Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@karmela no dakujem moja..strasne moc..ale asi sa to // neukonci..kedze nic nebolo.. 😒 mm mi ostal chory s teplotami..takze asi tak..snad nabuduce..ale vsetko je tak,ako ma byt..tak si to tam ten hore zariadil..clovek mieni..pan boh meni.. 🙂 ale si strasne zlata..kazdemu drzis palceky..aj ja by som ti to strasne velmi dopriala...♥
@leren1 @michelitta žienky ako ste na tom?
ahojte.ak viete poradte.v piatok som mala husty biely kasovity vytok bez zapachu.a bolo ho naozaj vela.sobotu som si robila test a bol negat.pondelok som bola u dr a na sone nebolo nic vidno.boli ma stale v podbrusku a casto aj krize.obcas mavam zavraty a bolesti hlavy.naladova som asi tyzdena o pazravosti ani nehovorim.gyn problemy nemam ziadne.ziadne palenie ani svrbenie.pri sexe sme mali stale ochranu tak neviem co si mysliet... poradte prosim
Ahojte, potrebovala by som sa poradiť, no nevedela som k akej téme to písať, tak som sa rozhodla, že skúsim tu. S partnerom sme mali pohlavný styk v druhý deň menštruácie-presne 1.2., dávali sme si pozor, pretože už neplánujeme ďalšie bábo. Celý mesiac som z toho v strese, či náhodou....Mám nepravidelnú menštruáciu (dostanem ju na 25 - 28 deň) . Teraz som ju mala dostať 24.2., no nič neprišlo. emoticon Pobolieva ma v podbrušku už 3 deň. Nič iné necítim. Predtým som pred menštruáciou (2 dni skôr), mala slabé špinenie, takže som vedela, že už ju dostanem. No teraz nič... emoticon Mám iba také žltkasté výtoky ako sople, nájde sa aj hrudka....Dnes som si aj urobila tehotenský test a výsledok negatívny (objavila sa len jedna výrazná čiarka). Môžem byť tehotná? Už neviem, čo jesť, piť aby som mrchu dostala.... emoticon
Ahojte..je mi nevolno uz dva tyzdne..tento vikend sme mali s priatelom nechraneny sex kedy sme trafili presne ovulku.. 🙂 ..no aj tyzden pred tym sme mali nechareny sex..akurat tri dni po mrche a dva dni pred plodnymi dnami...kedze chodieva na tyzdnovky tak prilezitosti na miminko mame strasne malo..no teraz od soboty ma strasne bolia prsia..mam ich naliate..je mi divne a necitim sa vo svojej kozi..vcera mi som si na nohavickach nasla husty biely nezapachajuci vytok..boly ma v podbrusku ako keby mala kazdu chvilu dost mrcha..no ta ma prist na navstevu az o 11 dni..prvy tyzden som jedla vsetko co som videla..no teraz oci by jedli a zaludok nie...robila som ti aj tehu test ale bol negativny..asi to bolo priskoro..chcem vediet vas nazor ci mozem byt tehu..strasne tuzime po drobcekovi...tak dufame ze sa to podarilo..a kedy by mi test mohol ukazt dve palicky..lebo to cakanie je najhorsie :(
@00iva00 jasne, ze mozes byt tehotna...na priznaky sa ale velmi nespoliehaj, pokial ta vyslovene nenapina..vsetko ostatne je skoro rovnake pre pms...idealne je netestovat az do meskania mrchy, ale skus vydrzat aspon 9-10 dni od ovulacie, ale treba pocitat s tym, ze ti nemusi ukazat aj keby si nahodou bola 🙂
ahojte, baby..ja som dnes 8DPO, ale zatial test nerobim, pretoze sme s mm boli spolu 17.2 vecer a ovu bola 20.2. poobede, preto ani neviem ci je sanca...prsia ma bolia ale to zvyknu stale, nejake zmeny nebadam, asi 3 dni som stale unavena, chodim spat uz pred 8, lebo viac nevydrzim, stipu ma oci a boli hlava...a zacalo ma pred par dnami prehanat...prehanalo ma len raz a to ked sa nam zadarilo, ale bolo biochemicke..myslite, ze by sa mohlo podarit, aj ked sme boli spolu 3 dni pred ovu??? 🙂 celkovo sa citim nejak divne,ale mozno si len namyslam 😀 😀
@bar12 este som netestovala, som 10DPO, ale klesla mi teplota o 0,1 dnes tak este pockam, ale vzdy pred ms mi zvyklo naraz aj o 0,3 - 0,4...teraz 2 dni o jeden stupen, tak uvidime zajtra ked klesne tak uz dojde, ak nahodou pojde hore tak testnem...ale tuto noc som spala cca len 3 hodiny..mohla sa teplota aj kvoli tomu znizit?? skusala som merat aj okolo8.00 a bola 36,8..musim pockat co bude zajtra a podla toho uvidim..ale necitim sa zatial na ms 🙂
ahojte som tehotná a štastná
ahojte zienky,uz jedno baby mam,ale teraz mam ine pocity ide mi hlavu rozdrapit a som unavena,ale ze poriadne,menstruacne bolesti ziadne a to mam mrsku dostat zajtra,viem najlepsie je urobit si test,len ma zaujima,ci niektoru z vsa bolela tiez velmi hlava pred mrchou...toto som ja este nemala tak vaham,ze... 😒
Ahojte...uz som sem pisala s tymi priznakmi...no dnes som si na gatkach nasla hnedy husty vytok...neviem co si mam o tom mysliet kedze mam pred mrchov..ale mam ju dostat az v sobotu..a ten vytok som nikdy pred tym nemala..dva tyzdne ma uz bolia prsia..mam bolest v podbbrusku..nedavno ma zacal strasne boliet chrbat..ked dlho stojim opuchat nohy.. :( ...test som si uz robila ale bolo to asi skoro..no nevydrzala som..vysla mi na nou namiesto druhej ciarky ryha..tak neviem co si mam uz mysliet...uz sa asi aj opakujem..ale ale kazdy tyzden mi stale nieco pribuda..budem rada za kazdu odpoved...dakujem...a pekny den prajem 🙂
Ahojte dievcata, ja som mala dostat ms minuly utorok 25.2. Inokedy to funguje ako hodinky, +- 1 den. Dnes je 35. den a stale nic, len spinenie, take do hneda a bolia ma prsia, Robila som si test, v piatok, vysiel tam len taky tien. Vcera som si spravila dalsi test a uz tam bola pekna ciarka 🙂 nebola sice taka tmava ako kontrolna, ale bola zretelna. Nemam to odfotene, ale vyzeralo to asi tak, ako v tejto diskusii fotka na 8. strane (janchaa).
Moja otazka je, moze to byt falosny vysledok? Lebo okrem toho spinenia a bolesti prsnikov, sa citim uplne normalne. Ziadna citlivost na pachy, ranna nevolnost, vykyvy nalady. Vcera rano mi sice nebolo moc dobre, taku hypoglykemiu som este asi nikdy nemala, ale vcera som mala pocit, ze nieco na mna lezie, akoby som mala teplotu, strasne ma bolela hlava a bolo mi zima. Dnes je to uz skoro v poriadku a ani zle mi rano nebolo. Myslite, ze ta viroza (alebo co to bolo) mohlo ovplyvnit test?
Dnes som isla k dr., ale ma dovolenku, takze musim este tyzden cakat. Ani sa mi nechce verit, ze by som mohla byt tehotna, je to prilis pekne na to, aby to bola pravda 🙂
@bobana297 Tak prosim ta neodcudzuj tuto mladu damu ale v prvom rade odsudzuj a ries svojich rodicov alebo sa aspon zamysli...

@asimama držím ti palce aby vam to uz úspešne vyšlo a ukončilo sa to // a rastom a zdravým oboch 😉