icon

Som tehotná?

janchaa
31. dec 2013

Ahojte chcem sa opýtať či je možné že sa nám s priateľom zadarilo. 12.12 som mala menštruáciu. Mám pravidelny cyklus 28 dní. 22,24,27 a 29 sme mali s priateľom nechránený styk. Ovuláciu si už dlhšie sledujem. A práve tie dni som mala pravde podobne plodné dni podla hlienu. Občas ma pichne v podbrušku a dnes ma žačali boliet prsia. Asi tak tri dni dozadu mám nafuknuté brucho a divný pocit v žaludku. Kedy si možem urobiť test, alebo mam radcej počkať. Ďakujem za odpovede.

bellisperennis
7. jan 2014

@barborkark ahoj,neviem kde mas zaciatocny prispevok, tak aspon takto 🙂 na kolky den cyklu ti vytiesl pozitivny test? ja sa rozhodujem ci dnes kupit ci nie test a ci zajtra uz skusit, zajtra bude 31DC...

barborkark
7. jan 2014

@bellisperennis ahoj ja som mala pozitívny na 29DC ale ja nemám 28dnovy cyklus ale okolo 31 no ale už bola vidno slabá čiarka a o dva dni to zosilnelo, tak držím palce, ak budeš testovať potom hoď foto. Ako dlho sa snažíš?

Baby je to normálne mať také bolesti v podbrušku a v krížoch?? Už sa mi to niekedy zdá moc a neznesiteľné, kadečo mi chodí hlavou. A ako som tak v noci nemohla spať a premýšľala som, tak ma napadlo že asi pred dvomi rokmi mi dr. povedal že mám malú maternicu, na svoj vek a výšku a celkovo a že ju mám aj otočenú dozadu.. Tak dúfam že tieto bolesti sú len preto, lebo uz naozaj neviem.. mám miestami pocit, že mám teplotu a bolí ma celé telo.. Našťastie nešpiním ani nekrvácam tfuj tfuj!!

4katarinakralova5
7. jan 2014

Vidíte tam niečo baby? Menzes mám dostať 10.1. Ďakujem

barborkark
7. jan 2014

@4katarinakralova5 No ja som akurat v práci, a z jedneho uhla sa mi zdá že aj volaco by tam bolo, no neviem na 100pro, pozriem doma cez notebook. Drzim moc palce, ale este je to asi skoro aby to bolo moc vidno 😉 nestracaj nadej

4katarinakralova5
7. jan 2014

@barborkark no teraz keď zaschol tak je to trošku viac vidno.ale ako hovoríš ešte je asi skoro no nedalo mi to pretože dnes som sa zobudila a stále ma boli podbruško ako by som mala dostať :-/ tak veľmi si prajem aby tam boli // 🙂

hnedula
7. jan 2014

@janchaa no mne stále zle ráno ma pri obliekaní zaliala taká horúčava až kropaje všade kým sa sa obliekla po chvíli zima taká všade husia koža a veľká zima hlavu šlo roztrhnúť že zle a zle a do toho ma začal bolesť zub ☹ ja si test nehám až na piatok pre istotu mám vložku veď človek nevie držkaj sa

hnedula
7. jan 2014

@barborkark asi aj v lekárni ale baby ho kupujú cez net ale ak bývaš v meste určite majú a ak nie objednajú do lekárne je famózny ukazuje tak koľko týždňov si tehu 🙂 ja dnes ráno kropaje a horúčava pri obliekaní a potom zimnica a zimomriavky do toho ma začala boleť hlava a nakoniec zub ☹ všetko čo som mala vybaviť som ani 1 vec nevybavila no des ☹ kamoška pozrela ten test že to je len dúšik že zviknú klamať testy tak nosím pre istotu aj vložku

hnedula
7. jan 2014

@leren1 ☹ uf ja som mala v novembri brala som 2ATB a kadejaké prípravky želám skoré uzdravenie 🙂

barborkark
7. jan 2014

@hnedula no ja tiez tak, vecer idem spať tak zimnica a pocit že budem chorá, alebo že mám teplotu, všetko ma bolí..A ráno zase teploooo že by som holá behala po byte.
Mne sa tie moje bolesti voláko nepáčia, furt to cítim, 90perc dost brutál bolesť, vkuse..Ledva som odsoferovala domov z roboty. Esteze tam mozem sediet a hybat sa kedy chcem, ale aj to uz si neviem najst polohu, miestami mi je aj doplacu a premyslam ci ist na pohotovost, ale snazim sa to predychať 😒

barborkark
7. jan 2014

@4katarinakralova5 mozno sa tam nieco črtá, na mojom notebooku ked si ho nakloním tak jak keby tam malý obrys bol, no ale to fakt tazko takto, pockaj este par dni a skus a potom hod fotky, drzim palce!!! To cakanie je najhorsie, mna to normalne ubija, uz by som najradsej letela k dr. a pytala sa ho vselico a tak, lebo takto si pripadam ze vlastne mozne je vsetko, a ze som jak keby napospas osudu 😀

danielkadanielka
7. jan 2014

@janchaa aj ten sa uziva,ale sestricka mi uz davnejsie hovorila ze tento Nosifol je velmi dobry,tak skusim ten a uvidime ci budu neake vysledky 😒 dakujem za info..

leren1
7. jan 2014

@hnedula
@hnedula dakujem 🙂 takze pracovanie na mimi sa odklada,kedze beriem ATB pri ktorych tehotenstvo neptipada do uvahy ☹

michelitta
7. jan 2014

@barborkark @hnedula @janchaa @leren1 @majka_3 @danielkadanielka @tamarka9 @margareta84 @bajana @pavilna 2222 &spol 🙂 baska viem ako sa citis,mne uz 2 den bolia fest tie kramy,takze bolest neni nic prijemne..my sme dnes boli uz 3x v blave u dr.jozefa maceka,robi tradicnu cinsku medicinu je uzasny!!chodi tam z ciech raz za tyzden..presne mi vysvetlil preco mam bolestivu mnzs,ako mam maternicu zahriat a pomoct uhniezdeniu..tak mu verime a uz dufame,ze teraz sa nam najblizsie podari!!🙂 dava lisovane byliny v tabletkach,len cista forma,povie aky organ vam nefunguje spravne,kde mate bloky,aj preklepe vasu psychiku otazkami!!🙂😉ak mate kocky cosi urcite chodte k nemu,myslim si ze aj vdaka jeho metode mi pomohol odstranit bloky a uvolnit vajickovody🙂baby co ta alchemilka,co som predtym pisala,neviete mi poradit,please??

bajana
8. jan 2014

@michelitta ahoj, k tovjim otazkam: alchemilka by sa mala pit od zaciatku cyklu do cca jeho polovice, potom uz nie....a kratky cyklus nie je prekazkou uhniezdovaniu....ja mam kratke 24-26 dni, ale dolezite je, ze ovulku mam tak 10-12DC, tzn. ze lutealnu fazu mam takmer vzdy 14 dni....a prave LF je dolezita....

bellisperennis
8. jan 2014

ahojte, tak ja dnes, 31DC testy negativne, tak este skusim pockat ci nahodou mrcha nedojde, a ak nie,tak testnem znova...
@barborkark no my sa nejak ani nesnazme,to len chlapovi cez Vianoce ,,uslo" 😀 inak mame prerusovany styk, tak je to take,ze mozno sa podari,mozno nie, ale teraz riesime byvanie,takze babo ak bude,tak sa potesime,a ak nahodou tento rk este nie, tak nevadi 🙂

margareta84
8. jan 2014

@4katarinakralova5 ja nevidím nič....možno je ešte priskoro, skús opakovať test o týždeň

leren1
8. jan 2014

@michelitta co chces vediet o alchemilke? Nejake blizsie info o tom macekovi ?

majka_3
8. jan 2014

@bajana
@leren1 baby dnes som 9dc a uuuplne som zabudla pit alchemilku.myslite ze uz to je zbytocne??? cyklus mavam dlhy..tak 40dc mozem este skusit pit tak na tyzden? 😅 😅 😅

janchaa
autor
8. jan 2014

@luciannka83 ahoj ako si na tom už vieš či sa podarilo?

majka_3
8. jan 2014

@4katarinakralova5 ahoj dnes si testik neskusala?? ako vyzera foto 😉

bajana
8. jan 2014

@majka_3 kludne si daj alchemilku, este by som tak 5 dni pila...alebo aj viac, ak vies, kedy byva ovulka

majka_3
8. jan 2014

@bajana neviem..nemavam presne ovu..raz na 26dc a posledne na 39dc. cizeee sama neviem kedy je ovu.kolko by sa nemal pit pre ovu?

donna11
8. jan 2014

@majka_3 pokial mas take dlhe cykly, kludne ju zacni pit, pretoze ovu v tomto pripade byva az na nejaky 25DC..ja mavam 35DC a ovu mam okolo 20DC..

bajana
8. jan 2014

@majka_3 v zasade by sa nemala pit PO ovulke...pretoze tusim moze branit uhniezdovaniu....

leren1
8. jan 2014

@majka_3 este si mozes dat...pit mozes po ovulku,potom vysadit a pit zas od zaciatku cyklu po ovulku.

majka_3
8. jan 2014

@leren1
@bajana
@donna11 nikdy som to nepila..kupim to normal v lekarni ako sackovy? ci sipany caj. a jedna salocka denne staci??? ze vraj to upravuje aj cykli.ano?
dakujem 🙂

bajana
8. jan 2014

@majka_3 ano, v lekarni ako sackovy, tam mas aj navod, ja som mala sacok na pollitra caju a to stacilo denne

leren1
8. jan 2014

@majka_3 kupis aj v lekarni...odporuca sa min.2x denne ,ja pijem 3x denne,jedna salka je malo,inak mne velmi chutí 🙂 upravuje cykly,vysledky uvidis az tak po troch mesiacoch pitia.mne ustupili po nom menstruacne bolesti,je to taky maly zazrak ,tak sup do lekarne 🙂

majka_3
8. jan 2014

@leren1 oo dakujem 🙂 tie menstruacne bolesti by ozaj mohli ustupit 🙂 a je dobry aj na prechladnutie a tak??? 🙂

leren1
8. jan 2014

@majka_3 na prechladnutie je skor urologicky caj ,alebo.myší chvost.ale alchemilka je na vsetky zenske problemy,tak si myslim,ze pomoze aj na prechladnutie