Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
@zuzicek88 Ahoj no ako?Bola som v meste,v troch lekarnach a nikde nemali ten digitalny,tak som si zobrala len take tie pruzky a som si to spravila no ako vidim tam nieco ale slabucke,no len tam je pisane ze ked meska ms,a tak neviem.Myslis ze zle vidim a na 5testoch som videla nieco co vlastne nie je?
Ten digitalny ideme objednat z netu,tak az buduci tyzden bude ach
ahojte pobolieva ma podbrusko aj trochu krize tak ako na menzes, ale mi je trochu nevolno od zaludka. Pride? Nepride?
@dudulik1986 krasne dve ciarky,nie je o com pochybovat 🙂
@dudulik1986 určite áno, gratulácia 😀
jejjjj dakujemmmmm
Ahojte, chcela by som sa opýtať, asi pred 9 dňami som mala s priateľom chránený pohlavný styk, v tom období som mala taktiež aj svoje plodné dni, menzes mám dostať do 6 dní, ale začínajú sa mi na prsiach objavovať žilky a mám pocit, že sú moje prsia iné, taktiež žilky sa mi nikdy netvorili ani počas menzesu, maximálne ma prsia slabo pobolievali. Neviete náhodou, môžem byť tehotná? :(
ahojte..dnes 24 DPO menzes nikde, boli ma v podbrusku, test negativny robeny minuly stvrtok to som bola 18DPO.. tak v piatok idem k doktorke na vyvolavacku emoticon.
dobry den potrebovala by som poradit meska mi mendzes 4 dni doteraz som ho mala pravidelne som strasne unavena a bolia ma krize robila so si test a mala som len jednu ciarku a este mam aj podviazane vajecniky predtym ked som mala dostat tak ma boleli prsia a teraz nic co si myslite

@zuzicek88 to je este take cerstve 😉