icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 Ja myslim ze to bude ono,kedy skusis spravit test?

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 nezda sa mi,ze by som videla druhu ciarku

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 ja neviem,podla mna,je este moc skoro na test,ale v piatok idem k zubarke,ked ma este stale tak moc bude boliet brucho mozno kupim test a vyskusam

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 V reale to vidno viac,kupim ten digitalny a uvidim co to da.

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 o.k. tam ti ukaze aj tie tyzdne a nemusis hladat ducha,to bude podla mna lepsie a daj vediet,ze ako si dopadla

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 Jasne dam,ale kukni tu druhu fotku toho testu,a na pravo od tej vyraznej ciarky tak ked sa pozries zdalsia tak taky biely pasik lebo to je negativ fotka

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 na tom negative vidno,ale veeelmi,velmi malinko uplne len taky tienik

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 Hej ale nazivo vidno ako tak lepsie,ale nejdem spekulovat a uviidm,len som netrpezliva.

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 to ti verim,poznam to velmi dobre

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 Ak to nevyslo chcem ist do prace a tak,no tak chcem to uz vediet.Ale zajtra mozno budem mat ten test.

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 no ved to uz vydrzis a budes vediet

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 Hej hej budem musiet vydrzat.

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 ty iba chvilu,ale ja este dva tyzdne fnuk

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 A mozno spravis skor a bude to jasne,no dufam ze ked urobim tak uz to bude jasne.

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 ach bodaj by si mala pravdu,ale este ani jeden den ma nebolel spodok brucha tak,ako ma boli dnes fuu a je mi zle

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 Mna tiez bolelo ale nie moc,mn trapia skor tie prsia a zacina mi byvat tazko na zaludok,bolo toho viac ale troska to preslo

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 aj mna bolelo iba trochu,az dnes sa to zacalo stupnovat a ked teba aj zaludok,tak podla mna si tehu 🙂

tomasko27
29. jan 2014

@zuzicek88 Aj mi chuti jest az moc 🙂,ale tie prsia neviiem take ine,ako mne sa to paci len keby neboleli.Ak to bude ono tak pekne,to bude srandy 🙂

zuzicek88
29. jan 2014

@tomasko27 mne chutilo doobeda,teraz mam otrasne krce,bolia ma krize a je mi zle,bud som poriadne nachladla,co neviem kde,alebo som tehu,ale nech som radsej tehu hihi

tomasko27
30. jan 2014

@zuzicek88 Ahoj,ako ti je?

smejlicka
30. jan 2014

ahojte uz by bol pozitivny test ked som 11DPO? trochu ma pobolieva podbrusko aj krize.

tomasko27
30. jan 2014

@smejlicka Ahoj,no neviem ale citala som tu ze by uz mohlo ukazat 🙂 .

smejlicka
30. jan 2014

@tomasko27 mavam nepravidelny menzes a ovulku som mala na 25DC (17.1. som mala pozitivny ovu test)

tomasko27
30. jan 2014

@smejlicka Neviem,moc sa v tomto neevyznam.Ale tak skusit test.

princesspetra
30. jan 2014

@zuzicek88 baby,bavili ste sa o ms v tehu..aj ja som mala..pri prvom drobcovi..prve styri mesiace a bola uplne normalna,ziadne spinenie,alebo slaba ms..mavala som ju poriadnu,dost silnu a aj s bolestami podbruska..az ked mi vynechala,som ich k dr. vytesena,ze mi povie,ze som tehu a ona ma "zabila" tym,ze 16 alebo 18tt ..skoro som na zadok padla..vravim,ze to nieje mozne,vsak som mala ms..a ona mi povedala,ze niektore zeny maju normalnu ms pocas prvych 5tich mesiacov..a priznaky som nemala ziadne..

zuzicek88
30. jan 2014

@princesspetra ahoj dakujem ti,ze si sa ozvala,lebo toto ma velmi zaujima v jednej poradi jedna lekarka povedala,ze to nemoze byt pravda,ze tehotne nemozu mat ms,ze si to zamienaju s tym spinenim,tak som chcela vediet pravdu,mna uz tyzden pobolievalo brucho a vcera som mala take vacsie krce,nie moc velke,ale ani male,tak ako keby mala prist ms a je mi proste cudne,ale ms mam dostat az 13 teho,tak uvidim co bude,ale nikdy v zivote mi nechutilli tak sladkosti ako teraz,no ved uvidime,ale velmi pekne ti dakujem za prispevok

zuzicek88
30. jan 2014

@tomasko27 ahoj,dnes trosku lepsie,vecer ma dost bolelo brucho,dnes iba trosku a ty ako?

zuzicek88
30. jan 2014

@smejlicka ahoj no podla mna,to je este skoro,asi by ti este neukazal,ani keby si bola

princesspetra
30. jan 2014

@zuzicek88 a nemas ovulku? Ja mavam bolesti pri nej a niekedy aj zvlastne chut..ale akohovorim,ked som cakala prveho,tak som mala ms..a nie ziadne spinenie,ani slabu ms..bola to normalna pomerne silna ms ako som mavala vzdy a trvala 5 dni..

zuzicek88
30. jan 2014

@princesspetra nie urcite nemam,tu som uz mala,kupujem ovulacne pasiky,no a mne nic nebyva ked mam ovu