icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

barborkark
10. jan 2014

@danielkadanielka dakujem danka, je mi trochu lepsie, dufam ze to bude ok 🙂 a drzim palce v snazilkovani potom hlavne bud v pohode a drzkaj sa

inge888
11. jan 2014

Ahojte žienky. My sa tiež snažíme s manželom o prírastok 😀 Posledný týždeň som stále unavená, bolí ma hlava a mám bolesti v podbrušku. Neviem či si to nahováram alebo čo. Zajtra by som mala dostať mrchu ale vždy ma bolelo v podbrušku až v deň jej príchodu. Tak neviem či je to len PMS. Test som si už kúpila, ale neviem či nie je ešte skoro na testovanie, aby som nebola sklamaná.

moschino1986
11. jan 2014

ahojte baby ja som podobne,vcera som.mala mat mrchu ale este je skoro na to testovat..beriem inofolic a vsimla som si teraz na oboch prsiach zilky.predtym ked som brala inofolic zlakla som sa tych ziliek taksom vysadila inofolic.mala som zilky len na 1prsniku.Potom som si povedala ze si dam este inofolic a teraz mam zilky na oboch prsnikoch.bolia ma prsia po stranach.obcas v brusku boli,ale nic ine.som zvedava a ticho dufam,ze sa to podarilo.

inge888
11. jan 2014

@moschino1986 ahoj, ja tiež beriem inofolic. Kedy si plánuješ robiť test, lebo ja by som mala mať mrchu zajtra a som napätá ako to dopadne.

moschino1986
11. jan 2014

@inge888 ja planujem niekedy koncom tyzdna ak dovtedy dufam nedostanem.prosimmmm

inge888
11. jan 2014

@moschino1986 a ako dlho sa už snažíte o bábätko?

inge888
11. jan 2014

@moschino1986 my sme začali presne na vianoce. Vtedy mi začali plodné dni a zatiaľ sme vynechali iba jeden deň. Teraz ma už týždeň bolí v podbrušku, bolí ma hlava a stále som unavená. Nikdy som nemala PMS, nanajvýš presne v deň príchodu mrchy ma pobolievalo v podbrušku, ale nikdy nie takto dopredu. Jaaaj som veľmi napätá.

emilly
11. jan 2014

Ahojte baby tak sa k vám pridávam. Poslednu mrchu som mala 12.12. a aj ked sa snazime uz urcitu dobu, teraz som tomu vobec nedavala sancu, kedze cez vianoce sme to mali dost hekticke. Menzes mi nemeskava, cakala som, ze dostanem uz stvrtok a zatial stale nic. Ale uz zacinam byt nervozna, ci to nahodou nevyslo. Zatial nemam ziadne priznaky, ale zajtra asi utekam kupovat test.

22mariana22
11. jan 2014

Ahojte zienky, potrebujem poradit. Menzes mi meska uz tyzden. Robila som si testy dokonca 4 vsetky vysli pozityvne ciarky boli pekne ruzove no boli ma stale v podbrusku, citim tam tlak a strasne som nafuknuta. Doktorka minuly rok mala podozrenie na cystu a j na mimomaternicove tehu ale nic z toho nebolo. Tak dufam ze som normlne tehotna nie nieco taketo ☹. Objednana som az na 20. Januara to asi nevydrziiiiim. Dakujem

moschino1986
11. jan 2014

@inge888 2,5r sa snazime..a vy?

moschino1986
11. jan 2014

mna pobolievaju prsia a tie ma dnes pobolievala hlava..boli sme v kine a bola som nam wc a citila som take vlhke a kukam a taka 1cm skvrnka taka oranzova a k tomu take nieco ako "soplik.v kine ma ta hlava prestala boliet a teraz ma boli hlava.co to je mali ste to uz?nezvykne ma boliet jedine len ked nemam kavu a dnes som mala 2.inak uz ziaden vytok a ani nie velke bolesti bruska.

moschino1986
11. jan 2014

teraz som si precitala,ze vy od vianoc no my uz dlhsie...

inge888
12. jan 2014

@moschino1986 no ja som mala pár dní po styku špinenie a potom krvácanie. Trvalo to 3-4 dni. Neviem či je to bežné, lebo mrchu som v tedy mala mať až o 2 týždne.

moschino1986
12. jan 2014

no baby ráno ma navštívila mrcha:( zase nič tým padom...som smutná.....

tamarka9
12. jan 2014

@22mariana22 no pokial nebudes mat silne, ale naozaj silne krce a bolesti a nekrvacas, tak je to ok. Mne meska uz skoro 2 tyzdne, tiez testy pekne pozitivne a podvecer a vecer ma bolieva brusko niekedy tak ako na ms, niekedy tahave a pichave bolesti- pomaha vylozenie noh. Malo by to byt roztahovanie a stahovanie maternice, ktora tak "cvici" na to ked sa bude musiet zvacsovat. Ja idem lekarovi az 23. 1, tak si budeme drzat palce 🙂

barborkark
12. jan 2014

@22mariana22 ja to mam tak isto ako ti napísala vyssie tamarka.. tiez pichlave alebo tupe bolesti.. minuly tyzden boli vacsie teraz sa mi zdá že trošinku lepsie len rano a vecer ma to viac chyti, a sem tam cez den..
bola som v piatok u dr a povedal ze je vsetko ok takze zatial len papam kyselinu listovu a 20.1. idem na kontrolu..snad uz bude nieco malinko vidno, aspon fliacik :D
Ja mam skor brutalnu zmenu nalad..som hasteriva, nervozna, je mi dorevu z nicoho nic a na priatelovi mi zrazu kazdy den volaco vadí 🙂

sunshine85
12. jan 2014

@inge888 a ty si na tom ako?
@moschino1986 tak to mi je luto :(
baby ja som mala posledny menzes 13.12. a vcera som mala dostat, ale zatial nic... nechcem si nic namyslat, ale uz skoro tyzden ma bolia strasne prsia, tie ma bolievaju vzdy pre, ale takto nie. tak som zvedava, co sa z toho vykluje 😉 nezvykne mi meskavat... ale zas, je to len jeden den este....
@barborkark a ty si uz tehu?

inge888
12. jan 2014

@sunshine85 no ja som zatiaľ ešte nedostala mrchu. Dúfam, že ani nedostanem. A vy sa koľko snažíte o prírastok?

inge888
12. jan 2014

@moschino1986 to ma mrzí ☹

inge888
12. jan 2014

@sunshine85 inak ja som mala tiež poslednú mrchu 13.12. Sme na tom rovnako 😀 Kedy si plánuješ robiť test?

zuzicek88
12. jan 2014

@inge888 ahojte mozem sa ku vam pridat. Ja mam dostat ms az v osemnasteho,no dnes som cely den unavena a boli ma podbrusko,aj sa mi kruti hlava,viem,ze to hned nemusim byt tehotna,ale ja by som uz taaaak velmi chcela

moschino1986
12. jan 2014

No ale tie moje kramy su take,ze obcas cerveney a obcas take oranzove...a hrudky..mavate to?ja uz neviem co ma a co nema byt?!

barborkark
12. jan 2014

@sunshine85 no tak od lekara to nemam este potvrdene lebo som isla moc skoro kvoli tomu ze som mala moc bolesti ale zatial je vsetko ok.. drzim palce aby tu tehuliek pribudalo

misskate1
12. jan 2014

@zuzicek88 aj ja mam 18 a predvcerom a dnes ma pobolievalo podbrusko. drzim palce nam obom 😀

zuzicek88
12. jan 2014

@misskate1 dakujem aj ja,inak mne je aj zle,boli ma hlava a mam ozaj nafuknute brucho a ztriasa ma zimnica,aj vcera mi bolo zima,este aj pod perinou

angels882
12. jan 2014

ahojte babule pridávam sa k vám s mm sa snažime o druhé babo od septembra ale zatial nič tak som si vyrátala plodne dni len neviem či je dobré že sa milujeme každý den , či nieje lepšie radšej každý druhy ale ked sa bojím aby sme ten správny den neprešvihli neviete mi poradit 🙂

inge888
12. jan 2014

@zuzicek88 ahoj, jasné len sa pridaj. Ja tiež nechcem vzbudzovať falošnú nádej, ale je to naozaj niečo iné v posledných 10 dňoch ako som doteraz mávala. Tiež ma bolieva hlava, som unavená, bolí ma v podbrušku - a to mňa nezvykne, nanajvýš až tesne v deň príchodu mrchy. Som z toho celého nervózna a už test asi nedokážem odkladať.

tamarka9
12. jan 2014

@angels882 ahoj, kludne staci aj kazdy druhy den, nech sa nahromadi viac produktivneho materialu a hlavne spermie vydrzia v tele cca 3 dni, takze naozaj netreba kazdy den. A plodne dni si len ratas, alebo aj nejko inak sledujes?

tamarka9
12. jan 2014

@barborkark a nebral ti ani krv na hcg? Kedy si mala poslednu ms? Ci nie sme na tom rovnako...ja 5.12 😉

tamarka9
12. jan 2014

@sunshine85 tak to drzim palce, si na dobrej ceste 😉