Som podľa vás tehotná?
Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂
@4katarinakralova5 ja bohužiaľ nič
Ahojte babulky...7.1.2013 som mala dostat ms ale kedze mam nepravidelnu ms tak sa nad tym nepozastavujem...lenze vcera som mala strasne bolesti v podbrusku take ako menstruacne len o dost silnejsie...no dnes som mala vela vytoku ako keby vajecny bielok ale bielo priesvitny...nikdy som taky nemala a uz vobec nie tolko...vzdy ked som mala bolesti tak na druhy den som to dostala a dnes nic....ani spinenie...co to moze byt?Dakujem
@zizimimi ja som na tom podobne...naposledy som mala menstr 9.12 .predvcerom krize boleli, brucho ale nic.vcera cely den ma jemne pobolievalo pri pupku, asi 4dni mam husty biely vytok,od vcera mam cez den kazde 4hod hlad...to vsetko moze byt naznak ze pride menstr ale nemusi...mne ked do soboty nedorazi testnem...nepoznam svoje telo dobre kedze som 12rokov Hak brala, takze u mna to moze byt predmenstr syndron 😀
@hennyinnsbruck to tak po vysadeni byva ja som tiez brala HAK kvoli silnemu krvacaniu...cyklus pravidelny krvacanie normalne...a po vysadeni krvacanie v poriadku cyklus rozhadzany,ale odvtedy mavam bolesti 1den pred a potom den ked dorazi ale potom uz nic a tak teraz som tymto zaskocena vcera ukrutne bolesti a dnes uz o neco miernejsie ale nedorazila a ten vytok som mala prvy krat...hovoria ze ovulacia ale podla ms kalendara som ju uz mala...:(
@zizimimi ved testni 😉
Ja som po vybrati hak cakala 3 mes na prvu menstruaciu, teraz cakam vlastne na tretiu mrchu.tak uvidim...
@hennyinnsbruck skusim ten test...uvidime
@zizimimi 😉 chcete babo?
@hennyinnsbruck Vies dohodli sme sa ze ked budeme mat vsetko co.nam chyba a vsetko nato aby sme mohli mat babatko tak potom (priatel stavia servis)...ale ked pride necakane budeme radi pretoze ked to budeme potom naozaj chciet tak to mozno nebude take lahke...ale nesnazime sa... A co ty?
ahojte buduce mamicky....Chcem sa poradit pred 3 dnami mi skoncili plodne dni snazili sme sa o babo a od vcerajsku ma zacalo pychat v pravom vajecniku a mam take chvilkove nie ze zavrate ale je mi z nicoho nic zle a o chvilu to prejde....poradte co to moze byt ze by sa zadarilo??? mrcha ma prist 22.1 to je este dost daleko :(
@zizimimi urcite by ste to zvladli aj teraz 🙂
My sa snazime s manzelom. od decembra tak naplno -v novembri som nebola dva tyzdne doma takze ten mesiac neratam....
Dufam sa rychlo podari, uz mi taha na 30-tku 😀
@peterek414 mne sa to zda velmi skoro na nejake priznaky.... 😒
Naj je asi pockat do terminu menstr a ked nepride testnut...
@zizimimi ked testnes daj vediet ako to dopadlo! 🙂
@hennyinnsbruck ufam by sme to zvladli...jasne ze dam vediet...a tebe prajem nech vam to rychlo vide...🙂
@peterek414 ak sa aj zadarilo, urcite to pichanie a zavrate este nie su z toho, priznaky nastupuju az ked sa zacne produkovat hCG, co je po uhniezdeni, cca 7-12 den po oplodneni
@zizimimi dakujem 😉
Ahojte potrebujem pocut vas nazor vcera som bola u lekara s tym ze mi uz vyse dvoch tyzdnoch meska mrcha posledna bola 27.11 toto sa mi prvykrat stalo nikdy mi tak dlho nemeskavalo max 2 dni....doktor ma vysetril a urcil ze tehotna niesom pichol mi vyvolavacku ale mne sa to stale nezda citim ze tehotna som picha ma v podbrusku ale nie intenzivne tak ako pred mrchou ale take akoby steklenie testy som si robila dva a boli negativne je mozne ze by som bola dajme tomu v druhom tretom tyzdni a este by to nevidel?ked po vyvolavacke nic nepride pojdem k nemu a nech mi spravi radsej krvne testy lebo toto cakanie je strasne.......nebola som ani chora neberiem ziadne lieky nema mi preco meskat antikoncepciu som vysadila zhruba pred rokom a cyklus bol v poriadku aj po vysadeni tak teraz nechapem co sa deje jedine ze by som bola tehu....
@hennyinnsbruck Ahojky...tak dnes som si robila test a vysiel negativny... 😒 tak teraz neviem 6 den mi meska...bolesti mam sem tam ako keby mala prist ms ale stale nechodi...vzdy ked som mala bolesti tak na druhy den prisla... 😒
@zizimimi ahoj, a mas aj nejake ine priznaky?
@bellisperennis No minuly tyzden som mala silne boleti v podbrusku, potom vela vytoku.... a teraz mam sem tam bolesti v podbrusku take mierne...a krize ma bolia...inak nic...ale vzdy ked som mala bolesti tak na druhy den mi ms prisla a teraz este nic...tak neviem...7 den mi meska...test som mala negativny...zeby hormonalny vykyv?

@didi19 no ked som si spravila digi test tak som uz neriesila tie ciarocky 🙂