icon

Slabý menzes a točenie hlavy. Môžem byť tehotná?

miselinka33
2. jan 2013

Ahojte žienky. S priateľom mávame chránený pohlavný styk cca od 12.12.2012 každý druhý deň až po včerajšok, takže kedy a ak vôbec došlo k oplodneniu sama neviem. Medzitým som mala menzes, ale iba slabučký. Posledné 4 dni sa mi neskutočne točí hlava, uplne na odpadnutie a stále aj keď sedím. Nemám citlivé prsia, ale bolí ma v podbrušku ako na menzes a ten mám dostať až o ťýždeň a pol. Na test je pravdepodobne skoro a gynekológ ma dovolenku. Viem, že 100%tnú odpoved tu nedostanem, ale chcem aspoň počuť Vaše skúsenosti. Ďakujem.

anjelicek26
•
2. jan 2013

@miselinka33 - myslim, ze si si sama odpovedala.. na test je skoro.. na spekulacie tiez... musis pockat 🙂

pingu1
•
2. jan 2013

otazka je, ci chces byt tehu, alebo nie...... potom sa bud tes, alebo stresuj..neviem sama... este je skoro robit zavery

stanislava2
•
2. jan 2013

@miselinka33 nechápem tvojej otázke ako možeš byt tehotná ked mate chráneny pohlavny styk?a za druhe kedy si mala ten menzes?

zuzi0911
•
2. jan 2013

@miselinka33 takto bolo aj mne pred dvoma tyzdnamy.ale asi nejaka fajna viroza lebo tehu nie som.trvalo to vyse tyzdna. v den ms mozes skusit test a uvidis

peta1510
•
2. jan 2013

Nemozes mat plodne dni?Vtedy byvaju bolesti a hlava sa ti moze tocit z cohokolvek,si myslim,ze na tehu priznaky by bolo aj tak este skoro,ci?

miselinka33
autor
•
2. jan 2013

@stanislava2 Lebo kondóm nefunguje na 100% vlastne žiadna antikoncepcia nieje stopercentná. Iba nemať sex.

miselinka33
autor
•
2. jan 2013

@zuzi0911 Aj to ma napadlo. Či niesom chorá. Neostáva mi nič iné len čakať.

miselinka33
autor
•
2. jan 2013

@peta1510 Plodné dni nemám, keď ja mám taký zvláštny pocit a ten ma metie.... Neviem, nebola som ešte tehotná, ale čítala som už všeličo. Sú aj také ženy, čo po oplodnení aj 5ty deň mali príznaky.

stanislava2
•
2. jan 2013

@miselinka33 pytaš sa kedy prišlo k oplodneniu ved vtedy ked Vám zlyhal ten kondom

peta1510
•
2. jan 2013

Tie bolesti mavam aj ja a tieto dva dni sa mi tiez paradne toci hlava,mozno je cosi len vo vzduchu.Tazko povedat,musis vydrzta a uvidis.

zuzi0911
•
2. jan 2013

@miselinka33 ono aj niektore testy su ze od 5 dna po oplodneni ale ci naozaj ukazu to neviem bo je to skoro.ale mozes ist k obvodnej s tym ze sa citis malatne atd a ona ti zobere krv na hcg adpon mne to tak urobila. 🙂

miselinka33
autor
•
2. jan 2013

takto to asi vyriešim. to by som mala už istotu nie?

kveta
•
2. jan 2013

@miselinka33 Mimomaternicove tehotenstvo sa moze takto prejavovat, ale neviem, ci tak skoro po oplodneni..

macka254
•
23. okt 2013

Ahojte,chcem sa Vás tiež opýtať na nazor.Meška mi MS 5den po celých týchto dní mam bolesti v podbrušku a rano mi býva zle že mi ani nič nechuti jesť, ale dnes som začala slabo špiniť,čim by to mohlo byť Mohla by som byt tehu??dakujem

kvietok210
•
31. dec 2013

Ahojte mám jeden problem .Pred mojimi Kramamy sa mi vždy kruty hlava.Aj počas nich.Potom to prestane.Určite niesom Tehotna.Lebo som z nikim nespala je to normalne.Alebo by som mala isť k Doktorovi.Dakujem za odpoved.Dana

tut
•
2. apr 2015

ahojte žjenki jasom tehotna mesjac prečo sa somnov stale toči hlava a mam bolesti po bruchom je to normalne