Slabá druhá čiarka na tehotneskom teste. Stretli ste sa s tým?
Ahojke Snazilky 🙂 Dnes som si okolo obeda robila tehu testik a vysli mi dve ciarky. Ale ta druha ciarka bola velmi slaba, len ten tzv "duch" a po case zmizla. Uz tyzden mi byva zle od zaludka, picha na vajecnikoch a v podbrusku, stale ma boli hlava a prsia. Prsia ma nikdy tak neboleli ako teraz, hlavne bradavky. A vobec nemozem lezat na bruchu a naboku len chvilku, lebo mi je hned zle.... Nechem si nic nahovovat, aby nahodou potom sklamanie neprislo. Ani priatelovi som zatial nic nepovedala. Cyklus mavam 28 dnovy, len niekedy je to 30 dni... tak ak ratam tych 30 dni, tak by som MS mala dostat najneskor v pondelok 15.8.. nie je to aj tak skoro, aby som videla nejaku ciarku? poslednu MS mi zacala 16.7. Uvidime, ci pride. Len ci ste sa niektora uz stretli s tym, ze ste mali slabu ciarku na teste a potom zmizla a potom neskor test ukazal ciarku uz pekne. S priatelom by sme sa velmi babätku potesili 🙂 Pred menstruaciou som totiz nikdy nemala take stavy a pocity ako teraz. Moze byt, ze mi aj menstruacia pride a aj budem tehotna??? Robim v zenskom kolektove a pomaly kazda druha mala menstruaciu aj ked bola uz v 2 mes. ...a az potom nic. Dakujem za rady a skusenosti 🙂)))
@snazilka19993 neboj sa vsetko sa na dobre obrati... ja som toto zazivala niekolko rokov dozadu ked som este nemala priatela.. a teraz cakame spolu prve a a tesime sa z toho neskutocne 😉 takze ziadny stres vsetko sa na dobre obrati 😎
@smitjan my sa snazime uz 3,5 roka.. Takze tieto testy mi robia nervy :D
Ja by som chcela len povedat, preco si zeny nezajdete do nemocnice do laboratoria na odber krvi za poplatok na vlastnu ziadost pokial ste z vacsieho mesta. Myslim si, ze to co zaplatite za tolke testy a nemate istotu v podstate lebo jeden ukazuje tak druhy onak, sa vyrovna poplatku za odber resp. aj menej. A tiez mate istotu ci je alebo nieje HCG zvysene.
@snazilka19993 chapem... ale neprestavajte v snazeni 😉 urcite sa to podari!
@snazilka19993 jasneee tesim sa s tebou...
@snazilka19993 no podľa tých testov by som povedala ze ty už medzi ne nepatriš samozrejme nechcem predbiehať udalostiam a moc ti to prajem a všetkým snažilkam tak tiež 🙂 mi sme s priateľom moc babo naplánovali boli sme mladí ale samozrejme ze keď prišlo tak sme sa tesiliiii 🙂 a teraz už keď plánujeme beriem to inak preto testujem a dúfam a tak... Ja chcem tiež moc moc dve deti a môj drobec ako som už spomenula súrodenca 🙂 no zatiaľ ma plisaka s ktorím sa hrá ze je babatko 🙂 🙂
@mimala555 jeeej aky je zlaty ten tvoj maly nezbednik 😍😍😍😍.. Trosku som nepochopila tvoju vetu ze "ty medzi ne uz nepatris" toto si ako myslela ? 🙂
@snazilka19993 nič v zlom samozrejme bola by som nerada keby to zle pochopíš... Myslela som to v tom ze testik ti silnie a určite budeš mať babo 🙂 hej je to môj poklad ďakujem 🙂
@mimala555 nie vobec som to nepochopila zle .. Mna pri tej vete hned napadlo ze to myslis tak ze uz nepatrim medzi snazilky..ale neviem akurat som si bola kuppvat testik zajtra rano urobim a hned dam vediet..mam trosku strach.. Si predstav ze som kupila tehu test a hned som vypila liter kofoli len aby som hned neisla testovat.. Lebo viem ze ked sa napijem tak nemusi ukazat vobec nic :D :D :D
@snazilka19993 ahoj tak ako? Testovala si? Ja hej keďže som zabudla ze je dnes sviatok a lekárne sú zatvorené bola som zvedavosťou nútená kúpiť si pepino test v drogérii... No tak som si ho teda spravila a druha čiarka ostala zasa slabá ale bolo ju vidno hneď asi po 1min. Takže nechápem a že by sa mi ukázal kanálik dva krát na rozličných testoch pochybujem....
@snazilka19993 možno hlúpa otázka, ale ako sa vám mohlo podariť posledný deň menštruácie? Z lekárskeho hľadiska by to bol zázrak. Oplodnenie je možné po ovulácii - ta nastáva cca 12-14 deň cyklu . Ibaže by si mala super kratky cyklus... ale aj tak posledny deň menštruácie mi príde skôr ako scifi. Každopádne, ak sa zadarilo, tak veľa šťastia ;)
@snazilka19993 :D teraz som dočítala fórum a vidím tvoj + test... takže predsa zázrak 🙂)) gratulujeeeeem 🙂
@mimala555 ahoj najlepsie je uz testom neverit ked ti neukaze 2// ciarky.. Ach baby nechapacky tie testy.. Ja som znich jak talianka uz .. Jeden pozitivny druhy negayivny..az sa bojim skusit digitalny ten co povie
Ahojte babi :D Tak dnes som mala aj ja test z duchom :D Odfotit mi nešlo môj mobil nevie dobre zaostriť :D Som dnes 22 DC a 8deň po IUI. :D
@snazilka19993 ak ti testy ukazali dnes negativne tak pockaj do MS a potom sprav test..
@snazilka19993 to myslíš vážne??? A aký si mala test??? :( ja som mala dnes 37,5
my sa snažíme 8 mesiacov. posledne som mala takéto testy, aj keď bola akože ms (bol len hnedý výtok) nejaké 2 dni. no u dr bola krv negatívna. jeho odpoveď bola, že buď bol test zlý, alebo som mala biochemické tehu. takže my pokračujeme v snažení ďalej, aj keď teraz kvôli silným atb musíme mesiac počkať so snažilkovaním
@happymia držím palce. ja už som tých testov poskúšala. no testy, ktoré pred 5 rokmi, keď som otehu s mladšou dcérkou, boli super, najspoľahlivejšie, tak teraz vyťahujú kanáliky a tak robia falošne pozitívne testy. píšem o mamatestoch. už som ich prestala kupovať. lebo tie mi každý mesiac vychádzali kvázi pozitívne. s rapi clear nemám falošné skúsenosti. aj mojej kamoške teraz pred dvomi mesiacmi ukázali tehu. a už je v 13tt. 🙂

@mimala555 juuuj vela zien ktorych poznam si planuju dieta az ked ma ten prvy 6,10 rokov 🙂 .. Ja len nechapem preco tak rozmyslaju.. Ja som tiez rozhodnuta ze ked sa nam podari prve babo,tak potom o 2roky skusime dalsie .. Aby rastli spolu .. A ked sa postasti 3 babo tak to bude bonus.. Ale kazdopadne chceme 2 deti 🙂 .. A prosim ta nenazivaj sa sasom lebo preto sme tu aby sme sa navzajom podporovali .. Vidis vsak uz aj mne sibe zo vsetkeho.. Zacnem sa vytesovat,potom som jak blazon a mam chut plakat .. Takze nebud ako ja.. Bud pohode aspon uz mas jedno dieta a vies ze dalsie mat budes 🙂 .. Horsie to je takym bezdetnym este ako som ja.. Neviem co od zivota ocakavat.. :(