Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
Ahojte, chcela by som sa opýtať, asi pred 9 dňami som mala s priateľom chránený pohlavný styk, v tom období som mala taktiež aj svoje plodné dni, menzes mám dostať do 6 dní, ale začínajú sa mi na prsiach objavovať žilky a mám pocit, že sú moje prsia iné, taktiež žilky sa mi nikdy netvorili ani počas menzesu, maximálne ma prsia slabo pobolievali. Neviete náhodou, môžem byť tehotná? :(
Pisala som ze vas budem informovat ako mi dopadol test...cakalo ma sklamanie v podobe 1ciarky aj ked tomu tak trochu nerozumiem kedze mi ms meska 4 den mohlo sa stat ze je este skoro alebo by to mohlo byt kvoli tomu ze som si test nerobila rano ale poobede?
@bar12 neviem aka znacka to bola krabicku som vcera spalila...mam slabe bolesti v podbrusku ale to mam uz od stredy a este stale nic a napnute prsia a vystupili mi aj zilky co som pred tym pri ms nemavala skusim testnutneste v piatok alebo sobotu a uvidim snad to uz vyjde a ak nie budem musiet zajst k dr.
Ahojte, môžem sa opýtať, približne v akej dobe od pohlavného styku sa začínajú objavovať žilky na prsiach a zmena pŕs?
@michelitta ahoj pozerám že sa nepodarilo ☹ inak fakt nerozumiem tým testom, asi kašlať na testy a len počkať keď bude meškať MS držkaj sa
Este posledna ms 5.1.
@luckagelienova hmmm,ja tam nic nevidim,ale na zivo to moze vizerat inak,tak neviem,ak ty na zivo vidis daco tak to tam asi je,ale takto z fotky tazko
@luckagelienova nie
Dakujem baby............no uvidime co bude stale mi meska mrcha,a citim sa dost divne ani to neviem opisat,len som unavena,asi aj na zaludok mi je blbo noooo budeme cakat
Dnes konečne navšteva doktorky 🙂 potvrdene tehotenstvo a dostala som najkrajši obrazok na svete 🙂 malinku fazulku mame už 7 tyždnov aj srdiečko nam bije ..neviem sa dočkat ako bude rast..zdravie je najdoležitejšie nech je zdravučke
@bar12 jasné veď sme len na začiatku takže tá trpezlivosť ešte je aj keď sme sa už tešili ale nič nenarobíme ideme na 2 pokus 🙂 len keby to sklamanie z 1/ nebolo :( ale tak nič nenarobíme
@wewuliatko174 gratulujem a hlavne nech ste zdravučký 🙂

@23petka v pondelok si ju idem kupit. A ako sa to pije? Ci bude to tam napisane? Dakujeem