icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

michelitta
30. jan 2014

@karmela este nie poriadne :( brucho mam jak balon,tak isto to uz pojde 😖

karmela
30. jan 2014

@michelitta no daj vediet ci sa rozbehne,ale aj keby urob este test.Mozno patríš medzi tie ženy co majú prvé mes.Ms a su tehu,lebo test tomu nasvedčoval

23petka
30. jan 2014

@michelitta nestracaj nadej,mozno to je len spinenie...hlavne bud klude...uvidis ake to budes mat dalej,ale myslim,ze ak si mala duchov tak nieco na tom bude..

23petka
30. jan 2014

@citta drzim palce

barborkark
30. jan 2014

@michelitta zlatko neboj sa, mozno je vsetko inak ako sa zdá a menzes tiez nic nemusi znamenat. Je to na zblaznenie niekedy ja viem, ale skus byt kludna a nestresovať sa 😉

dudulik1986
30. jan 2014

V stredu idem na krv a ultrazvuk drzte palce

asimama
30. jan 2014

@michelitta to mi je luto ☹

michelitta
30. jan 2014

@asimama ja uz som hotova,zas mi duchuju testy 😒 kaslat to 😖 😝

michelitta
30. jan 2014

Horny je dr.max,ale ten som fotila az ked zaschol,lebo kym sa mi nabila baterka nafotak,tak uz ruzova ciarka odisla..a spodny je od @lauritka to spinenie mam ako keby taky silny vytok zmiesany s krvou je to taka riadna hneda masa ☹ ale urcite je to zacinaju ca mnzs..zrovna ked asi zacalo stupat hcg,tak to odchadza ☹

michelitta
30. jan 2014

a uhniezdovanie to nebude isto,ved mam 13dpo.. 😒

charlie1980
30. jan 2014

Tieto testy, to su take haraburdy, baby...neviem, preco si nekupite kvalitny test a nemusite duchov sledovat.

michelitta
30. jan 2014

@charlie1980 co je to podla teba kvalitny test??kupujem v lekarni,ziadne pepina a ine shity..mam aj od @lauritka a nemyslim,ze by len tak trepali kokosiny..test je kvalitny vtedy,ked ukaze na com si..cize pre mna neni kvalitny test ten,ktory mi ukaze tehu,ak nie som 🙂 ved porad! 😕 a duch je asi preto,lebo to odchdza,alebo to je zaciatocne stadium..ak to ukaze na 3 inych znackach tak urcite nehaluzia,vies? 🙂

mirip
30. jan 2014

@michelitta tumáš negatí, je tam duch, ktorý nemusí ale aj môže niečo znamenať, urob pozajtra a uvidíš

charlie1980
30. jan 2014

HCG /tehotensky hormon/ a LH /zlte teliesko/ su biochemicky velmi podobne a stupanie tohto hormonu moze sposobit skresleny pozitivny vysledok tehotenskeho testu. No a pri takychto haraburdach, ako tu vidim, nie je sa co divit, ze vam to ukazuje duchov. Pre mna je napr.kvalitny tehootensky test hociktory od Clear Blue, najlepsie digitalny.

karmela
31. jan 2014

@charlie1980 ale ten testik ti ukaze až ked máš na obyčajnom nieco,a stojí 7-8€ takze testovať za take peniaze rano vecer je dost silná káva na peňaženku nemyslíš ???
@michelitta od Lauritky testy nezviknu dochovat.A je tam krásny duch moja

charlie1980
31. jan 2014

@karmela Ano, to veru je. Ovsem tehotenske testy sa nerobia rano a vecer, pretoze HCG sa tvori v noci, preto sa robi z ranneho mocu a LH stupa cez den, preto sa v ziadnom pripade ovulacne testy nerobia z ranneho mocu, ale pocas dna prip. vecer.

bar12
31. jan 2014

@charlie1980 myslim, ze baby tu dost dobre vedia, kedy sa ktory test pouziva 🙂 to, ze sa obcas testuju aj vecer je len o zvedavosti, tuzbe a nedockavosti.. Ja netestujem tak casto, ale chapem baby, ktore jednoducho maju potrebu testovat castejsie, nez je obvykle..

lauritka
31. jan 2014

@michelitta fina no vidim dusik na obidvoch, len sa mi to zda slabe na 13 dpo, aj ked nikdy nevies, mozno sa neskor uhniezdilo hmmm...
@charlie1980 prepac, ale ducha ti urobia aj testy z lekarne.. som tu na koniku uz dost dlho, taze som tu videla milion testov odfotenych.. cize rovnaku pracu ti odvedu aj lacnejsie testy.. a mimichodom, oni tiez urcite objednavaju zo zahranicia, len to "drahsie" zabalia.. vela testov je skoro identickych sko tie, ktore su "len" lacnejsie.

takisto duchuje aj mamatest z lekarne, aj pepina.. rapiclear.

ide len o to kedy kocka testuje, ano je to riziko skoreho testovania. a niekedy sa tam moze vyzrazat aj farbivo.. preto sa hovori, ze treba vydrzat do terminu ms aby to bolo jasne.

ale ci mas drahy alebo lacny test je to uplne jedno. a na skore testovanie kupovat digitalny, hold 7 eur je dost penazi.

asimama
31. jan 2014

@michelitta a vzdy ti takto zacina ms?lebo pocula som ze na zaciatku tehu niektore maju ms..ale take spinenie..skus vydrzzat..testuj raz za dva dni..aj ked..asi ani ja by som nevydrzala.. 😝 😀 je to strasne stresujuce ked niekto chce mat babatinko a nemoze..resp.nejde to tak lahko ☹

citta
1. feb 2014

@23petka dakujem, dnes je 2 den co ms neprisla,tak.. Pockam este nejaky dnik a skusim test 🙂

asimama
1. feb 2014

@michelitta no co moja..myslim na teba..rozbehlo sa to,ci?

23petka
1. feb 2014

@citta vyskusaj a potom daj vediet..

citta
1. feb 2014

@23petka no nic... Dnes na obed prisla mrcha 😢 budeme skusat dalej.. Skusim asi nieco na doporu,aby to vyslo. Mas dake skusenosti?

23petka
1. feb 2014

@citta no skoda..ja som brala kyselinu listovu a potom som zacala alchemilkovy caj a kratko na to som otehotnela..tak neviem ci to ten alchemilkovy caj?!

citta
1. feb 2014

@23petka kys.listovu berem aj ja ale len mesiac..skusim kupit aj ten cajik..snaad to uz vijde 🙂. Kys. Listova sa koklko moze brat ?

michelitta
1. feb 2014

@asimama dakujem si zlata🙂 jasnee,vcera jak z krhle🙂 a bolesti,takze klasika,musim si vyrata ovu,lebo potom 18teho letim,tak aby sme to stihli🙂 a ty ako???😉

23petka
1. feb 2014

@citta kyselina listova sa berie aj pred planovanym tehotenstvo a potom aj v tehotenstve,takze to sa neboj,ze by si ju nemohla brat..skus aj tu alchemilku,za vyskusanie to stoji..aj svagrova to zacala pit a tiez otehotnela,tak neviem ci je to nahoda alebo ozaj pomohol ten caj
.drzim palce

asimama
1. feb 2014

@michelitta to mi je luto ☹ vcera skoncila ms..meriam si bt a zacala som testovat ovu.. 🙂 tak uvidime 🙂

asimama
1. feb 2014
silvia662
2. feb 2014

Ahojte baby takže ms doteraz neprišla (mala príst vo štvrtok) takže zajtra idem navštíviť lekáreň tak dúfam že sa ukážu tie dve čiaročky 🙂 držte palce budem vás informovať 🙂