Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
ahojte uz by bol pozitivny test ked som 11DPO? trochu ma pobolieva podbrusko aj krize.
@zuzicek88 baby,bavili ste sa o ms v tehu..aj ja som mala..pri prvom drobcovi..prve styri mesiace a bola uplne normalna,ziadne spinenie,alebo slaba ms..mavala som ju poriadnu,dost silnu a aj s bolestami podbruska..az ked mi vynechala,som ich k dr. vytesena,ze mi povie,ze som tehu a ona ma "zabila" tym,ze 16 alebo 18tt ..skoro som na zadok padla..vravim,ze to nieje mozne,vsak som mala ms..a ona mi povedala,ze niektore zeny maju normalnu ms pocas prvych 5tich mesiacov..a priznaky som nemala ziadne..
@princesspetra ahoj dakujem ti,ze si sa ozvala,lebo toto ma velmi zaujima v jednej poradi jedna lekarka povedala,ze to nemoze byt pravda,ze tehotne nemozu mat ms,ze si to zamienaju s tym spinenim,tak som chcela vediet pravdu,mna uz tyzden pobolievalo brucho a vcera som mala take vacsie krce,nie moc velke,ale ani male,tak ako keby mala prist ms a je mi proste cudne,ale ms mam dostat az 13 teho,tak uvidim co bude,ale nikdy v zivote mi nechutilli tak sladkosti ako teraz,no ved uvidime,ale velmi pekne ti dakujem za prispevok
@zuzicek88 a nemas ovulku? Ja mavam bolesti pri nej a niekedy aj zvlastne chut..ale akohovorim,ked som cakala prveho,tak som mala ms..a nie ziadne spinenie,ani slabu ms..bola to normalna pomerne silna ms ako som mavala vzdy a trvala 5 dni..
@princesspetra nie urcite nemam,tu som uz mala,kupujem ovulacne pasiky,no a mne nic nebyva ked mam ovu

@zuzicek88 Ja myslim ze to bude ono,kedy skusis spravit test?