Snažíme sa o bábo a vyšiel mi takýto test
@perdulka7 jaj🤣 tak pise že sa snazia myslela som že chce vediet kedy sa mozu/ majú snazit 🙈
@noemikatka áno chcem vedieť
@perdulka7 Aaaale čoby to bolo nové, nie je. To je na koňovi známa vec - že nedočkavé baby testujú ovulačnými testami či sú tehotné. Údajne to funguje tak, že keď máš pozitívny ovulačný test po ovulácií, tak si tehotná. Prečo to robia? Lebo údajne sa to takto dá zistiť ešte pred pozitívnym testom. Toto fičalo aj pred 6timi rokmi keď som sa ja snažila. Vieš ako mi to príde? Chcem zistiť koľko je hodín. Namiesto toho aby som sa pozrela na hodinky, tak budem pozerať na slnko a tak určovať koľko ASI môže byť hodín 😂
@lucinka7890 Aby si pochopila, tak ovulacny test sa robi pred stykom, aby si vedela, ci to ma vobec zmysel (teda ci je sanca, ze otehotnies). Ked uz chces vediet, ci sa vec vydarila, tak najlepsie az ked Ti bude meskat menstruacia, tak potom si treba urobit tehotensky test a ten Ti ukaze, ci si tehotna.
@lucinka7890 v prvom rade by bolo dobre ujasnit si co chces testovat...ci ovulaciu, tehotenstvo, iq alebo ine ;) vacsinou mas ku vsetkemu pribalovy letak, tak skus trosku zapojit hlavu 🙂
@ysseba to je tak, ked niekto nevie, co chce, tak sa spyta na koni, ci tie druhe to nevedia🙊
Ak,už máš po ovulacii...tak,áno...stava sa že ovu test zachyti ranné tehotenstvo...no ak len čakáš na ovulaciu tak skús neskôr ešte testnut....no ak si myslíš že už si tehu...tak radšej kúp tehu test....a milé dámy...nikto z neba múdry neapadol...kočka sa pýta,normálne...tak,jej skúsme aj,normálne odpovedať...pekný deň....
Ja som s toho sprostá.... ty chcela alebo respektíve chces zistiť či si tehotná s ovulačneho testu?fakt???
Ak chceš vedieť ci máš ovulaciu tak nie ešte ju nemáš skus urobiť test zajtra, čiarka by mala byť rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná potom ovulácia nastane do 24hod vtedy sa treba snažiť a ešte aj deň po... No a ak chces vedieť ci si tehotná tak na to ti ovulacny test asi neodpovie však 😉