icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

citta
2. feb 2014

@23petka v pondelok si ju idem kupit. A ako sa to pije? Ci bude to tam napisane? Dakujeem

vali777
3. feb 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať, asi pred 9 dňami som mala s priateľom chránený pohlavný styk, v tom období som mala taktiež aj svoje plodné dni, menzes mám dostať do 6 dní, ale začínajú sa mi na prsiach objavovať žilky a mám pocit, že sú moje prsia iné, taktiež žilky sa mi nikdy netvorili ani počas menzesu, maximálne ma prsia slabo pobolievali. Neviete náhodou, môžem byť tehotná? :(

23petka
3. feb 2014

@citta to tam je napisane...

adka0987
3. feb 2014

@janchaa tak ako si tehotna?

citta
3. feb 2014

@23petka hej, uz som sdi ju kupila a je to tam napisan..

citta
3. feb 2014

@23petka citala som na nete, ze sa moze pit aj pred otehotneni,ale aj pocas tehotenstva. Len ked som napisala znacku caju,kt som kupila ja tam pisali ze sa nemoze pouzivat pocas tehotenstva... Tak som z toho mimo.. Ja som kupila alchem.zltozelenu vnat 40g od znacky Juvamed.

23petka
3. feb 2014

@citta a co tam je napisane do kedy sa to moze pit?

silvia662
3. feb 2014

Pisala som ze vas budem informovat ako mi dopadol test...cakalo ma sklamanie v podobe 1ciarky aj ked tomu tak trochu nerozumiem kedze mi ms meska 4 den mohlo sa stat ze je este skoro alebo by to mohlo byt kvoli tomu ze som si test nerobila rano ale poobede?

silvia662
4. feb 2014
bar12
4. feb 2014

@silvia662 no mozne je vsetko, aj ked si myslim, ze aspon duch by tam uz teda fakt mal byt! Aky test si si robila? Necitis, ze by mrcha mohla dojst? Skus testnut za dva dni z ranneho, alebo niektore kocky skusaju aj ovu test pouzit, ten ukaze skor..

silvia662
4. feb 2014

@bar12 neviem aka znacka to bola krabicku som vcera spalila...mam slabe bolesti v podbrusku ale to mam uz od stredy a este stale nic a napnute prsia a vystupili mi aj zilky co som pred tym pri ms nemavala skusim testnutneste v piatok alebo sobotu a uvidim snad to uz vyjde a ak nie budem musiet zajst k dr.

bar12
4. feb 2014

@silvia662 jasne, tak velmi drzim palce, nech sa tam v piatok nieco objavi!!! Napis potom ako to dopadlo 🙂

silvia662
4. feb 2014

@bar12 dakujem..ja tiez dufam ze sa tam nieco ukaze lebo uz teraz sa so snubencom velmi tesime tak dufam ze nepride dalsie sklamanie..jasne budem informovat 🙂

vali777
5. feb 2014

Ahojte, môžem sa opýtať, približne v akej dobe od pohlavného styku sa začínajú objavovať žilky na prsiach a zmena pŕs?

silvia662
5. feb 2014

@vali777 ahoj u kazdej to je ine ja som to spozorovala cca 2 dni pred tym ako mi mala prist ms (ale neprisla)

vali777
5. feb 2014

@silvia662 a nevieš je možné aby sa žili začali objavovať už v druhom týždni po styku?

silvia662
5. feb 2014

@vali777 ako som pisala u kazdej zeny to je ine takze myslim ze to mozne je

hnedula
7. feb 2014

@michelitta ahoj pozerám že sa nepodarilo ☹ inak fakt nerozumiem tým testom, asi kašlať na testy a len počkať keď bude meškať MS držkaj sa

luckagelienova
7. feb 2014

ahojte chcem radu,mrcha mi meska asi 1 den snazime sa o babetko len testiky neviem ci je tam dajaka nadej alebo sa budeme snazit dalej a cakat kym mi mrcha nepride 😀

luckagelienova
7. feb 2014

Este posledna ms 5.1.

silvia662
8. feb 2014

@bar12 takze dnesny ocakavany test skoncil znovu sklamanim v podobe / takze mi neostava nic ine len navstivit dr. a snazit sa dalej ☹

siska765
8. feb 2014

@luckagelienova hmmm,ja tam nic nevidim,ale na zivo to moze vizerat inak,tak neviem,ak ty na zivo vidis daco tak to tam asi je,ale takto z fotky tazko

danielahamar
8. feb 2014
luckagelienova
8. feb 2014

Dakujem baby............no uvidime co bude stale mi meska mrcha,a citim sa dost divne ani to neviem opisat,len som unavena,asi aj na zaludok mi je blbo noooo budeme cakat

bar12
10. feb 2014

@silvia662 to ma mrzi ☹ vela stastia, nech to co najskor vyjde!!

silvia662
10. feb 2014

@bar12 tak a dnes mi to aj dr. potvrdil teraz mi len ostáva čakať kedy sa tá mrcha uráči prísť vyvolávačka sa vraj ešte neoplatí tak mi nezostáva nič iné len čakať a začasť sa snažiť nanovo..snáď to čoskoro vyjde 🙂

bar12
10. feb 2014

@silvia662 urcite ano!! hlavu hore, ono to vyjde, len trosku trpezlivosti 🙂

wewuliatko174
10. feb 2014

Dnes konečne navšteva doktorky 🙂 potvrdene tehotenstvo a dostala som najkrajši obrazok na svete 🙂 malinku fazulku mame už 7 tyždnov aj srdiečko nam bije ..neviem sa dočkat ako bude rast..zdravie je najdoležitejšie nech je zdravučke

silvia662
10. feb 2014

@bar12 jasné veď sme len na začiatku takže tá trpezlivosť ešte je aj keď sme sa už tešili ale nič nenarobíme ideme na 2 pokus 🙂 len keby to sklamanie z 1/ nebolo :( ale tak nič nenarobíme
@wewuliatko174 gratulujem a hlavne nech ste zdravučký 🙂

bar12
10. feb 2014

@silvia662 chapem , prezili sme to viacere ☹ ale nemozme si to stale pripominat...teraz sa urcite na nas stastie nalepi 🙂 bude dobre 🙂