Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
Kedy si mala ovulku?kolko dni je odvtedy?
ahojte baby ja mam 5 dni do MS, zvycajne ma prsia bolia tak tyzden pred MS a kríže ma bolievaju tak 2dni pred MS ale teraz je to ine ... prsia ma bolia uz asi tyzden krize uz asi 2 tyzdne bradavky ma stípu a palia uz tiez asi tyzden dokonca tento mesiac uz asi 2krat , chcem si v sobotu kupit ten digitálny tehu test len neviem kedy ho mam pouzit ci az ked mi budu meskat alebo mozem aj pred ocakavanou MS ? bazalnu teplotu nemeriam kedze neplanujeme mimi ale minulý a aj tento mesiac sme mali nechraneny sex.. co myslite ? nemali ste niektora podobne priznaky? ..
@zuzicek88 Ona je tazka povaha,je sikovna,inteligentna,chodi spievat na vystupenia,velmi dobre sa uci ale je to tazke dakedy.A obavam sa puberty u nej.Vies ake problemy mame ked sa oblieka,ona si nikdy nevie vybrat co si ide obliect,musi to ladi a podobne ach jaj.
Vies deti ked boli male tak ja som ostala sama snima,syn mal len 4 mesiace ale bolo to tak lepsie pre nas troch.Teraz mam 2 roky priatela a na jesen by sme chceli svadbu,ale ak to vyslo tak to troska urychlim,ja som totizto este vydata nebola,s byvalym sme spolu len zili bez svadby.Deti si zvykli,maju ho radi ako nemaju problemy medzi sebou
@tomasko27 jej no tak vidis to je super,inak keby si sa vydavala,ja som sa vydavala minuly rok 18 maja,akurat predavam krasny svadobny slnecnik a mam este aj krasne masle s rucne vyrabanimi kvietkami,masle na flase,proste vela krasnich veciciek,predam za dobru cenu keby si chcela..
@zuzicek88 To ti verim.Asi prestat na to mysliet,viem je to tazke ale takto by sa clovek zbllaznil kazdy mesiac cakata skusat.No ja som v tomto problem nemala ani raz,vzdy sa to hned podarilo,co bolo aj na skodu pri druhom tehotenstve ale no stalo sa a by som sa nudila keby nie Riska.Od nar bolo s nim vela roboty a stale aj je,obcas sranda,obcas nervy,zufalstvo,vycitky kde som urobilla chybu a tak

Ahojte babule. Zajtra by mala prist ms,ale dufam zenepride 🙂 Uz tyzden ma bolia prsia, mam krce a pichanie vpodbrusku. Myslite ze to moze byt tehu, alebo pride mrcha. Test som si robila pred 3 dnami a bol negativny... VVdaka za vase odpovede.