Som tehotná?
Uz neviem co robit, menstruacia mi skoncila naposledy 25. 2. ,s muzom sme sa milovali naposledy okolo 27.2. ,ovulaciu som mala naposledy 24:3. ale menstruacia mi este stale neprisla.myslite ze mozem byt tehotna,aj ked som mala teraz ovulaciu?
ano mam,zabudla som napisat ze este kojim uz druhy rok,mozno mi meska aj preto alebo zo stresu...
Ahojte,🙂 chcela by som sa spýtať...urobila som si tehotenský test a vyšli mi // paličky ale tá druhá bola iba taká slabučká, mám aj príznaky ako napr. bolesti v podbrušku nevoľnosť. Večer som bola na WC a pri vitieraní som mala na papiery ružový výtok. Ms mám dostať až 16.4.2013 takže neviem...☹ s drahým som sa milovala cez ovu môžem byť tehotná? a ak áno tak ten výtok môže byť s toho? Ďakujem
babeny na prvom teste som mala ducha,druhí snehobieli,poslední menzes 25.2.bola som už aj u lekara a povedala mi ze ma príst o 3tyzdne ze nie je ešte nic vidiet🙂moze sa ešte usadzat🙂 alebo niesom vobec :(
Ahojte 🙂 pred 3 dňami som si nahmatala v podbrušku takú hrčku...nebolí ma a ani to tam necítim...môže to byť aj znak tehotenstva? dúfam že to nieje nič vážne...☹ Ďakujem za odpoveďe

ak ste nemali styk pocas tejto ovulacie,tak asi tazko. A myslim,ze od 27.2.preslo dost casu,tak si skus urobit test.