Som tehotná?
Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.
@barborkark pozerala som testik a mozem ti povedat ze tisko zavidim,vyzera to nedejne,skus este ale za 2 dni,ci bude silniet,ale bolo by to super,keby si to tu rozbehla s baby-boomom...drzim peste moc moc...
@danielkadanielka dakujem ti moc, ja sama sa aj bojim tesit lebo ved pripady su rozne ale este nikdy som nemala takého dúšika na teste, tak hadam to bude dobre znamenie a keby som to tu rozbehla a postupne by sa pridávali tehulky, to by bolo radosti 😀 no ostáva nám len pozitívne myslieť a byt trpezlivé (čo nie sú moje silné stránky) 🙂 dnes si pojdem kupit test este a v pondelok este skusim..
Len ma tak trosku trapia tie bolesti a pichanie co mam v podbrusku, lebo uz si chvíľami namyslam kadečo..
@barborkark preve som sa ta chcela spytat na to,ci ta boli aj brucho ako pred mrchou,lebo mna boli,ale to byva aj ked si tehu,mala som to aj teraz pred pol rokom,aj pri prvom synovi,ja si kupim test asi v utorok,ak dovtedy nepride cervena....ale treba ozaj pozitivne mysliet a verit si...
@barborkark nooo.tak toto nieje dúšik to je slaba pekna ciarka, to je tehotenstvo😉.
@lubka1983 lubka bodaj by si mala pravdu 😉
@danielkadanielka no ja som praveze vzdy od puberty mavala pred mrchou hlavne citlive prsia a bolest v krizoch..v podbrusku malokedy. No teraz su to take bolesti pichave aj bodave, potom zas také tupé a ide mi to aj do krizov.. Brucho mám tak nafuknute, ze by sa za to nemusela hanbiť ani tehulka v 5.mesiaci, foto sem ale nedám, hanbím sa 😀 😀 Ale kludne to mozu byt aj priznaky bliziacej sa mrchy..
Ak nepride menzes tak v pondelok sa otestujem a uvidíme
@barborkark ja mam tiez take brucho,ale ja ho mavam preveze aj pred mrchou take nafuknute,tak som zmetena kazdy mesiac...ale u teba je ta ciarka fakt pekna,ako pisala lubka,tak to bude dobre,neboj...v kazdom pripade daj vediet ako si na tom priebezne...
@danielkadanielka určite sa ozvem, nech už sa deje čo sa deje 😉 a držím palce aj tebe aj ostatným babulkám.. len neviem teraz či to aj frajerovi povedať, či ešte čakať 😀
@barborkark este pockaj,ja viem ze je to tazke sa hned nepochvalit,ale skus este ten 1 testik v pondelok a potom uz to bude istejsie...drz sa...
@danielkadanielka ahoj som rada že si sa pridala medzi nás. Tiež ti to vychádza tak podobne ako ostatným. Už si si robila test alebo chceš počkať až ti vynechá. Napíš ako sa cítiš.
@janchaa Ahoj,dakujem ze ste ma sem prijali...este som si nerobila test a ani nebudem,mrcha by mala prist v utorok,tak pockam,aby som sa zbytocne nesklamala z negat.vysledku...citim sa ako pred mrchou,ved to je prave to,akurat ze prsia ma bolia uz dlhsie a teraz pozorujem aj zilky ale cez bradavky a to nemavam,tak neviem,no a klasika nafuknute brucho...
@barborkark blahoželám toto je tehu a jasné pozri foto Ti pridávam
@leren1 už je lepšie?
@michelitta ako ste na tom baby? mne stále zle dnes som sa zobudila už o 4 ráno že je mi blbo stále uvažujem či si zajtra urobím test koľko dní po tom čo je človeku zle by sa mohol urobiť test? mne je takto 4 deň MS som mala 13.12
@hnedula no ano je to vidno, sice slabunke ale je to vidno, no ide o to ci sa mi to udrzi kedze menzes mam dostat v pondelok.. pretoze niekto ma aj take skusenosti ked testuje pred mrchou ze sice je tam slaba ciarka ale aj tak sa to neudrzi a vyplavi s menzesom takze som zvedava..
Bolesti podbruska mam stale dost velke, aj pichanie a tahanie a ide to az do krizov 😒
@barborkark ahoj mna zaujalo to tahanie a pichanie ako pises, pretoze to iste mam aj ja. Ja som mala poslednu ms 5.12 a cakala som ju na silvestra a neprisla...v ten den som mala taku slabu ciarku cca ako ty a vcera dokonca z poobedneho mocu uz uplne silna druha ciarka. Priznaky ako na ms som mala 2 dni dopredu, ale tyzden pred ms sme vela chodili po obchodoch- asi 6 hodin a potom cele tri dni som mala presne tieto bolesti, ktore opisujes. Teraz uz bolesti na ms nemam, no to pichanie a tahanie sa objavuje dost casto a je to velmi neprijemne, len neviem tiez ci je to zle, alebo v pohode, kazdopadne moze to byt priznak ze si tehu...tak rzim palce nech nic v pondelok nepride 😉
@tamarka9 ahojky no tak to gratulujem, ked uz mas silnu druhu ciarku a podla toho co opisujes je to jasne tehu podla mna.. Kamoska ktora bola nedavno tehu a uz ma babo povedala ze ju takto 2tyzdne boleli strasne krize a podbrusko ze ani chodit nemohla.. no ja dufam ze v pomdelok este nedojde a ze na teste uvidim silnejsiu tu druhu..
@barborkark no len tiez som cakala bolesti ako na ms, lebo tak ich vacsinou baby opisuju, preto ma to pichanie a tahanie nervuje. Tak drzim paste nech uz je ciarocka silna, ja som opakovala po 3 dnoch ale poobede, takze ty ked budes o dva dni a rano tak uz by to malo byt jasne. Daj potom vediet 😉
@barborkark chcem sa opýtať na koľký deň cyklu si si robila test?
@hnedula ahojky no dnes som si ho robila a som 29. den cyklu ale nemavam 28.dnovy cyklus ale tak 31-32.. takze nemam este nic vyhrane a iste..
Caute zienky,tak ja som si robila vcera rano test a uz ciarka slaba a este vcera vecer a dnes rano a uz ze uplne nic:( ale kramy stale nemam..neviete ci utrogestan by mohol oddialovat menzes?ja som dnes 28den a mavam cyklus tak 26 dnovy..idem si Vas precitat vidim tu nejake pozitivne fotky 🙂
@sisawalter diki moc 🙂) lebo predtym si pisala,ze 30.12 uz musi byt vidiet cosik,tak som sa zlakla 😔 no vec je taka,ze uz ani prsia nebolia,teda uz necitim take pnutie jak predtym..teba asi bolia este viac ked si tehu vsak?
nemas skusenost s tym,ze by boli pozitivne testy pred mnzs a potom nic a ze by az neskor po meskani mnzs boli pozitivne?pisala som mail mojmu gyndosovi,skusim to nejak skopirovat ci mi dokazet vysvetlit co tym myslel,lebo ja som z toho pako..🙂 dakujem
@liwka
@danielkadanielka ahojte kocky,vitajte,drzim palce,kedy mate dostat mnzs?teda liwi tebe riadne meskaju,to je super,drzim palce k // ;)
@bajana ahoj mas pravdu,to je aj moj pripad,ale ked clovek je taky netrpezlivy 🙂 mne napisal gyndos,ze pozitivitu testu sposobila podobna molekula..aka molekula???to co myslel?? a ze mam robit az v den mnzs..je mu sa to povie,ked je chlap 🙂
@barborkark ahooojjj baska,tak toto je paradna cara 😀 ziaden duch!!gratulujem,hned rano skus sprabit a ked bude silnejsia je to tam 🙂))) mne to ani nesilnelo ani nic 😒 este skusim zajtra,ale cakam na mnzs,len ten nechodi..mam aj utrogestan,ten to moze oddialovat 😢 ale zatial som pozitivna dufam,ze budem aj nadalej 🙂
@hnedula ahoj moja,ty ako? 🙂 ja teda nic,testiky biele,vcera som bola s tou kamoskou a ti poviem tak sme sa zabavili ako keby to mal byt posledny krat,aj sme toho popili,no a co,vsak este zijem normalne,potom ked budem tehotna tak to bude nenormalne 😀 😀 😀 ako sa citis?kedy cakas mnzs?teda necakas 😉
@michelitta poviem ti pravdu, bojím sa tešiť. Nie žeby sme bábo nejak intenzívne plánovali a jediný termín, keď "to" mohlo vyjsť sú Vianoce. MS som mala dostať 30.12. - aj pri prvom tehu som jediný príznak tehotenstva (celých 9 mesiacov) mala citlivosť na pachy.
A okrem bolestí podbruška (väčšinou v noci) sa absolútne necítim, žeby som mala dostať krámy, prípadne žeby sa dialo niečo neobvyklé....Mám v tom chaos 😖
@liwka jeeejj,my sme tiez na stedry vecer mixovali,sice ovulaciu som mala 22,ale nemuselo to byt aj vtedy..ked ja uz neviem 🙂tak ty uz si to vies aspon porovnat,ale kazde tehu moze byt ine 🙂 mne je len divne,ze ma strasne boleli prsia pred 2 dnami,aj som mala duchov na teste a teraz ma uz prsia nebolia a ani necitim ze by mal menzes prist..
@tamarka9 ahojky,to je super,gratulujem ti 🙂 mozem sa ta spytat ci ta boleli aj prsia?to tahanie citim aj ja,ale nie je to nejaky pred menzesovy stav..vcera sme boli s kamoskou vonku zaflamovat a uz som ju nahovorala ze ideme domov,uz ma to picha,a nemam so sebou vlozky a nic, stale neprisiel..a raz ma tak pichlo v noci,ze som az oci otvorila:D drzim palce kocky,nech su tu same pozitivne spravy!!!budem sa velmi tesit 😉 😉
@michelitta mna uz prsia nebolia a ani bradavky ale zilky mam stale von. 1. Mesiac snazenia som mala slabu ciarku ms mi vtedy meskala 6dni ale nakoniec prisla .asi sa to neuchytilo tak sa to cez ms vyplavilo

@liwka ahojky, no nemam s tym take skusenosti a kolko dnovy mas cyklus? lebo na 36den cyklu ak mas normalny 28dnovy by nieco uz mozno malo bit vidno, aj ked hovorim, nie som odborník 😉