Som podľa testov tehotná?
Co myslite je možné že by som mohla byť tehotná stredný test je od prvého 4 dni a posledný od stredného asi 3 dni

@helka170 a kedy si mala ovuláciu, keď ešte len máš dostať menzes a už máš testy s rozdielom 7 dní? A kedy máš dostať menzes?
@bambulka711 o 4 dní
@helka170 kup si dr max a testuj s tým, ten mi nikdy neukazal falošne zato pepino teraz sú falošne pozitívne veľmi často.
@helka170 tak takto, keď sa na to pozrieme matematicky a neber to, prosím, v zlom. Fáza od ovulácie do menštruácie trvá zvyčajne maximálne 16 dní. To znamená, že aktuálne si 12 dní po ovulácii. Prvý test si si teda robila 5 dní po ovulácii a posledný dnes, teda 12 dní po ovulácii. Akokoľvek rýchle by bolo uhniezdenie, 5 dní po ovulácii nie je možné, aby ti vyšiel pozitívny test z moču. A keď vezmem do úvahy, že test netmavne, tak bohužiaľ to budú chybné testy. Tým samozrejme nechcem povedať, že tehotná nie si, stále byť môžeš, len testuješ skoro a blbými testami 🙂 skús vyčkať ešte pár dní a zopakovať iným testom. Držím palce, sme v tom spolu ✊✊✊
@veronika0310 baby nenahnevaj té sa ale veľa žien hovorí že sa dá otehotnieť aj bez evolúcie mam ani nenapadlo ze tehotná len ja meso nejem a zrazu som mala chuť na krídelko co by som nikdy nedala do ust a všimla som si aj ze sa mi niečo deje okolo bradaviek za mňa zu tmavšie a okolo nich si male fľaky keby som si to nevšimla test ani nerobím len mi to celkovo nesedí
@helka170 no a druhá vec, ty vlastne nechceš počuť náš názor, ale to, že ty tehotná si určite. Tu asi žiadna rada nepomôže, len držať palce. A otehotnieť bez ovulácie, no, to sa naozaj nedá. Ale držíme ti palce.
@helka170 otehotnieť bez ovulácie sa naozaj nedá, neviem kto ti takú s prepáčením ko*otinu povedal. Ale vidim že máš vsugerované v hlave že ty tehotná si a bodka. A to mi je ľúto lebo ak to tak nebude, pripadne niečo bude zle budeš sklamaná a to sklamanie boli ak si sk dieťatko priala 🙃 kazdopadne, môj názor nezmenis. Tie tvoje testy sú podľa mna slabé a nesilneju. Viac k tomu nie je čo povedať
@sashka22 tak ale ak má to čo má považuje za tehotenské príznaky už jej aj tento ukáže pozitívitu lebo nevoľnosti a zmeny na prsiach spôsobuje zvyšens hladina hcg v krvy.
Ale teda na jej mieste by som nerobila žiaden test kým nepríde ms.jedze medzi tými čo tu dala bol rozdiel 7 dní a testy rovnako silne

@ina2405 lenže ja mam Iba dostať len mam to tušenie ze som ja už neviem