icon

Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?

slniecko27
12. aug 2011

Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))

luciaalex
24. apr 2016

Jasne že áno. Aj ja som takú mala. Dnes má alex 10 rokov

kikuska91289
26. apr 2016

Ahojte baby chcela by som sa opýtať dnes som si robila test a na teste mi ukázalo druhu čiarku iba taký obrys náznak myslite si že môže to znamenať tehu ? Ďakujem

kotatko1232
9. máj 2016

Babulky 3.5 som mala dostat menzes od vtedy som este nedostala prsia ma bolia na dotyk aj sa mi trosku zvecsili to povedal aj priatel xixi.
test som si robila a nebolo tam nic ale po chvilke tam bola slaba ciarka aj susede som bola ukazat tak to potvrdila
myslite ze mozem byt tehulka alebo to bol len kanalik..

pbelkova
17. máj 2016

Ahojte, má niekto podobnú skúsenosť? Na 27.MC mi prišlo špinenie, ktoré trvalo 3dni, potom sa ukázalo veľmi slabé krvácanie, takmer nič oproti bežnej menštruácii a pobolievanie podbruška ako pri menzese - na 31.deň MC urobila som si tehu test a odvtedy testujem denne - každý deń mám rovnako slabučkú druhú čiarku popri kontrolnej - krvácanie aj pobolievanie ale trvá. Mali ste niektorá niečo podobné a boli ste tehu? Ďakujem za odpovede 😉

emily0412
19. máj 2016

Mam 3 dni pred ms a test som si robila teraz vecer. Co poviete?

milluska
10. jún 2016

@pbelkova ahoj ako si dopadla? Ja mam teraz niečo podobné... MS bola len špinenie dva dni, potom týždeň nič a potom začali duchovia na testoch a po troske silneju... Ale začala som spinit, tak som šla k Dr a hcg negat ☹

kristinka95
15. jún 2016

Ahojte co si o tomto myslite ? Je tam nieco alebo zase kanalik :(

zuzana256
15. jún 2016

ja tam nevidim nic

elza22
24. jún 2016

Ahojte baby, som dva dni pred ms. Vidíte tam niečo ? Alebo je to len kanálik a ja už vidím čiarky aj tam kde niesú 😐

candii
24. jún 2016

@elza22 ja vidim druhu ciarocku. Je sice velmi slabulinka ale je tam

simonkazga
24. jún 2016

@elza22 nieco slabe tam je, ale radsej vyskusaj iny test, lebo tieto fialove dost duchuju. Drzim palce

lucinka39
25. jún 2016

Co si otom myslite?

dadka0110
25. jún 2016

je to tam 🙂 🙂

julka31111
22. júl 2016

Je tam nieco či len mne sobě mMS mám ještě před sebou ale 8.7som mala slávu MS a 18jednorazove spinenie ale som mala už při malém přesto som sa testla a vyšlo toto nechceme si nic nahovarat a ani sa nesnazime kedze už máme jedno babeno poradte dakujem

ifsonko
22. júl 2016

Ahojte žienky, prosím Vás o radu. Prikladám foto tehotenského testu. Menška mešká len deň. Prsia naliate a pocit, ktorý som ešte nemala. Jedlo, vône. Čo vy na ten test? Vyzerá to ako "duch" 😀 Ďakujem za akúkoľvek radu 🙂

babika112
22. júl 2016

Aj ja som mala takýto "negatívny" test a výsledok má 8 rokov.

denaha
22. júl 2016

Ja som mala tiez pri druhom slabulilinku ciarku 😊

judit26
26. júl 2016

Ahojte.pomozte mi prosim.v skutocnosti jectam ta slaba ciarka.vidite tu nieco?

lulina14
2. aug 2016

Prosím vás mozem byt naozaj tehotná?

bubo27
2. aug 2016

Jasne si tehu 🙂

melynda
2. aug 2016

Vyzerá že tam niečo je 🙂 aj keď fotka teda nie je bohvieaká :-P

lenkadavid
4. aug 2016

Ahojte čo poviete máme takú slabú čiarku len ale je tam čo myslíte je to už tam bude to? 🙂

tomciatko
11. aug 2016

Moja skusenost test pozitivny po pol hodke krv u dr.negativna a to som bola v 10 tt...dnes ma drobec 8 rokov 🙂 no a teraz takto tak neviem ci je to tam 🙂

tomciatko
11. aug 2016

Veeelmi slabucka

chantalka86
12. aug 2016

@tomciatko vidim 🙂

tomciatko
12. aug 2016

@chantalka86 dnes som skusila zopakovat tak je o trosku silnejsia...robila som aj ovulacny tak aj ten je pozitvny a ovulaciu mat nemozem kedze zajtra by som mala dostat...tak som s toho jelen

lenkadavid
13. aug 2016

Ahojte moja otázka robila som ovulacn test ten bol pozitivn na moje krami ktoré ni neskaju už 5dni test pozituvny ako to je možné ovulacia už nemala byt keď krami mali prísť poradte prosím

lenkadavid
14. aug 2016

Ja nechapem test raz pozitiv a raz negativ prsia mam citlivé únava aj pod bruskom tlaky a netusim ani ktorí tizden som. Ale ovulacku som robila a ukazalonju to je jakanblbost tie testi ako neverim tomu. Dnes rsno som robila test a zase negativ ale pred vcerom pozitiv. Meskju mi už 6den nechapem vôbec ? Prosím o radu ale alebo aspoň niečo ďakujem

zuzana256
14. aug 2016

Ahojte mava niektora z vas tqku cudnu chut v ustach akoby kovovu,este ktomu aj zimnicu mam bolest krizov aj noh

tin_ka_ke
19. aug 2016

@lenkadavid ovu testy sú založené na princípe vyučovania luteinu. Ten je vylucovany cca 24 hod pred ovuláciou. Alebo je vylucovany tzv. Corpus luteum graviditatis po oplodneni. To znamená, ak máš mať svoje dni, prípadne ti meškajú a máš pozitívny ovu test a "ducha" na hcg teste, tak si s najväčšou pravdepodobnosťou tehu