icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

simus0987
Autor odpoveď zmazal
smajlik9
30. mar 2018

Dnes ráno :D

mari122
5. apr 2018

Co si otom mislite babi

mari122
5. apr 2018

Akoze zoz v cerajska

sarah16
6. apr 2018

@mari122 ahoj je tam slabulinka čiarka urob si za dáke dva tri dni ďalší už by mala byť silnejšia. 😃

mers111
15. apr 2018

@karmela naozaj aj rapi robi kanaliky? lebo mne tak podobne vysiel, prilozim foto.. ale vysiel tak az po mesiaci od styku..ved to by uz boli kolajnice nie? robila som aj test 20 dni po styku- negativny..potom prisla ms..ale taka slabsia, no pila som alchemilku,tak to moze byt nou, ale po jej skonceni som spravila tento test a vyslo take nieco tenke... ja tehotna este byt nechcem, sna dje to kanalik,ci? posielam neupravenu aj upravene (tam to vidno)

karmela
15. apr 2018

@mers111 ahoj mne osobne robil kanáliky a na tvojom sa mo zdá tiež miestami až nič nevidím.Ked vyzerá ako ryha na papieriku tak áno je to kanalik

mers111
15. apr 2018

@karmela no už je dávno vyhodený..bola to skrátka tenká čiarka... Mesiac od styku by bola poriadna nie? 20 dní od styku som robila tiež a tam nič..aj keď to nebolo ráno..ale predpokladám,že aj tam by už ukázalo

kata1612
15. apr 2018

Ahojte čo si o tom myslíte? Test robený 4 dni po vynechani Ms.

mers111
15. apr 2018

@kata1612 podľa mňa tam máš čiarku svetlunko ružovú,tak verím,že o 2 dní bude ešte lepšie viditeľná..ale je to tam 🙂

soldi
15. apr 2018

@kata1612 tiez vidim ciarku, ale je velmi slabulinka, ovulacia bola asi neskor. toto zodpoveda tak cca 10-11 dni po ovulacii 🙂

kata1612
15. apr 2018

Ďakujem ešte pridám jednu foto. Horný test robený včera o pol 2 a spodný test robený dnes ráno. Dnes mi mešká 5 deň. Test.... mamatest.

mers111
15. apr 2018

@kata1612 máš to tam 🙂 ..

karmela
15. apr 2018

@mers111 tak to by už bola dosť viditeľná čiarka 😊

soldi
15. apr 2018

@kata1612 na 100% si mala neskor ovulaciu. o viac ako tyzden. pisem to kvoli tomu, ze ked pojdes ku gyn, tak Ti nebude sediet velkost plodu podla ovulacie, bude mensi. tak aby si sa potom nestresovala. na Tvojom mieste by som gynekologovi udala datum poslednej ms o tyzden neskor ako si dostala naozaj. lebo Ti ta zla velkost potom skresli aj vsetky screeningy

soldi
15. apr 2018

@kata1612 pre porovnanie, ten spodny je dva dni meskania, ten vrchny 4 dni meskania

kata1612
16. apr 2018

Ďakujem. Mám ešte počkať aspoň týždeň a tak sa ísť objednať k lekárovi? Chcem si ešte o pár dní spraviť test či bude tmavšia čiarka.este som tehotná nebola tak neviem ako postupovať. Len ma trápi že deň po keď som mala dostať MS tak od vtedy mám tmavý hnedý výtok(bez krvi) hlavne po malej potrebe objavuje sa to medzi obedom tak do tej 18. A občasné pobolievanie v podbrušku. Je to normálne?

mers111
16. apr 2018

@karmela ďakujem ti za odpoveď ..trochu ma to zmiatlo,lebo ta čiarka bola naozaj tenučká ani 1mm možno.. lenže mne sa zdala svetlo ružová.. nie som si úplne istá,ale asi až po limite to tak vyšlo.. naozaj to bol len kanálik? Veď už aj 20 dní od styku by mala byť pekná čiarka,aj keď nebol robený ráno,nie? A ten bol úplne negatívny..prišla za pár dni ms, potom som pre istotu spravila druhý z balenia (mesiac po styku) a tam hento..:/ potom opäť ďalšia ms cca v termíne.. cvičím dosť náročné cviky preto si už aj nahovaram,čo ak som aj bola,ale som to vlastnou vinou pokaslala..no ten negat.test+ms mi zároveň vyvracia toto čudo ..

mers111
16. apr 2018

@kata1612 tak ja ti v tomto neviem poradiť,skús zavolať dr a vysvetliť čo je vo veci, to jediné ti môžem poradiť..alebo skús online gyn.poradnu onaidnes.cz

soldi
16. apr 2018

@kata1612 k dr sa chodi vacsinou az okolo 8tt, skor to velmi zmysel nema.
cize mas mesiac cas v pohode.
tmavohnedy vytok znamena, ze to je starsia krv, zle by bolo keby to bola jasnocervena krv.
rozne bolesti a pichanie je normalne.
mala by si uzivat kyselinu listovu, ak uz neuzivas.
a ano, zopakuj test o par dni, mal by pekne stmavnut. malo by ist o tu istu znacku

kata1612
17. apr 2018

Ďakujem za odpovede. Tak dnes som si robila ráno ten modrý myslíte že je silnejšia čiarka alebo to vyzerá na rovnako?

soldi
17. apr 2018

@kata1612 nema zmysel testovat roznymi testami a porovnavat intenzitu, lebo kazdy ma inu citlivost (aj ked moze byt pisana rovnaka). ale je to stale velmi slabulinke. ten modry test je aka znacka?

kata1612
17. apr 2018

@soldi ten modrý je Dr Max. Vidím že je to slabucke preto mám obavy. Prvý krát mi testy niečo ukázali a na všetkých 3 je vidno slabucko.

soldi
17. apr 2018

@kata1612 dr max su dost citlive testy, citlivejsie nez tento mamatest, takze ano, ciarka by mala byt silnejsia uz ☹️

soldi
17. apr 2018

@kata1612 asi to nedopadne dobre, tiez sa mi to raz stalo. ale ak Ta to potesi, hovori sa, ze po tychto biochemickych tehotenstvach je maternica "pohnojena" a dalsi cyklus to zvykne vyjst uz stastne az do konca 🙂

kata1612
20. apr 2018

Ahojte tak dnes som si znova robila test....
Vrchný robený 7 dní po meskani a spodný dnes 10 dní. Myslím že tam už nastala zmena. 😀 Budúci týždeň sa idem objednať tak držte palce. Pekný deň vám prajem 😉

soldi
20. apr 2018

@kata1612 tak si mala na 100% neskor ovulaciu, toto zodpoveda tak 12dpo, cize dva dni pred ocakavanou ms. Pisem to len preto ze Ti kvoli tomu nebude sediet velkost plodu a termin porodu. Gratulujem, nech uz len silnie

bellatrix27
24. jún 2018

Čaute baby, čo myslíte? Dnes mam dva dni pred menstruaciou. Včerajší test, veľmi slabá čiarka. Dnes z opakovaný, silnejšia. Ďakujem za postrehy 😊

soldi
24. jún 2018

@bellatrix27 si tehotna, gratulujem 🙂

daniela2227
24. jún 2018

@bellatrix27 gratulacia 😊