Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@4katarinakralova5 ďakujem za milé slová, dosť ma to zobralo viac než som čakala ☹
@barborkark ďakujem musím sa dať do kopy priznám sa veľmi ma to zobralo ☹ aj dnes v práci sol len len že vydržala ale Vy sa držkajte a buďte zdravučký cmuk 🙂
@michelitta ahoj zlatko tak na toto môjho chlapa nikdy nenahovorím ☹ ale Ja určite urobím kuk na stránku daj vedieť ako sa Ti darí 🙂 no ja si dám od všetkého teraz odstup a aj od s........
@barborkark ahoj neboj sa všetko bude fajn už testy nerob je to isté. Ešte neviem kedy pojdem k dr. Ale chcela by som už aby bolo vidieť srdiečko. Zatial sa cítim super bolia ma len prsia a v podbrušku lietaju motíle.
@janchaa no nedalo mi to dnes ráno a testla som este raz lebo tie bolesti vo mne vyvolavaju neistotu a stale sa bojim aby sa niečo nestalo a s malou dusickou idem vzdy na wc ci tam nebude krv.. Stále sa mi tomu nechce veriť 😀
ahojte buduce mamicky....Chcem sa poradit pred 3 dnami mi skoncili plodne dni snazili sme sa o babo a od vcerajsku ma zacalo pychat v pravom vajecniku a mam take chvilkove nie ze zavrate ale je mi z nicoho nic zle a o chvilu to prejde....poradte co to moze byt ze by sa zadarilo??? mrcha ma prist 22.1 to je este dost daleko :(
@peterek414 mna bolelo ako na mrchu tyzden pred ocakavanou MS...a uz nedosla 😉 drzim palce
@hnedula
@janchaa
@barborkark tak baby nevyšlo to,akurát dorazila na zlá mrcha,pokračujeme ďalej 🙂
Ahojte, tak ja som bola teda u dr. a videl len zmeny v sliznici maternice ale zatial nic, ved to som aj cakala.. Ale ze vsetko je ok, na dobrej ceste, tie bolesti musim zniest, pokial nekrvacam a nemam krce uplne dole v podbrusku tak je vsetko ok, na kontrolu idem 20.1. vraj uz nieco bude vidno.. Predpísal mi kyselinu listovu a vraj potom neskor ked sa to potvrdi tak mi da aj nejake vitaminy.. Tak drzte palce baby, nech bublinka rastie 😉
@barborkark ahoj ja som volala sestričke a dohodla som sa že prídem tiež až po 20tom. Nemám žiadne tažkosti len si to užívam. Je to super pocit. Ty by si si to mala tiež. Urob si nejaký dobrý čajík. Oddychuj ak je to čo len trochu možné. Ak by ti bolo na vracanie tak si kup nejaké sušienky alebo čokoládu a nalám si to na malé kusky. Keď sa budeš cítiť zle daj si. Ak možem vedieť kolko máš rokov.
@4katarinakralova5 ahoj to ma mrzí hlavu hore, podarí sa to neboj nič.
@janchaa No ved sa tesim ale zaroven este tak s rezervou, ja by som to uz chcela vidiet, tu bublinku malu 😀 ja mám 30 a ty? No ja by som sa k dr. tiez neponahlala ale mna trapili tie bolesti a chcela som vediet ci je to ok, nastastie povedal ze je vsetko v poriadku, tak uvidime.. Ja dufam ze toho 20ho uz bude volaco vidno 🙂 Ja som si na tie krce a bolesti dala magnezium s B6 a aj to mi radsej zatrhol, ze staci ta kyselina listova..
Tak nam obom prajem nech nam to klape v pohode a babenkám, ktorým to nevyšlo zelam co najmenej smutku a vela pozitivne energie do snazenia 😉
@barborkark ja budem mať za chvilku 32. Ja mám tiež kys. lis. vit. E a Femibion to tak na striedačku. Ako dlho ste sa snažili o bábatko.
@barborkark neboj,bude to v pohode,len mysli pozitivne...a zatial fakt gratulujem a davaj na seba co najvetsi pozor pokial je to mozne...drz sa...

@janchaa myslim ze mozem gratulovat...drzim pakce,nech je to vsetko v poriadku a neskor ta budeme nasledovat ostatne 🙂 dufam 😉