Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@michelitta ahoj a aky test si si robila?lebo ak to bol pepino..nespoliehaj sa na neho 😒 ak iny..tak super 😉
@michelitta drzim palceky aj ja na tych prvych fotkach vidim dúšika..ale testuj az za dva dni
@asimama mne pepino ukazal tehu a bola som
@barborkark
@asimama
@zabka79 dakujem 🙂 preco sa vlastne ma testovat az kazdy druhy den,hmm??ja viem,ze stupa hcg kazdy druhy,ale ved ked mas v tele hcg ktore neodchadza tak kazdy dalsi test by mal byt aspon taky isty ako predchadzajuci.. nie ze jeden hej a na druhy nie ☹ jedna sa mi o tom,ze mam ist opat v piatok na oslavu menim a neviem ci mam ist ci nie..a ak by som isla to by sa balo zbijacka 😀 preco mi to vzdy takto pred mnzs vychadza?? Mala som testy od lauritky, take tenucke pasiky..ale neviem,bud ukazuju pravdu,alebo fest duchuju..tak ja nevem neviem 🙂) a este aj sem tam si dam slimku..ja viem,necubte ma za to,ale ked to bude naozaj,neublizim babu 🙂 asi to spravim tak,ze kaslem uz fakt na vsetko(a to si vzdy poviem a ked testnem tak zase duch 🙂 )) a pojdem tam a uzijem si..mozno to bude posledny krat pred mojim prvym tehu 😀
@citta ahoj ,ja ti neporadim,mas 2 moznosti,ano,nie.
priznaky ma kazda ine,na tie by som neverila..ja verim len testom a tie hadam neklamu 🙂 a nehnevaj sa prosim Ta,nikto tu nesedi, nesonduje a necaka na tvoju otazku..radsej si to hod do fotoblogu tam to uvidia v novych spravach vsetky kocky a pokial budu vediet,su ochotne hned odpovedat 😉
@barborkark
@michelitta ja len ze som pocula vela negativnych skusenosti s pepinom..mne duchovali woman secret.a michelita ja som si pred tehu testom zapalila svoje posledne.. 😀 a uplne na zaciatku co som este nevedela..tak sme boli s holkami na zabave 😀 potom som uz nefajcila..len sa mi o tom snivavalo 😀 ked sa narodil..mal 3890g a 53 cm..takze chlap ako hora 🙂 neboj..nic sa nestane 🙂
@michelitta podľa mňa to nie je duch, verím že to vyšlo 🙂 ozaj akú metodu máš to obočko? koľko si platila?
@michelitta na tych testoch je duch,takze nerozumiem...rozmyslala si aj nad tym,ze si tehotna a ms si dostala tak ako to niektore zeny maju aj pocas tehotenstva?
@23petka ja neviem som hotova☹☹ mam robit vec do roboty a nic som neni schopna spravit..spravila som si znova teraz znova test a znova je tam ciarka slaba.. ja to mam asi problem udrzat alebo co..uz fakt neviem v com by mohol byt problem☹
Baby poradte mi poslednu MT som mala 27.12.2013-01.01.2014 odftedy nic test som mala pozitivny ale dnes doktor nic nevidel preco napiste mi prosim......dakujem
@michelitta ja som mala testy na druhý deň iné, mala som pozitívny, negatívny a pozitívny. Asi záleží aj na teste, ale ak tam bol duch si podľa mňa "v tom". Čiže užívanie by som dala už bokom 😎 Užiješ si potom. Aj tak záleží na tom ako sa rozhodneš ty sama 🙂
@dudulik1986 podla mna je este skoro,aby bolo nieco vidno... 😉 a co povedal lekar?
drzim palceky,nech je vsetko tak,ako ma byt.. 🙂
@zabka79 neidem na tu party,to kaslem..aj ked mam kramy som nemozna..bola som na vecku,este sa to nespusta,utrela som sa a nic..ale brucho citim totalne na mnzs..
@zabka79 no ved toto,jeden den poztivny druhy negativny ☹
@nathalie111 no ze tehotna som podla testu a ze este tam nic nevidi a ze mam prist v stredu zoberie krv a spravi ultrazvuk
@michelitta ten pozitívny bude asik citlivejší 😉
@michelitta preto by som dala tretí rozhodujúci test. Ja som už po prvom duchovi vedela že je to tam a keď mi druhý vyšiel negatívny mi manžel povedal, že sa mám zmieriť s tým že to nevyšlo. Ale donútila som ho kúpiť mi tretí test a ten potvrdil to čo som už pár dní vedela 🙂 Skús si oddýchnuť a počkať...a nezabudni nás informovať 😀
@maria1989 to su vsetko rovnake testy 😒
@michelitta aha,... tak to neviem potom 😖
@michelitta takže krámy sa nekonali? lebo si písala že hej. Keby aj bolo mini špinenie tak to môže byť nidácia. Nehádž flintu do žita 🙂 Pri mojom prvom tehu som špinenie mala namiesto MS.
@zabka79 jako mala som hnedu krv a uz citim bolest jak na kramy,to uz je u mna jasne..ok nehadzem..ale ja hadzem ☹(((( dakujem za podporu!!!skludom pis,ale u mna uhniezdenie na 13 dpo?to je fest neskoro nie? 🙂
@dudulik1986 keď ti ukázal test že si tehotná, je veľmi pravdepodobné že je to tak 🙂 A to že doktor nič nevidel, asi je priskoro. Za týždeň už môže byť všetko vidieť 😎
@michelitta tak už musíš len čakať, tak ako sme čakali netrpezlivo všetky 🙂 Buď sa to rozbehne, alebo nie. To je realita. Pokiaľ viem nidácia je niekedy okolo menzesu a Ty vieš presne kedy si mala ovuláciu? Každá žena to má ináč. Nie je to podľa tabuľky. No držím palec nech ti to výjde 🙂
@dudulik1986 Dr ti mal vziat krv ak na sone nic nevidel a test pozitivny booooze.To su lekári.A tak o tyzden zavolať na Sono zase.
@michelitta mrcha sa rozbehla?Na testiku si mala pekného ducha.

@michelitta moje testy sú dávno v koši. ale ak čakáš MS až v piatok stále máš šancu 🙂 Chápem že si netrpezlivá ale vydržkaj. 😉