icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

helulik
21. jan 2014

@timka024 u mna je doctor az na poslednom mieste...ja pokial nemusim, ja tam nejdem... 🙂 dufam,ze to aj teraz tak dopadne... 😎

timka024
21. jan 2014

to je pravda, ja som sa tiež dosť toho dočítala a bola o čosi múdrejšia a teda nám ,,nepravidelným" to celkom pomôže si takto pokecať, keď máme rovnaký problém ... som sa bála, že som jediná

helulik
21. jan 2014

@timka024 ja som mala vcera normalne krajsi den...lebo ja davam tu moju anorexiu za dovod preco to mam take nepravidelne...a preto som sa tiez bala, ze som sama...ale teraz, ked viem, ze nie som...je to take jednoduchsie vsetko... 🙂

timka024
21. jan 2014

@helulik no, asi tak nejak aj ja ... aj ked mám ísť každý rok na preventívku, tak prežívam stresy a vždy sa nejako musím donútiť, tak preto chcem ešte vyčkať, poprípade ak to dlhšie nepôjde začať skúšať nové praktiky ako vystihnúť ten správny čas a hotovo ... však keby aj mne vyšlo hneď prvý test s dvoma paličkami, tiež by som ďalej už neskúšala a utekala k dokimu... no čítala som aj také príbehy báb a bolo ich dosť, že im slabú čiarku ukázalo až keď boli 4, v 5 či až v 6 týždni ... každá žena je iná 🙂

helulik
21. jan 2014

@timka024 no ja som napriklad na preventivky nechodila vobec 😕 neriesila som nic...sak hadam som zdrava 😀 ja truba...ale teraz na prehliadke ma aspon doctor upokojil, ze vsetko je v norme, ziadne cysty...fu, som si vydychla 🙂 jasne, kazda sme ina...preto netreba sa upriamit len na jedno alebe len na druhe...ale treba sa vnimat tak ake sme

timka024
21. jan 2014

@helulik hej je to tak ... ja dokonca poznám babu, ktorá mala krámy raz za 2 mesiace, potom pol roka nič, potom raz za 3 mesiace ... a potom už ich nemala dlhšie bolo jej to divne, ani príznaky nemala na tehu ani nič, to ani neriešila, že by mohla byť, no a spravila si test a bola tehu =) ... život prináša kadečo 😉

timka024
21. jan 2014

@timka024 vidíš, ty si si myslela, že kvôli prekonanej chorobe máš dlhý cyklus... a pred ňou si ho mala pravidelný, či ? a ja som zdá sa , že v poriadku teda aspoň dúfam a aj tak je to na prd 🙂

timka024
21. jan 2014

@helulik vidíš, ty si si myslela, že kvôli prekonanej chorobe máš dlhý cyklus... a pred ňou si ho mala pravidelný, či ? a ja som zdá sa , že v poriadku teda aspoň dúfam a aj tak je to na prd

helulik
21. jan 2014

@timka024 no sak to je tak...ked to necakas, tak to pride... 🙂
ked ja si to nepamatam... 😀 lebo ja som si to nikdy nejak extra neznacila...ale viem, ze po chorobe som to mala uzasne rozhadzane...lebo pol roka mozno aj viac som to nemavala vobec...pokial som nepribrala...potom sa to celkom nastartovalo... ale vzdy to bolo take ocakavanie, ze kedy

timka024
21. jan 2014

@helulik ... no presne tak psychika v tomto hrá hlavnú úlohu ... ja som si to tiež nikdy neznačila, len cca a najmä podľa toho ako som sa cítila, som vedela, že už príde, u mňa hlavný znak čo doposiaľ nesklamal bol ten, že vždy týždeň pred MS mi strašne chutilo jesť a keď už prišla, vždy len ráno po zobudení ma dosť bolelo brucho ... no ale to čo sa deje so mnou teraz už radšej neriešim, lebo by som sa zbláznila, fakt ma to strašne štve !

helulik
21. jan 2014

@timka024 ja som sa vzdy vyhadzala 🙂 ale poriadne...take jedovite som vzdy mala...potom tie bolestive prsia, nervozna som vzdy bola a potom hned na druhy den alebo do tyzdna ms prisla...ale teraz aj,ked som sa vyhadzala...nic neprislo...ani prsia ma nebolia nic... 🙂 ale rada by som vedela, co sa deje... a,ked pjdem k dr co mu poviem...pan doctor neviem ci mi meska alebo som este v cykle... :D to by som jak vyzerala 😀

timka024
21. jan 2014

@helulik .... ha ha =) som sa zasmiala, no nič mu povedz, že si z toho jeleň, nech ti to ozrejmi v ktorej časti cyklu si a hotovo, ja by som tiež neviem čo povedala asi to isté =) že podľa poslednej MS, mi tento mesiac mešká 1 deň =) testy negatívne, mrcha nikde čo so mnou je ???????? inak aj ja som teraz vyhádzaná - asi nám už čo chvíľa príde 😎

helulik
21. jan 2014

@timka024 som si tak povedala, ze ak teplota neklesne a ani ms nepride tak urobim test...a, ked aj ten test bude neg. tak pojdem za nim a nech uz so mnou robi co chce... 😀

timka024
21. jan 2014

@helulik hej, máš pravdu, ja som tiež netrpezlivá, sprav to tak a hotovo, v podstate nič nestratíš, môžeš len získať, budeš o čosi múdrejšia a hlavne kľudnejšia ... počula si o alchemilkovom čaji? vraj tiež blahodárne pôsobí na úpravu cyklu, no neskúšala som ho, len som to čítala na nete ... možno by som aj to vyskúšala, však je to len čaj, tak tým sa nič nepokazí ... 🙂

helulik
21. jan 2014

@timka024 pocula som o tom, aj vela bab to tu pisalo, ze ho pije...ja teda nic neuzivam ani nepijem... 🙂 ale zatial som nad tym nerozmyslala, ze by som ho pila...ale mozno zacnem... 🙂

23petka
21. jan 2014

@zvolsiinylogin ahoj, pred chvíľou som prišla...povedal, že všetko je v poriadku, ale nabudúce to mám riešiť tou pohotovosťou,predpísal mi duphaston, dal mi pn-ku rizikové tehotenstvo a hlavne mi povedal, že musím byť v úplnom kľude, veľa odpočívať a nechať sa obskakovať..Podľa ms som mala byť 6tt+6, ale kvôli nepravidelnej ms sa mi to trochu posunulo, tak som 5tt+2..Ďalšiu kontrolu mám 4.2. Strašne sa mi uľavilo a som šťastná,že to takto dopadlo, už si budem dávať velikánsky pozor...a ty čo ako???

zvolsiinylogin
21. jan 2014

@23petka vsetko v poriadku tiez.....podla ms sme 6+1,podla sona 5+3 az 4,prosto 5 a pol...maly ma1,2 mm,srdiecko este nie je...a tvoj, uz ho meral?

23petka
21. jan 2014

@zvolsiinylogin nie 12mm??1,2mm?

zvolsiinylogin
21. jan 2014

@23petka 12 mm ma gestacny vak , a zltkovy 3 mm..

zvolsiinylogin
21. jan 2014

@23petka ake mas miery?

23petka
21. jan 2014

@zvolsiinylogin no ja mám gestačný vak tiež 12 mm a žĺtkový mi myslím ani nepovedal...

timka024
21. jan 2014

@helulik vieš čo ja si ho najbližšie kúpim keď pôjdem do lekárne a uvidíme aké zázraky to spraví =) však sú to len bylinky =)

helulik
21. jan 2014

@timka024 dooobry pristup 😎 ja idem zajtra do mesta, kuknem ho aj ja...a to asi v lekarni, ci? 🙂

zvolsiinylogin
21. jan 2014

@23petka mne povedal, ze zltkkovy je zaklad a o par dni neskor sa v nom objavuje plod...hlavne, ze je... 🙂

23petka
21. jan 2014

@zvolsiinylogin ani nevies aky kamen mi zo srdca spadol ked som videla na monitore a povedal mi ze je vsetko v poriadku

zvolsiinylogin
21. jan 2014

@23petka aj mne, ja sa vobec tehotno uz ani necitim, mala som malu dusicku, ked sme tam isli 😠

23petka
21. jan 2014

@zvolsiinylogin ked mas vsetko v poriadku,tak mozes byt rada,ze mas take v pohode tehu 🙂

timka024
21. jan 2014

@helulik hej hej tuším, že to v lekárni predávajú a budeme si popíjať =) ... idem dneska do sauny, hádam sa trošku prehrejem a dostanem MS, nech môžeme ísť na to nanovo =)

helulik
21. jan 2014

@timka024 tak si to tam uzi...ja idem na spinning... 😀 som sa docitala, ze ten caj sa ma pit od prveho dna cyklu 2 tyzdne...noooo, tak ja pockam na tu mrchu jednu nepodarenu 😀

timka024
21. jan 2014

@helulik tiez si tu uži .... tak nech nám už prídu, aby sme mohli čajikovať =) .... som zvedavá na zajtra =)