icon

Som, či nie som tehotná?

vevetrdlo1994
30. máj 2017

Chcem sa spýtať či som tehotná alebo nie

Som, či nie som tehotná?
Strana
z2
l3yla
30. máj 2017

No celkom dobre čítanie pred spaním 😉😀

l3yla
30. máj 2017

@natalienka12
@cecilia68 inak takisto,presne toto aj mňa napadlo...

cecilia68
30. máj 2017

@rebellefleur Je priam tragické, keď také trúby majú deti 😢 Čo z nich len vyrastie?

l3yla
30. máj 2017

@cecilia68 a vzor budú mať v takých "matkách"a u takých rodičov ...

alex49
30. máj 2017

ked ti tu 20 žien povie, že nie si tehotná tak nebudeš? máš tam dve čiary, dve čiary znamenajú tehotenstvo, mala si tam leták. objednaj sa k doktorovi a nemusíš lúštiť či tam tie čiary niekto nenakreslil

hivanik
30. máj 2017

...preklep sa moze stat kazdemu....niekedy postaci ano - nie......
Sudit podla zovnajsku je ubohe...☹

zuzkavladko
30. máj 2017

@cecilia68 presne to ma napadlo. Navod ma, citat vie, no aj tak sa ide pytat na kona ci je alebo "ee" Keby som ja tak mohla vidiet take bakule na teste 😒

ema234
30. máj 2017

@vevetrdlo1994 ako nechapem Vas zeny bola som tehotna a vzdy som vedela podla testu,ale aby som tu davala ocikane testy pritom tam je viditelna druha ciarka,ako pre mna trapne, ale blahozelam. 🙂

zuzkavladko
30. máj 2017

@alex49 no jasne, ze nebudeeeee, ved druha je slabsia 😝 k doktorovi ani netreba, my sme ju tu zdiagnostikovali 😂 Ach jo, svata prostoto...

tomichaela
30. máj 2017

@vevetrdlo1994 aj ja som,mala,len taku slabu ciarku

tomiholjubavi
30. máj 2017

@vevetrdlo1994 hura, gratulujem 🙂 budeš mať babatko 🙂 kiez by som aj ja taky test čoskoro našla 🙂

osky
31. máj 2017

dve rozdielne zeny s pozitivnymi testami-narazam na to ze zu tu jedna takato zena dala rovnaku dilemu...-temu

neverim ze nechapu.
veru-Kiez by som ja nasla taketo ciarky.
prave dnes som skusala-ale ee 😀
bielo jak v Gronsku...

zuzkavladko
31. máj 2017

@osky ja som skusala v nedelu a tiez ee...zase...ani kona mi nebolo treba aby som vedela, ze je to ee....

misscelaneous
31. máj 2017

jejdanenky, zeny, vy ste hrozne. Ked som bola prvykrat tehotna, predtym som pozitivny test v zivote nevidela , s takouto ciarou som ho rovno vyhodila ako negativny, az potom ma napadlo pogooglit a prisla som po pol dni na to, ze vlastne je pozitivny, na pribalovom je v malo testoch napisane, ze ciarka nemusi byt rovnakej intenzity. Pri snazeni o druhe som si zas pri ovulacnych myslela ze ovulujem hadam tyzden, tiez mi doplo neskor precitat pribalovy, ze musia byt rovnako silne. Nikto uceny z neba nespadol, vsetci sme sa museli kazdu jednu informaciu v zivote volakde dozvediet, sak majte trochu empatie. Ak vam lezu dokola rovnake temy na nervy, tak ich neotvarajte a neurazajte hned niekoho, ze nieco nevie. Tiez neviete vsetko na svete. mne napriklad to EE pride celkom vtipne 🙂 tiez to z casu na cas pouzijem v priatelskej konverzacii. A tiez som rada, ze mate vsetky dokonale manikury, ja si tiez od mala ohryzam nechty (teraz sice sa uz dlho drzim, mam ich kratke, ale upravene, no je to boj vydrzat) a nikdy to napriklad nasi neriesili, ono ked to robi clovek cely zivot, je na to tak zvyknuty, ze si neuvedomi, ze to na ludi moze posobit nepekne. Nemusite za to ale z niekoho hned urobit nechutaka a zlu matku. cely svet hovori o feminizme, ako je tazko sa zene presadit v muzskom svete, no mam skor pocit, ze to ma kazda zena tazke v tom zenskom, nitku ste na autorke nenechali suchu. pekne je vonku, dajte si niekde na teraske ladovy caj a teste sa zo zivota, ludom pomozte a ked treba, nasmerujte, a nechrlte okolo seba tolko ohna.

zuzkavladko
31. máj 2017

Pekne si sa rozpisala, mas v podstate pravdu. Len nech mi pre paaaana niekto vysvetli, naco si niekto kupuje tehotensky test, ked si neprecita navod? Naco? To uz mohla ocikat hocico a hadat z toho, ci je tehotna, alebo nie ...nie? Sorry, mam kramy...zase...zase sa mi dve ciarky neukazali, tak som kus nervna...Mala by som vypnut kona a zobudit dieta 😂

misscelaneous
31. máj 2017

@zuzkavladko nooo, ja som mala vseobecnu vedomost, ze tam maju byt dve ciarky, na obrazteku bolinakreslene rovnakej intenzity, precitala som len tu cast, ze ako dlho ma byt namocena tycinka ale nestudovala som to dopodrobna, ako hovorim, tiey som myslela ze je negativny so slabou ciarkou.
A citim s tebou, som 7 DC, pred tyzdnom som si to dobre odnervacila aj ja, a kedze uz viem, ze ciarka nemusi byt rovnako intenzivna :D, tak som pre zmenu videla na kazdom teste ducha a bum kramy, skoro ma porazilo :( Drzim palce, nech to uz vyjde, nechapem jak sa nam mohlo prve zadarit ani nevieme ako a s druhym to je uz rok mesiac co mesiac sklamanie a nervy. Nech mas pekny den, ja mam dieta chore, tak som sa zas vynervacila v predchadzajucom prispevku :D Idem odsavat sople

xxxxxnnnnn
12. jún 2017

Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Strana
z2