icon

Som podľa vás tehotná?

kralovamici
30. dec 2013

Ahojte vsetci 🙂 mam na vas otazku.vsade uz vsetko studujem ale neviem prist na to,si sa mi podarilo otehotniet...poslednu mas som mala 5.12...pocas ovu sme sa milovali s priatelom a snazili sme sa o babatko.od vtedy mam bolesti v podbrusku,som nafuknuta,prsia ma bolia a aj krize...krcok mam nizko,uzavrety a tvrdy.castejsie sa mi toci hlava no testy mam stale negativne.ms by som mala dostat 2.1...podla vas by som mohla byt tehotna?prosim poradte mi niekto lebo som uz fakt bezradna :/ dakujem 🙂

majka_3
20. jan 2014

@timka024 a kolko mas teda od ovu? ked si si to tak vsimala priblizne....tyzden? viac?
ked sa snazite a mas take dlhe cykli bolo by super si meriat bt a aby si vedela na 100% kedy bola ta ovu. 😉

donna11
20. jan 2014

@23petka v takychto pripadoch sa chodi na pohotovost!!ide o teba a tvoje dietatko..

majka_3
20. jan 2014

@23petka bez na pohotovost......nenachaj to len tak..mozno to nic nieje a budes kludna ked ta pozrie...mozno da tabletky a ides domov....len CHOD.....pre svoj klud....

timka024
20. jan 2014

@majka_3 hm... =) vieš čo, keď tak rozmýšľam tak by to mohlo byť tak 13 dni po ovu plus minus 1 deň ... veru k meraniu BT som sa ešte nedostala, ale snažíme sa kratučko, tak som len začiatočník, ešte v podstate som neskúšala ani ovu testy, no niečo som prečítala o stave kŕčka maternice a zatiaľ je v takom stave, že by ešte nemala prísť MS, no to sa môže kedykoľvek zmeniť ... a ty si na tom ako ? =)

23petka
20. jan 2014

@majka_3 neviem ci sa tam budem mat ako dostat....boze som este viac nervozna 😢

magdi21
20. jan 2014

@23petka ale myslela som na oddelenie , do nemocnice...Ja som tak tiez bola, prijmu ta 😉

kulla1
20. jan 2014

Dobrý deň. už niekoľko dní tu čítam fóra a vo väčšine prípadoch len prikyvujem hlavou, že to na mňa sedí. Totižto, mala som nechránený styk, a o 5dní na to ma začali strašne bolieť prsia a akoby sa mi nafúklo bruško. pritom som bola len v 15DC. PMS mávam tak týždeň pred. čiže MS by som mala dostať až cca 26. 1. a tieto príznaky som mala už vtedy. taktiež som v sobotu akoby nachladla, teplota 2 dni okolo 37,2-3 a nádcha. Je v tom však háčik. či tieto príznaky nemôžu byť spôsobené tým, že som brala antibiotíká. bola som u dr., ale keďže som ešte nemala MS, tak mi povedala, že mi nemôže podať korektné inf. lenže čakať ďalší týždeň. je to na nervy. Preto sa chcem opýtať, či môžem byť teda tehotná, či sa vám satalo niečo podobné. a ešte som si vlastne robila dnes aj test, vyšiel negatvívne. budem rada za každú odpoveď.

23petka
20. jan 2014

@magdi21 gynekolog tam uz nie je s co viem o pohotovosti,tak ta je az od 15:30

kralovamici
autor
20. jan 2014

@peterek414 ahoj 🙂 jedine,co ti viem poradit je pockat ci mrcha dojde ci nie...ja som mala pred mrchou slabu ciarku...potom zas nic.aj digi test bol negativny.uz som bola zufala,ale pockala som si,ci mrcha dojde a nedosla.vtedy som si zas spravila test a strasne slaba ciarka bola...a len potom zacala silniet.takze moj osobny nazor je,ze tehu este mozes byt ale aj nemusis...ja som mala strasne chute a citlive,nadute prsia....drzim ti palceky a ozvi sa potom,ze ci dosla ci nie 🙂

zvolsiinylogin
20. jan 2014

@23petka chod na pohotovost....uz by tam mali byt. ako si pisala...

23petka
20. jan 2014

@zvolsiinylogin nemam sa tam ako dostat...lahla som si a snazim sa byt v klude,dufam,ze bude vsetko v poriadku..zajtra mam ist na vysetrenie..

zvolsiinylogin
20. jan 2014

@23petka nemas nikoho, kto ma auto? priatel, muz, tatino?

zvolsiinylogin
20. jan 2014

@23petka pripadne kamaratka...

helulik
20. jan 2014

@timka024 ahoj... 🙂 ja som mala dostat okolo 15-ho, kedze mam nepravidelnu mrchu tak plus minus... :D dnes som len tak testla a hla...NEGATIVNY... :D to moje telo si fakt so mnou robi co chce... :D
@majka_3 to fakt si mala taky dlhy cyklus...? tak to mavam aj ja tak.. 🙂 ale vobec sa mi to nepaci... 🙂

23petka
20. jan 2014

@zvolsiinylogin priatel,tatino aj brat su v robote..a teraz ma vobec nikto nenapada...uvidim zajtra,snad to nebude to najhorsie ☹

zvolsiinylogin
20. jan 2014

@23petka urcite su na pohotovosti do rana, skus si dat magnezium, pripadne askorutin....nohy hore, klud, lezat, nechodit....drzim palce...a vyckaj niekoho, kto by ta zviezol...

23petka
20. jan 2014

@zvolsiinylogin dakujem za radu

timka024
20. jan 2014

@helulik .. ahojky, no ja som mala dostať dneska, len keďže je dosť nepravidelný a robí si čo chce, tak ja už ani neviem, že kedy ho čakať, no už mi je to divné, lebo minulý mesiac som mala 45 DC ale vôbec ma napr. neboleli prsia, no dnes mám 45 DC a bolia ma dosť aj bradavky tiež, no som z toho jeleň, tiež som si robila pár dní do zadu test a tiež negativny ... ach jaj

timka024
20. jan 2014

@helulik podľa mňa ešte počkaj zopár dní a test zopakuj =) .... veru každá sme iná

helulik
20. jan 2014

@timka024 ale vies, ze si ma troska upokojila, ze nemam len ja taky rozhadzany cyklus... 🙂 lebo ako to tu citam, kazda jedna ma pravidelny, presne na den...a ja...? 🙂 pre mna je to vzdy loteria kedy pride... :D najhorsie u mna je to, ze toto som ja nikdy neriesila...teda mrchu myslim...ked prisla, potesila som sa...ked nie, nerieisla som...teraz viem, ze som to mala brat vaznejsie... 🙂 ale jedine co viem, ze to mam brutal nepravidelne... 🙂

majka_3
20. jan 2014

@helulik ja obvikle mavam tak 35-40 toto bol ozaj rekord 😀

helulik
20. jan 2014

@majka_3 aj ty mavas taky dlhy...? 🙂 dooobre baby...normalne mam lepsiu naladu... :D

majka_3
20. jan 2014

@helulik ano...a pravidelny som nikdy nemala 🙂 a dlhe cykli normalka 🙂

helulik
20. jan 2014

@majka_3 skoda, ze ma nevidis...sa tu usmievam na monitor... 🙂 teda nie, ze by ma tesilo, ze mas dlhe...asle aspon nie som sama... 🙂 najlepsie bolo,ked prisiel manzel a s teplomerom a povedal...na, tu mas teplomer a meraj... :D tak od pondelku meriam BT...ale to len tak, aby som vedela...zaujimave bolo, ze 4 dni som maala 36,4 a zrazu dva dni mam 36,7...fakt haluz pozorovat svoje telo... :D

smejlicka
20. jan 2014

ahojte tiež mávam nepravidelné cykly a 3 po sebe my musela doktorka vyvolat :(

timka024
20. jan 2014

@helulik no ja som to presne ako ty hovoríš, prišla, neprišla, neriešila som to, no ale ako sa viac sledujem do kelu tak, neviem či by som nemala zájsť doktorovi, nech mi dá niečo na upravenie, ale presne aj ja som všade čítala, že baby majú väčšinou 28 dňový cyklus a ja ked som si spomenula na ten svoj, tak mi prišlo až zle ... no som tiež, rada, že nie som sama, a môžem sa s niekým kto ma podobný problém poradiť =)

timka024
20. jan 2014

@majka_3 a s gyndošom si neriešila dlhé cykly? či aj berieš niečo na úpravu, či je to v pohode? aby som vedela, či pre istotu by som k nemu predsa len nemala zájsť ...

timka024
20. jan 2014

@smejlicka ahoj, fu, no ja som na vyvolavačke nebola ešte, vždy nejako dorazila, som zvedavá teraz ... a koľko mávaš cyklus?

helulik
20. jan 2014

@smejlicka
@timka024 ked som teraz po zacati snazenia menila gynekologa sa ma spytal, kedy som mala prvu mrchu...a ja, ze v 18 :D a to je pravda...pzrel sa na mna, ze ci je to pravda...hovorim, ze hej...potom ci pravidelny... a ja, ze vobec...hovorim niekedy som mala 3 mesiace pekne kazdy mesiac...inokedy aj 2 mesiave neprisla...cize nepravidelny...nepovedal na to nic...potom som schudla na 48 kg(anorexia) neprajem nikomu... :/ 🙂 ale uz som v poho ;) tak sa stratila mrcha uplne...jedine vdaka tabletkam sa sem tam objavila....potom som pribrala, zacala chodit celkom pravidelne...a potom zase uplne rozhadzane...ja som tiez rozmyslala nad tym, ze by som zbehla k doctorovi...ale tak, ked vtedy na to nic nepovedal... :D co ja viem... :D

majka_3
20. jan 2014

@timka024 nie..niekto mava kratke cykli..niekto dlhee...do kym sama pride mrcha neriesim to..niekedy som musela chodievat na vyvolavacky..ale teraz kym pride mrcha neriesim.... 🙂