icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

nely459
2. jan 2014

@kralovamici skus o dva dni 🙂 este nic nie je stratene 🙂

kralovamici
autor
2. jan 2014

@karmela no uvidime,co ukaze zajtra palickovy.....a dakujem 🙂

kralovamici
autor
2. jan 2014

@nely459 skusim,skusim...pevne verim ze som priskoro testovala 🙂 ved nadej umiera posledna 🙂

nely459
2. jan 2014

@kralovamici presne tak 🙂 treba dufat do poslednej chvile 🙂

viki1077
2. jan 2014

@kralovamici kamaratka si ties robila tento digi test a vysiel jej negativny a tie druhe normalne tam mala ozaj slabu ciarocku skoro neviditelnu a bola v tom a to si robila test v 7tt takze nadej nestracajte ona dokonca jej uplne pozitivny test vysiel az v 4tom mesiaci doktor jej hnet potvrdil ze je tehu a testi jej stale vychadzali negativne az do konca 3mesiaca ... takze nestracajte nadej hlavu hore moznoze patrite medzie tie ktorym to ukaze as neskvor ... 🙂 takze drzkam palceky a myslim na vas 😉

kralovamici
autor
2. jan 2014

dakujem krasne za tieto povzbudive slova.....velmi dobre mi padnu...zajtra skusim palickovy a uvidime,ci tam ten dusik bude ako minule 🙂

viki1077
2. jan 2014

@kralovamici treba len verit ale ako vravim kamaratke to az v 4mesiaci krasne ukazalo ze je a to dokonca skvor jej ukazal ten palickovi takze sup sup rano si spravte normalny a nebojte nic urcite tam ta ciarocka bude ked aj slaba ale pevne verim ze bude 🙂 zajtra budem na vas mysliet aby vam to pekne ukazalo 🙂

kralovamici
autor
2. jan 2014

@viki1077 dakujem a ozvem sa urcite,ze ako to dopadlo 🙂

viki1077
2. jan 2014

@kralovamici supeeer budem cakat 😉 vela vela veeeeela štastia 🙂

kralovamici
autor
3. jan 2014

@nely459
@viki1077
@karmela
10kovy mamatest je negativny takze tehu to nebude...nevadi,vsak mozno nabuduce sa nam viac zadari 🙂 ;)

karmela
3. jan 2014

@kralovamici mrchu máš mat kedy?

anies10
3. jan 2014

@kralovamici ahoj, ja som si robila test v den ms lebo som bola chora a samoliecba nezaberala, vysiel jasne negat, a ziadne priznaky som nepozorovala. Dostala som ATB a na ms som uplne zabudla, bola som fakt riadne chora. Po dvoch tyzdnoch som si uvedomila, ze som ju vlastne nedostala. Kedze ziadne priznaky, pripisovala som meskanie chorobe, niekedy to moze ovplyvnit. Ale mi to nedalo a urobila som test🙂 Slabulinke 2 \\ a to po 2 tyzdnoch meskania!! Tak len mysliet pozit, pripadne nemysliet na to vobec 😀
Drzim prsty

nely459
3. jan 2014

@kralovamici kym nemas MS tak este je sanca 🙂

kralovamici
autor
3. jan 2014

@karmela mrchu som mala uz vcera dostat a este ani dnes nedosla...

kralovamici
autor
3. jan 2014

@nely459 no dufam 🙂

kralovamici
autor
3. jan 2014

@anies10 no aj ja som akurat chora a aj u mna prebieha samoliecba...tak mozno budeme podobne na tom 🙂 uvidime casom,ze co sa z tohto vykľuje.asi bude najlepsie nemysliet na to vobec,pokusim sa 🙂 ;)

kralovamici
autor
3. jan 2014

posledne dva dni ma aj bradavky boli baby a neskutocne :/

karmela
3. jan 2014

@kralovamici tak nic nieje este stratené,mozno patríš medzi tie ktorým testik ukaze až po 10 dňoch meškania // 🙂 prajem ti to

kralovamici
autor
3. jan 2014

@karmela dakujem,si zlata 🙂 😉

didi19
3. jan 2014

Aj ked dostaneš ženské dni môžeš byť tehotná 😀 😀 😀 ja som tak mala 2x prvá môže byť normálna alebo slabšia ,mňa boleli prsia ,bola som stále hladná,žalúdok ma tlačil,.....

Takže ani po prvej nič nieje stratené-ale ono prsia niekedy bolia aj pred ženskými -ty musíš poznať kedy to je iné. 🙂 🙂 🙂

karmela
3. jan 2014

@kralovamici no pravdupovediac aj ja som mala jednu mrchu normálnu 😲 lebo ked mi vyšli // bola som 5tt uz som videla aj na sone hned 🙂 v ten den ked bol test pozit

liwka
3. jan 2014

@didi19 baby a čo ak mňa pred každou mrchou ukrutne bolievajú prsia a tentoraz nič...som 35DC, mešká mi to už 4.-5. deň, test dnes ráno negat. Brucho mierne pobolieva a žalúdok mám akoby som sa mala okamžite pozvracať :(

kralovamici
autor
3. jan 2014

@didi19 no prsia ma nikdy v zivote neboleli pred mrchoua teraz hejj...taktiez by som vkuse len jedla daco no a mam silny vytok,aky som nezvykla mat.....predmrchovske stavy mavam ine,ale ktovie.....casom sa ukaze,ze co to je 🙂

kralovamici
autor
3. jan 2014

@karmela skusim v pondelok zas...zatim neidem na to ani mysliet 🙂 dufam,ze mrcha zatial nedojde 🙂

didi19
3. jan 2014

@kralovamici no tk ked je to úúúplne iné tak potom to nechcem zakríknuť ale.... 😀 😀 😀

didi19
3. jan 2014

@liwka čo je to 35DC???

viki1077
3. jan 2014

@kralovamici no skuuuste si este jeden ... no hadam uz budu dve ciarky 🙂 a ak nie nebojte nic ono to pride ked sa na to zrejme prestanete tak velmi sustredit 🙂

empathia
3. jan 2014

@didi19 35 den cyklu, 1den menstruacie je 1DC

didi19
3. jan 2014

@empathia ja neviem-nemôže jedno sedieť na každú ☹ ☹ ☹
Každá sme iná ale pokial zaznamená žena zmeny -veci ktoré dovtedy nemala a patria do príznakov tehu tak si myslím že je velká pravdepodobnosť že je tehotná.

Ja som to vedela hned na druhý deň mala som tieto pocity-ja neviem moja dcéra mi povie že som čarodejka-slušne ináč by povedala bosorka 😀 😀 😀

Sny-si vykladám -ktorý mi zrejme v deň zahniezdenia(podla výpočtu)povedal že budem tehotná,len som trpla a bingo, mám predtuchy -taká mi raz zachránila synovi život,.......

A ked si všetky tieto znamenia pospájam vyjde celkom jasný obraz.

kralovamici
autor
3. jan 2014

@didi19 no casom sa to dozvieme 🙂