Slabšia čiarka na teste

domcatko1811
18. aug 2021

Ahojte, pred dvoma týždňami som si našla prvý pozitívny test, potom čiarka krásne silnela a tak som bola u lekára na potvrdenie minulý týždeň,, s tým že som bola 5+4tt, ale bolo vidieť len gestacny a žĺtkovy vak bez plodu. A dnes som si hneď ráno spravila test, lebo stále nemám nejaké príznaky (tak pre zicher) a vyšla mi zrazu o poznanie slabšia čiarka a tak som sa vylakala a spravila si teraz druhý, a ten už mal peknú čiarku.
Môže to znamenať niečo zlé? Resp. potrat? Alebo je to normálne?
Slabšia je z rána, silnejšia je teraz
Prosím len o relevantné odpovede, ďakujem 🙂

kiki68
18. aug 2021

@domcatko1811 o dva tyzdne chod na sono, tie testy ukazuju iba orientacne nieco. A o dva tyzdne by uz podla toho tyzdna malo byt vidiet aj srdiecko. To da vsetky odpovede a vezme obavy.

snehulak77
18. aug 2021

Mohla si mat zriedeny moc, ak si bola v noci na wc, alebo si v noci alebo nad ránom pila. Už netestuj. Tehotná si, srdiečko ukáže ďalší utz

jaskolka
18. aug 2021

Na tak skorom začiatku ako si bola, 5+4 je úplne v pohode, že je len gestacny vak. Tehotenstvo máš potvrdene, načo robíš ďalšie testy? Zbytočne sa nervujes, reálne aj tak nič neovplyvnis, na začiatku je to vždy bud - alebo. Ukludni sa, užívaj vitamíny, kyselinu listovú to je vždy dobre pre rastúci zárodok, a hlavne vyhod testy a kľud

thereisabear
18. aug 2021

Nemusíš mať žiadne príznaky, to iba vo filme každá zvracia ešte pred tým, ako zistí, že je tehotná. Jasné, stáva sa to aj v reálnom živote, ale vôbec to tak nemusí byť. Bežne príznaky nastupujú aj neskôr.

erzi23
23. aug 2021

@thereisabear Presne tak 🙂 a to buďme rady

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre