Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
@helulik hej presne toto isté som aj ja hovorila kamoške, že ked čítam tieto fóra a všelijaké metódy, a pod. no to sú snažilky, ktoré sa snažia už dlhšiu dobu... tak som to len čítala ,,vzdelávala" som sa 🙂 ... ale ešte tomu dám taký voľnejší priebeh ,,zatiaľ" ... no už to, že som tu a sledujem asi voľný priebeh až taký nie je 🙂
@timka024 normalne ako keby som svoje pismenka citala... 🙂 snazilky su pre mn tie co sa sleduju, meraju a nevim co...my...? ked to pride tak mame tutu mutu, ale neriesim, ze teraz musime...podme lebo asi mam dni...zatial este nie... 🙂 ale zase je pravda, ze vzdy som taka v ocakavani ci sa to podarilo alebo nie... 🙂
Ahojte som tu nova,mozte mi poradiť? Nechapem to!!!počas plodnych dni sme sa s priatelom snazilkovali to je 9.1. a 16.1 som si urobila tehotensky test a ukazal tak zvlastne taku , slabučku druhu čiarku,ale ani nebola cela len tak nejaka polovična 😒 ,tak som otestovala este raz 18.1 a ten bol negatívny!!! Stretli ste sa uz s takým? Mam uz ,z toho plnuu hlavu!!! ☹
@23petka tak ako ? pockala si na dnes , kym pojdes k dokimu? mna to caka dnes, hryzem si nechty...ani spat som nemohla poriadne
@katulienka34 ano, mala si biochemicke., stava sa, maternica sa takymito nepodarenymi tehotenstvami pripravuje na udrzanie toho "praveho"..tak,, hlavu hore, coskoro sa zadari...
@zvolsiinylogin ahoj,ano pockala som..potom mi to uz prestalo,tak dufam,ze to bude,len take bezvyznamne spinenie...ani ja som nemohla poriadne spat..poobede ti dam vediet...aj ty ides dnes?
Ahoj zvolsiinylogin,viem mala som uz mikro potrat,aj mi z toho hrozilo mimomaternicove!! Len este vzdy som nedostala MS, teraz je 33DC,ale este vzdy čakam,lebo mala som uz aj 38DC 😒 ,len raz a to minuly mesiac. Meram si aj BT vzdy je vysoka,tak okolo 36,8-37,BT uz mam docela odsledovanu,tak podla mojich minulých mesiacoch merania,tesne pred MS klesa aj na 36,6.Bolia ma dost prsia,aj kríze,ale nie strasne,len ich cítim,Ale prsia ma aj vedia boliet pred MS.Nemam dalsí test ani nemam chut si dalsí kupovat!!!
no najlepšiec isť k lekarovi, ak si tehotna tak to na ultrazvuku bude vidno. tu cez internet asi ťažko zistime, či si tehotna. Take priznaky ako opisuješ mavaju ženy pred menštruaciou.
Ked som prvy raz otehotnela,boli tam slabulinkee čiarky a kazdym dnom slabli,vtedy som testovala myslim,ze 1-2 dni po meskani MS a potom som zacala spinit,hned som isla k dokimu ten ma hned poslal do nemocnice a o 2 dni mi uz robili kyret ☹ Preto sa pýtam na tu polovičnu čiarku,neviem či to je (alebo bolo) tehotenstvo 😖 Este počkam a ked nepride MS tak pojdem k dokimu lebo uz vazne nemam chut testovat!! Ale myslim,ze keby tam nič nebolo ,ukazalo by na 100% negativny test, nie???
Hmm.. Viem,ze mi len doktor povie čo a ako,len som sa chcela podelit so svojimi ťažkostami a počut vaš nazor na to vsetko ☹ Dost dlho sa uz snazime o babetko a som z toho dost smutna 😢
Ahoj chcela by som sa opýtať či už niektorá z Vás mala skúsenosť že jej test ukázal že je tehotná a nakoniec nebola...ja som minulý rok zažila dva potraty a chceli sme počkať rok kým sa s manželom pokúsime o bábo ale ms sa mi nedostavila ani v decembri ani v januári...doktor mi povedal že ms po potrate môžem dostať až v decembri že nemusím sa ľakať ale ja som mala ms 11 novembra a ďalej nič....myslela som si že je to normálne ale pred dvoma dňami mi to už nedalo urobila som si test....bol pozitívny aj keď druhá čiarka nebola až taká výrazná a mám citlivé zväčšené prsia...myslím si že som tehotná ale stále v kútiku duše dúfam že to bol planý poplach a že počkáme ešte pol roka a pokúsime sa o ďalšie.....
ahojte, chcela by som poradiť, s priateľom som mala pohlavný styk bez ochrany dvakrát 27.12., a 4.1. tiez dvakrat, kedy sa prvykrat do mna nechtiac spravil, ani raz sa neumyl po pohl.styku, menzes mavam skor nepravidelny, naposledy 12.12., 6.1. som mala jeden den spinenie a bolesti v podbrusku, bola som vsak aj prechladnuta, nasledne mi prisla menstruacia 15.1. a trvala len tridni ale bola silnejsia ako obvykle, testy som si robila tri vysli negativne, avsak neviem ci na to nebolo este skoro, byva mi zle od zaludka, a vecer mam strasne chute. Neviem ci si to nahovaram, a ci je mozne aby som bola napriek negativnym testom a ms tehotna, poradte dakujem
@katulienka34 ahoj, čo myslíš tým polovičná čiarka? akože po kyrete si sa testovala?
@tinka0312 Ahojky, niektoré baby čakajú na MS po kyrete dosť dlho čo som tu čítala príspevky. A myslím, že tesne po kyrete ešte môžu zostať v tele hormóny a test sa ti ukáže ako falošne pozitívny. Ale tie zväčšené prsia...hm...nie som teda žiadny odborník ...asi by som sa testla viac krát či čiarka silnie a najlepšie je to odkomunikovať s lekárom. Viem asi ako sa cítiš, tiež som otehotnela krátko po kyrete, mala som dosť strach, ale nie vždy to musí dopadnúť zle 😉 Držím palce nech to dopadne tak ako chceš Ty 🙂
Ahoj zabka79,nie nie asi som to zle napisala.Kyret som mala v lete auguste 2013,doktor odporučil aby sme počkali aspon 3 mesiace.A s tou polovičnou čiarkou sa to deje teraz este čakam na MS,z tej druhej čiarky je len polka proste jak by nedokoncena 😖
@tinka0312 Ahoj, prepač trosku nerozumiem, po potrate ste sa nepokusali o babo a este vzdy ti ukazuje dve čiarky? ☹ Mne po kyrete,velmi pomali klesalo HCG tak som chodila na odber krvi a doktor to sledoval,hovoril,ze veelmi pomali klesa to HCG,ale nakoniec klesol tak ako ma byt a MS som dostala o mesiac,ale s meskanim,ale to je normalne.
@katulienka34 v októbri som spontánne potratila všetko bolo v poriadku mala som ísť na preventívku teraz v januári no od decembra som nemala ms v novembri som mala ale ďalej nič tak som si urobila test a bol pozitívny a pri tom sme si dávali pozor
@tinka0312 Ked bolo vsetko v poriadku po potrate,tak potom mi tam sedi,len to, ze si zase otehotnela 🙂 aj ked ste davali pozor 🙂 Vie čo ja som počula,ze po spontannom potrate je velka sanca otehotniet,ale velkáá sanca 🙂 Uvidis ked pojdes k dokimu čo ti poviem,daj určite vediet som normalne zvedava ako to dopadne 🙂 Držim palceky nech to dopadne len dobre 😵

@helulik no moja tak ja som 45 DC (ide ma poraziť) a ma len veľmi bolia prsia a ked si stlačím tak bradavky - au ... ale inak nič, trošku sa mi zatočí hlava, ale inak nič extra ...oo aby som nezabudla, strašne mi chutí jesť, no ale to pripisujem k tomu, že od vianoc som sa tak rozjedla, že až,,,a pred MS mi vždy aspoň týždeň chutilo veľmi jesť, takže v tomto smere je to pol na pol, zajtra spravím test a hotovo ! 😎