Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
Babulky 3.5 som mala dostat menzes od vtedy som este nedostala prsia ma bolia na dotyk aj sa mi trosku zvecsili to povedal aj priatel xixi.
test som si robila a nebolo tam nic ale po chvilke tam bola slaba ciarka aj susede som bola ukazat tak to potvrdila
myslite ze mozem byt tehulka alebo to bol len kanalik..
Ahojte, má niekto podobnú skúsenosť? Na 27.MC mi prišlo špinenie, ktoré trvalo 3dni, potom sa ukázalo veľmi slabé krvácanie, takmer nič oproti bežnej menštruácii a pobolievanie podbruška ako pri menzese - na 31.deň MC urobila som si tehu test a odvtedy testujem denne - každý deń mám rovnako slabučkú druhú čiarku popri kontrolnej - krvácanie aj pobolievanie ale trvá. Mali ste niektorá niečo podobné a boli ste tehu? Ďakujem za odpovede 😉
ja tam nevidim nic
@elza22 nieco slabe tam je, ale radsej vyskusaj iny test, lebo tieto fialove dost duchuju. Drzim palce
je to tam 🙂 🙂
Aj ja som mala takýto "negatívny" test a výsledok má 8 rokov.
Ja som mala tiez pri druhom slabulilinku ciarku 😊
Jasne si tehu 🙂
Vyzerá že tam niečo je 🙂 aj keď fotka teda nie je bohvieaká :-P
Ahojte čo poviete máme takú slabú čiarku len ale je tam čo myslíte je to už tam bude to? 🙂
Moja skusenost test pozitivny po pol hodke krv u dr.negativna a to som bola v 10 tt...dnes ma drobec 8 rokov 🙂 no a teraz takto tak neviem ci je to tam 🙂
@tomciatko vidim 🙂
@chantalka86 dnes som skusila zopakovat tak je o trosku silnejsia...robila som aj ovulacny tak aj ten je pozitvny a ovulaciu mat nemozem kedze zajtra by som mala dostat...tak som s toho jelen
Ahojte moja otázka robila som ovulacn test ten bol pozitivn na moje krami ktoré ni neskaju už 5dni test pozituvny ako to je možné ovulacia už nemala byt keď krami mali prísť poradte prosím
Ja nechapem test raz pozitiv a raz negativ prsia mam citlivé únava aj pod bruskom tlaky a netusim ani ktorí tizden som. Ale ovulacku som robila a ukazalonju to je jakanblbost tie testi ako neverim tomu. Dnes rsno som robila test a zase negativ ale pred vcerom pozitiv. Meskju mi už 6den nechapem vôbec ? Prosím o radu ale alebo aspoň niečo ďakujem
Ahojte mava niektora z vas tqku cudnu chut v ustach akoby kovovu,este ktomu aj zimnicu mam bolest krizov aj noh
@lenkadavid ovu testy sú založené na princípe vyučovania luteinu. Ten je vylucovany cca 24 hod pred ovuláciou. Alebo je vylucovany tzv. Corpus luteum graviditatis po oplodneni. To znamená, ak máš mať svoje dni, prípadne ti meškajú a máš pozitívny ovu test a "ducha" na hcg teste, tak si s najväčšou pravdepodobnosťou tehu

Jasne že áno. Aj ja som takú mala. Dnes má alex 10 rokov