Už nás doktor objednával na konzultáciu skrz umelého oplodnenia. Predtým mi stále kontroloval ovulácie,tie boli ok aj manžela,ten bol tiež ok. Boli sme zúfalí. Pri jednej kontrole mi doktor povedal (presne 27.10) že 28-29.10 mi pukne vajíčko a že ak to nevide teraz tak pôjdeme na tú konzultáciu.
Povedala som to manželovi a o tichosti sme sa pobrali domov ☹ ani sme nemali chuť na milovanie. Na druhý deň ráno som vyprevádzala manžela do práce, dala som mu pusu počkala kým odíde výťahom a išla som späť do postele. O chvíľu sa vrátil,skočil ku mne,že mu chýbam,taká ako som bola pred plánovaním tehu. A bolo. Odišiel s úsmevom ako už dlho nie. Tiež som zaspavala s dobrým pocitom. A čo čert nechcel,14.11 posledná MS už som ju viac nedostala.....doktor povedal že predpokladany termín otehotnenia je 28.10 😀 a už za 2 týždne rodíme 🤗
Možno je toto moc odvážny článok,alebo moc intímny, tým som chcela iba povedať, že je svätá pravda, že netreba tlačiť na pílu! Viem teraz sa mi to ľahko povie, ale naozaj som si tiež prežila svoje. Každý mesiac v slzách pri negatívnych testoch ☹
Hlavu hore dievčence, raz to príde, určite. Silno vám držím palčeky, nech všetky zažijete ten prekrásny pocit byť tehu ❤❤❤❤❤ verím že sa vám to podarí ako sa to podarilo nám 🙋 len treba vypnúť
A čo sa týka toho ducha na teste, mi sme ho tam mali celý mesiac 😉 nebola som si istá, kým mi doktor na sone neukázal ten malý zázračný fliacik 😉
Držím palčeky babule 😘😘😘
@nivea777 ake som mala testi po druhom mesiaci. Boleli ma prsia nemohla som sa ich dotknut ani spat som na nich ne mohla ana bruchu ked som slapa tak ma bolelo trosku aj chrbat ma boli dakedy hlava aj mi na vracanie slo ked som si dala cigaretu vtedy som nevedela preco apravila som si test visla mi ta ciarka slabsia ale vidno ju ane zmizla este tam bola som vihodila ho potom aj ma picha dakedy brucho dakedy aj boli ma.. neviem co toje ci som tehu. Alebo co.
@miriam_tvoja1 no ale ak ti meskala MS 2 mesiace,, na testoch si mala slabu ciarku a potom prisla MS ktora trvala 12dni..tak pravdepodobne islo o potrat.. musis si sprait teraz testy.. obden aby si videla ci ciarka tmavne alebo bledne

@nivea777 dakujem skusim o dva dni ked nepride