Som 12 dní po IUI. Vidíte ducha na teste?

viktoria1271
8. mar 2022

Ahojte dievčatá som 12 dni po iui dnes som si robila test nieje z ranného moču prosím vás videte aj vy duchov na teste alebo mi už šibe 😂

len_nig
8. mar 2022

Normálna fotka sa nenájde?

miskamicha
8. mar 2022

@viktoria1271 daj normalnu foto. Na tychto zial nevidim vobec nic..sprav test z ranneho moču. Mne ukazal asi ten najlacnejsi 9-10dpo celkom fajn ciarku. Držim palce!

viktoria1271
autor
8. mar 2022
riamia91
8. mar 2022

Nevidim nic.

dadis
8. mar 2022

@viktoria1271 Nie, bohuzial test je negativny. Viem, ze tuzba po dietatku je silna, my sme sa 3 roky snazili a az 3.pokus iui vysiel, ked som sa uz vnutorne vzdala nadeje, ze budem mat dieta. Teraz mam deti dve. Druhe sme pocali uplne prirodzene. Ono totiz stresove hormony nejakym sposobom rozhadzuju organzimus a preto prilisne pozorovanie, stresovanie sa testovanim a podobne, moze snahe o dieta iba uskodit. Ak pojdes na iui, nepozoruj sa, snaz sa zit ako predtym, sportuj, chodievaj na party, ja som sa dokonca dost pripila na vianocnom vecierku. 😅 a nerob si testy. Ved po iui ides do centra na krv. Verim, ze sa babatka dockas, len nemarni ten cas, kym vam babatko do zivota pride.

ajko2011
8. mar 2022

Ani ja nič nevidím.

anjelicek26
8. mar 2022

Bohuzial tie su negativne. Na dvanasty den uz by mala byt viditelna ciarka, nie silna, ale pekne viditelna. Mrzi ma to.

lasona
8. mar 2022

Bohužiaľ nič tam nie je

diamond007
8. mar 2022

@dadis bohužiaľ stresové hormóny rozhadzujú organizmus? Prečo bohužiaľ? Je to predsa úplne prirodzené, tak ako žena v strese nezačne rodiť tak ani nepočne. Práveže to príroda má zariadené skvele.
Poznám viac vašich prípadov že najskôr umelé a potom prirodzene otehotnenie. Super že sa podarilo prirodzene 🙂

modraslamka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miskamicha
8. mar 2022

@viktoria1271 negat zial ☹ my sme boli pred IVF a vtedy sa podsrilo..ked som sa uz vnutorne upokojila

dadis
8. mar 2022

@diamond007 Napisala som, ze bohuzial je test negativny. Viem sa do autorky vcitit a naozaj kazdy dalsi negativny test je pre taketo zeny vzdy nieco smutne. Ono sa velmi lahko radi tym, co problem pocat nemali..Ale rovnako zo svojej vlastnej skusenosti viem, ze sa nam zadarilo, az ked som sa zmierila s tym, ze idem uz na posledny pokus iui a uprimne som neverila v pozitivny vysledok. Zmierila som sa s tym, ze dieta asi nebudeme mat, vedela som, ze na ivf nechcem ist a ze mozno o par rokov zvazime adopciu.

diamond007
8. mar 2022

@dadis presne o Tom to je. Zmierila si sa a nestresovala...ja želám aby sa všetkým darilo podľa predstáv, ale podľa mňa to takto nepôjde moc dobre :-/

babulkomale
8. mar 2022

@dadis viem ako to myslis a mas pravdu, ja len mozno ako povzbudenie pre baby co su v strese, ze ked sme chceli druhe dieta, tak v klude a pokoji sa nedarilo par rokov a zadarilo sa v uplne stresujucej praci 🙂

dadis
8. mar 2022

@babulkomale No mne sa tiez v strese zadarilo. Pred Vianocami neskutocny stres v praci, bola som v praci od rana do vecera, chystanie vecierku na mojich pleciach...ani som nemala cas rozmyslat nad nejakym tehotenstvom...bolo mi divne, ze ma na vecierku dojalo vystupenie nevidiacich deti k placu 😅, nedoplo mi, ze to uz hormony pracuju...mala som par poharov vina, rano som isla na krv a bola som naozaj uprimne prekvapena, ze to vyslo...takze nehovorila som stres vseobecne, ale take to nezdrave upnutie na pocatie...

tulipanicek
8. mar 2022

Mrzí má to. Testy sú negatívne

54tinka54
8. mar 2022

@viktoria1271 tento je negat.. skús ešte zajtra a z ranného moču, ale neviem neviem

lenka188
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diamond007
8. mar 2022

@lenka188 krásne napisane... Ja ti rozumiem. Ja by som si asi napísala na papier dôvody prečo nebyť tehotná 😀 možno by ma to odradilo nachvilu psychicky na to nemyslieť. Ale je mi jasné že to je podvedome. Poznám takéto dva páry, jednému pomohla ako tebe dovolenka a druhý mal 3neuspesne roky, baba skončila robotu lebo riešili už umelé čo mala ísť a v Tom otehotnela.
Preto viem že psychika robí veľa. Ja som si práveže vždy dala načas s tým že šak užijeme si a keď sa podarí o polroka tak o polroka, keď o rok tak o rok..nám to nenahlilo🤣 tak to aj dopadlo hneď 🙏😇 ale teda vopred som s touto možnosťou ani nerátala popravde.

dolce_principessa
9. mar 2022

@viktoria1271 Negativny test

pamelaandersom
25. nov 2023

@dolce_principessa .ahojte visite tu ducha na teste?11 dni po inseminacii

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre