Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@barborkark ahoojj,joj to ma tesi zlatiak!!aj mas tehu priznaky? 🙂) boze drz sa!!dufam ze coskoro ta dobehnem,citim to 🙂) @danielkadanielka no mojka mas pravdu ze tu uz nechodia :D A NENI SI TEHOTNA??? asi si mala nejake spinenie s kramamy,neskusala si testnut? 😉 😉
@michelitta zlatiak 😀 😀 😀 no tento uplynuly tyzden od utorka ma ráno nadrapuje ako žabu, a začínajú mi vadiť určité pachy, prsia ma bolia a sem tam bruško a kríže ale uz ovela menej ako predtým.. Takze drzim palce mojka len nech vsetko dobre dopadne
@michelitta ahoj..meskame 4 dni..ale podla BT asi z toho nic nebude 😒 dnes rano 36,6 pockam este zajtra a potom spravim test..ale dako moje ja citi,ze MS sa blizi..ci chcem,alebo nie 😒
@asimama ale neboj..4 dni je uz dost!!aj si sa testovala moja? a mozes mi povedat ako a kedy si merias bazalnu teplotu?a ci vzdy to musi byt rano??lebo ja rano,ked sa zobudim,tak som rada,ze letim sa pred robotou dat dokopy,nie este lezat a mat cas na meranie 🙂)) a kde davas ten teplomer? drzim ti palce!!! 🙂
Ahojte, ja sa chcem opýtať kedy je najlepšie urobiť si tehu test 🙂 ... mam nepravidelny cyklus ale aj take menšie príznaky tehotenstva, myslím... bolesti v podbrušku, nafúknute brucho, bolesti v krížoch... a podobne 🙂 ... chcem sa len informovať tehotensky test som si robila 16 DPO ale negatívny, môžem mať ešte nádej, že môže byť pozitívny??? 🙂 neroibla som ho totiž ráno 🙂 ... ďakujem za odpovede a zároveň gratulujem budúcim mamičkam ;)
Dakujem za odpoveď 🙂 ... nič tak sa budeme ďalej snažiť 🙂 ... skúsim ešte návštevu lekárky aby ma informovala prečo mam taký cyrkus v mojich nepravidelnych cykloch 🙄 😀
@michelitta testovala..negativne..jeden sa mi zdal,ze nieco vidim.. 😀 ale asi som ja chcela vidiet 😉 inak ostatne negativne..a dnes MS dorazila..Takze moja BT nesklamala,lebo dnes zase poklesla 🙂 BT sa ma meriat v tu istu rannu hodinu +- pol hod.este kym lezis v posteli treba mat vedla seba teplomer..BT sa meria v posve.dnes kupim aj ovu testiky..a po MS zacnem aj s nimi.. 😉 lebo sa mi dako upravil cyklus.. 😒
@asimama ahoj tak držím palceky aby to vyšlo uz konečne v novom cykle. 😉
@michelitta bazalnu teplotu môžeš merať aj pod jazykom a ostatne plati ako pisala
@asimama 😉
@michelitta ahoj,no my sa pekne snažíme ďalej,ale už som sa zaprisahala že ani jeden test nespravím,a nemienim povoliť 🙂 je to lepšie ako naháňať duchov pod svetlom a nakoniec aj tak nič s toho 😀 😀 😀
ahojte baby, ktora sa vyzna v tej bazalnej teplote? cosi by som sa chcela popytat,tak by ma spravicka potesila 🙂
@karmela a to nemozem klasicky pod pazuchou?a neda sa to napr.vecer v tu istu hodin?ja to fakt rano nezvladam,som rada ze sa zobudim 🙂)) iny sposob asi neex ze?
@bellisperennis ahoj no akurat aj ja diskutujem s karamelkou🙂
@michelitta no ja si nemeriavam ale co som čítala tak iba rano to plati hned po prebudení.Pod pazuchov nie,bud pod jazykom alebo v posve alebo ovu testiky ja praktizujem to posledne 😀
@michelitta ahoj srdiečko no ja som od januára nemala sex ☹ proste to čo sa stalo mňa veľmi zobralo ☹ bolí ma srdiečko ☹ tak som sa dala že idem schudnúť do leta 10kg takže som začala cvičiť, idem ešte zdravšie variť, idem sa dať tetovať........
verím že sa Ti podarí byť tehu 🙂
ze som nasla aku super stranku womenzone.cz konecne kde sa v tom vyznam..lebo to fertility..to som bola v tom ako blaaaazen 😝 😀
@michelitta ahoj,urcite som neni tehu,kramy boli klasicke silne ako mavam,takze neviem,neako mi to rozhadzalo cyklus,ale skusim to brat nadalej a uvidim ako bude dalsia mrcha,na kolky den,ked to bude zasa skor,tak sa spytam doktora,ci to brat aj nadalej...
Ahojte ,ja priznam sa tiez patrim medzi snazilky,ktore tiez maju kazdy mesiac priznaky tehu a potom nic.. no aj napriek tomu by som sa chcela spytat,som niekolko dni po ovu a uz niekolko dni ma boli brucho,kazdy den nie krce,iba taka slaba bolest,som unavena,mam stale potrebu jest sladkosti a mam velmi vzdialeny krcok,este nikdy som to tak nemala
@wewuliatko174 podla mna pekné kolajničky 😀
@danielkadanielka ahojj a co beries?prepac som zabudla..to ti rozhadzalo cyklus?
@wewuliatko174 parada!!blahozelam!!od kedy si testovala?🙂 nech pekne rastiete!! 🙂
@hnedula ahooojjj mojaa,prosim ta len nechudni,bud rada,radsej porad ako pribrat!!!lebo mi to kazdy vycita,ale ja milujem sport,mozem ja za to??? a zlatik nedavaj sa tetovat,to neni pekne ☹ ale proti gustu..len aby si to neskor nelutovala..daj si len henu taku dvojmesacnu a uvidis,co? a kde to chces a co prosim Ta? a kolko mas rockov ak sa mozem spytat 🙂 ja uz 31 za mesiac,stara kofa 🙂 🙂
@michelitta mavam nepravielnu ms tak 1. test bol zo zvedavosti,neverila som ze by nieco ukazali bolo 14 dni po ovu hnedrano abum ake ciarky ja som bolo prekvapena nevedela som ci mam verit.dalsie dva aj inu znacku na druhy den tiez rano.a ten posledny . Som dala o 3 dni. Mala som obycajne lacne testy ale vsetky bum dve ciarky 🙂 boli sme prekvapeni milo. Od vianoc sme sa dali nato ze sa babatku nebranime ze ho chceme ale nechame to pomalicky ns osud kedy pride nesilili sme to

@michelitta Ahoj mojka, tak nám to vyšlo 🙂 pred tyzdnom som bola u dr. a potvrdil, aj ked srdiecko este nebilo, na kontrolu idem 4.2. tak verím že to bude OK.. A držím ti palčeky aby si aj ty čochvíľa mala bublinku v brušku 😉