icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

barborkark
5. jan 2014

@hnedula no to presne ako keby som o sebe čítala 😀 brucho mám ako tučko, ani nezapnem gate skoro. Boli sme sa prejst a isli sme aj do kostola a ledva som obsedela so zapnutými riflami a cestou domov uz som si odopla a isla s odopnutymi 😀 pobolieva ma zase na pravej strane, aj krize.. V kostole volaco spievali a mne slzy isli do ocí, je toto normálne??? Sa mi nechce veriť, zase zacinam byt skepticka ale zaroven dufam a verím, ze zajtra sa mi ukáži pekne // 😉

michelitta
5. jan 2014

@nikus20
@tamarka9 dakujem zienky,ze mi davate nadej 🙂 zajtra vam to poslem,nechce sa mi vytahovat fotak a hadzat zas do compu,ale ten ovu je riadne pozitivny..poslem zajtra 🙂 doki mi pisal ze mozem vysadit ten utrogestan,tak ak nemam mnzs tak moze to aj on ovplyvnovat..a este citala som ze niekomu rozhadzal aj cyklus inofolic..jedna kocka pisala ze jej prisla az na 45den kokšo..len dufam,ze to neni moj pripad..@hnedula ja neviem moja ako je to s tymi ovu testami ci je to fakt pravda 🙂 tiez som ho vytiahla z kosa a kukla som sa a co? 🙂)) a ty ako neni to na fotku este zlatik? drz sa!! inac ja uz som normalna laborantka 🙂))

danielkadanielka
6. jan 2014

Ahojte kocky,tak moje predtuchy o tehu su uz uplne v haji,dneska rano prisla mrcha v plnej parade,v co som vobec nedufala,lebo ani brucho ma uz nebolelo,len prsia...tak som to rano so slzami v ociach oznamila manzelovi a ideme dalej..ale chcem si kupit neake vitaminy,neviete mi poradit co je dobre,aby mi to cyklus moc nerozhadzalo,aj ked teraz v poslednej dobe ho mam 25 dnovy...tak sa drzte a ostatnym pozitivne vysledky dneska,aspon vy to zachrante 😉

barborkark
6. jan 2014

@danielkadanielka Ahoj danka, tak to mi je ľúto ale hlavu hore a moc sa neoddávaj ľútosti, aj ked viem ze je to ťažké..Verím že nabudúce to už vyjde!

Ja mám stále bolesti v krížoch a podbrušku a furt mám pocit, že už-už sa mi spustí mrcha..

barborkark
6. jan 2014

@barborkark No a ja som si robila test a tu sú výsledky.. tak neviem, zosilneli sme?

danielkadanielka
6. jan 2014

@barborkark ako uz som to predychala,len mam take neskutocne bolesti,ze uz som dala 2 tabl.od bolesti a nic nezabera,este idem skusit nahriaty vankusik...u teba to vyzera dobre,ides zajtra k dokimu?drzim peste,aby to potvrdil...

barborkark
6. jan 2014

@danielkadanielka aj ja som volaka ubolena, v noci som skoro vobec nespala a teraz ledva drzim oci otvorene.. K doktorovi pojdem asi v piatok, chcem este pockat lebo aj tak tam este asi nic neuvidi takze sa nechcem ponahlat. A aj preto v piatok aby som potom uz nesla do prace a budem mat predlzeny vikend 🙂

tamarka9
6. jan 2014

@barborkark a po kolkych dnoch si opakovala? Zdaju sa mi dost rovnake 😖 A oba su z ranneho mocu?

bar12
6. jan 2014

Baby neponahlajte sa hned k lekarovi po otehotneni...na sone nieco uvidi aj tak az po nejakych troch tyzdnoch tehotenstva a babatku caste sonovanie tiez nerobi tri krat dobre :( Budte trpezlive, drzim vam palce 🙂

barborkark
6. jan 2014

@tamarka9 tieto oba testy vyssie su z dnesneho dna.. testy spred dvoch dni su v teme na 3.strane a je to silnejsie oproti testom zo 4.1. 😉 k lekarovi pojdem az v piatok

margareta84
6. jan 2014

@barborkark určite si tehotná....ja som mala tiež najprv slabú čiaročku....testy sú skoro na sto percent spoľahlivé, tak gratulujem 🙂 a užívaj si tehulkovanie 🙂

pavlina2222
Odpoveď bola odstránená
tamarka9
6. jan 2014

@barborkark jaj tak uz to chapem, myslela som ze na porovnanie su tie dva...no oproti tomu zo 4.1 su silnejsie, tu uz je ciarka viditelnejsia a prosim ta aka je to citlivost? A kolko vlastne meskas? Ja dnes meskam 6 dni a test uz pekne pozitivny (25 citlivost) ale lekarovi idem az 23.1, lebo skor aj tak nebude nic vidiet. Tak velmi velmi drzim palce 😉

janchaa
autor
6. jan 2014

Ahoj Danka nebud smutná. Viem že sa mi to ľahko hovorí. Neboj raz to určite výde a ani nebudeš vedieť ako. Hlavu hore a pozitývne myslenie.

barborkark
6. jan 2014

Ďakujem baby, dufam že to vyjde a nic sa nestane 😉

barborkark
6. jan 2014

@tamarka9 no aj ja som si dnes robila 10 a 25 a uz aj na 25kovom bolo pekne vidno ciarku, spred dvoch dní bola na 25kovom uplne slabulinká.. A prečo ides az 23.1. Nie je to neskoro? Ja zas neviem kedy mam ist aby som nebehala hore dole ale zase chcela by som sa hned poradit s lekarom, mozno by mi odporucil nejake vitaminy alebo co, neviem..

barborkark
6. jan 2014

@tamarka9 a meškám dnes 4.den..

bajana
6. jan 2014

@barborkark krasne silnie, potisku gratulujem 😵 .... vyzera to na septembrovku, nie? ja som tiez predpokladala september, ale este sme sa vliezli do augusta 🙂
pri prvom tehu som hned po teste nabehla k dr., ale ona byva dost vytazena, tak ma sestricka objednala na datum, ktory pripadal na 6+4tt, srdiecko uz krasne bilo, urobili mi aj vsetky odbery....teraz som sa sama objednala hned na 16.1., co mi vychadza na 8+3tt, tiez budu hned odbery....boli sviatky a aj tak som to nechcela zbytocne urychlovat...
tak nech pekne rastieme 😵

barborkark
6. jan 2014

@bajana dakujem, dufam ze to bude ok. Ja viem ze je to este moc skoro ale ja by som asi cez vikend nevydrzala, pojdem v piatok a uvidim co mi povie. Alebo zajtra zavolam sestricke a opytam sa co mi povie, to bude asi najrozumnejsie 😉 no dufam ze september! 🙂 a aj ja ti gratulujem! len nech je vsetko ako ma byť

tamarka9
6. jan 2014

@barborkark no podla mna to nie je neskoro, chcem aby uz bolo aj srdiecko a budem vtedy prebiehajuci 8 tyzden, tak uz by tam malo vsetko byt. Podla mna to skor nema zmysel, ak pravda nemas problemy, resp chces aby ti tehu potvrdili krvou. Viatminiky netreba ziadne, ak sprvne papas, vsetko mas, max kyselinu listovu, to aj ja si davam, inak ak nemas problemy, by som do seba nic netlacila..ale tak nehovorim ze ked niekto chce papat vitaminy, nech papa 😉

danielkadanielka
6. jan 2014

@janchaa
@barborkark baby nemate skusenosti aj s okolia s pripravkom Nosifol?chcela by som to zacat uzivat na podporu otehotnenia...

majka_3
6. jan 2014

@barborkark kraaasne zosilneli ciarocky 🙂 gratulujem,.... a mylim ze by si mohla este vydrzat neist k dr...ked pojdes neskor aspon budes mat klud a krasne vidiet srdiecko 😉

janchaa
autor
6. jan 2014

@barborkark ahoj gratulujem k dvom pekným čiarkám.

hnedula
6. jan 2014

@barborkark gratulujem neláka ťa urobiť ten digy test? 🙂 veľmi sa teším s tebou 🙂 teda s vami 🙂
@michelitta ako si na tom?
@janchaa ako si Ty na tom?
u mňa stále rovnako

janchaa
autor
6. jan 2014

@hnedula ahoj ja chcem počkať do 9.1 ak nedostanem ms tak potom si spravím test. Chytila ma nádcha. Som nejaká otreštená. No príznaky skoro žiadne.Neviem či sa mi to zdá ale mám nejake tmavé tak trochu fialové fliačky na bradavkách a okolí. Ešte som si toho nikdy nevšimla tak neviem čo to môže byť.

janchaa
autor
6. jan 2014

@danielkadanielka ahoj ja užívam femibion 800 na striedačku s vitamínom E a kys. listová.

barborkark
6. jan 2014

@hnedula ahojky, dakujem.. no myslela som na to, este nikdy som vsak digitalny test neskusala. Dá sa kupit len v lekarni? alebo ako je to?
Zajtra zavolam sestricke na gynde a opytam sa jej, kedy by mi odporucila prísť 😉 Ja zatial pokracujem s bolestami v podbrusku, niekedy menej niekedy horsie, a tiez kríže..neskutocne. Dnes som este vecer dost upratovala a teraz sedim a az sa mi trasu ruky a nejak mi je psychicky divne 😒 😀 Dnes som si aj poplakala, volako to na mna dolahlo a nemohla som to zastaviť, bud hormony alebo mi hrabe.. tolko vecí mi šlo hlavou 😅

michelitta
6. jan 2014

ahojte kocky,nechce sa mi Vas vsetky oznacovat🙂 ja som dneska rano isla na zachod,ze "reku"posledny krat testnem a uz na to dlabem a taka cervene gula vyskocila zo mna do pohara,ze uz som vedela,ze je to jasne☹napriek tomu som testla,tehotens.test bielo a ovulacne test palice jak svet..no a o hodinu som dostala brutalne kramy☹ poznate to bolesta jak svina,ja to mavam specialne,boli vsetko od vnutra po vonok..ale dali sme si s drahym prechadzku v kupel.meste a bolo lepsie🙂 ja uz som sa fakt tesila,lebo moj 26 cyklus sa predlzil na 30😖 inac numerologicka mi povedala ze sa mame snazit na februar,vraj aby sa narodila v mesiaci,v ktorom je aj niekto z rodiny..tak o mesiac sa pridavam k Baske!🙂)) basik gratulujem,ak je to 25tka test tak je to tam🙂 na sono este nechod ale na krvicku chod o par dni,budes mat dalsi pozitivny progres😉 drzim palce babenky!! chcem sa spytat ako mam pit alchemilku,ja ked som mala ivf tak do ovu,ale teraz ked prirodzene tak neviem..a ci mate skusenosti s tym ze ked je kratky cyklus tak to nestihne vajicka sa uhniezdit?:-/no neviem..ja som predsa vysadila ten utrogestan a na druhy den dosli,mozno to bolo aj tym..prajem ocakavatelka v januari nech ta svina nedojde🙂 🙂 🙂 bozkavam!!

barborkark
7. jan 2014

Ahojte, tak v piatok som objednaná.. viem že asi nebude nič vidno, ale aj tak som zvedavá čo mi povie dr..
Inak som celú noc nespala, mám stále bolesti v krížoch a podbrušku až do nôh a vždy večer sa mi zdá že mám aj zvýšenú teplotu 😒 Stále mi v noci chodili po rozume negatívne veci, žalúdok mám ako na vode, je mi doplaču a ešte som aj prvý deň po 2 týždňoch v práci a maximálne sa mi tu nechce byť.. Ach jo, žeby depka? Či už takto skoro hormóny?? 😕 😒

leren1
7. jan 2014

@hnedula zapal močových ciest ☹