icon

Som tehotná?

11. okt 2025

Ahojte potrebujem poradiť. Nechránený sex bol začiatkom Júla zobrala som si aj tabletku Po. V auguste som začala brat antikoncepciu evra.Sex bol iba v Júli lebo partner je v zahraničí. Mám prestávku od Evra menzes by mal prísť v nedeľu keďže ani náznak spravila som sme test a na jednom ke duch. Je to možné že som tehotná?

Som tehotná?
anonym_e2da10
11. okt 2025

Ak berieš hak tak ti ani krvácanie prísť nemusí

anonym_dd09a7
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_dd09a7 antikoncepciu som čaká užívať až v auguste v júli som ju nepoužívala.

@anonym_autor však pises, že ti mešká menzes, preto ti pisem , že pri brani atb je normálne , ak krvácanie príde slabé alebo žiadne.

autor
11. okt 2025
@guudy

@anonym_autor prestan si vymyslat. V uvode pises, ze cakas menzes v nedelu a potom, ze ti meska 2 dni🤬

@guudy náplasť som už odlepila do 7 dni ma prísť krvácanie náplasť som odlepila v stredu rano neviem či už mešká alebo pride vyberte

autor
11. okt 2025
@anonym_edf837

Menzes by ti mal prist v nedelu, asi pouzivas nejaky menstruacny kalendar alebo kalkulacku ci aplikaciu. Potom napises, ze menzes neprichadza, asi preto lebo len este ma prist? My nevieme ake mas cykly, podla vsetkeho ani ty. Ja mam cyklus 28-32 dnovy, v tom pripade by som si este dovolila tvrdit, ze ms neprichadza ak by som uz podla aplikacie ala za sebou datum prichodu ms.
Sex v juli, keby si sa aj trafila do ovulacneho okna, v poriadku, predpokladam ze posledna ms tym padom jun, dajme tomu od 15.6. V auguste si bola u gynekologa, asi by videl na usg nieco ako gestacny vak a pod, kedze tvrdis, ze cystu nespominal.
Ak by si otehotnela v juli. Bola by si minimalne uz v 15 tyzdni, aj keby si nemala priznaky, ved nie kazda zena ich musi mat.
Ale ty si bola u gynekologa a nejake zaklady matematiky a biologie predpokladam, ze mas. Navyse mas za sebou gynekologicke vysetrenie.

@anonym_edf837 mám za sebou v auguste gynekologické vyšetrenie ale sám sa pýtal robili ste si test?hovorim že nie. Že uvidíme či niečo bude vydiet na sone. To je tiež taká odpoved doktora.

stellarstar
11. okt 2025
@anonym_dd09a7

@anonym_autor však pises, že ti mešká menzes, preto ti pisem , že pri brani atb je normálne , ak krvácanie príde slabé alebo žiadne.

@anonym_dd09a7 ake atb? Ona uziva hak nie atb

autor
11. okt 2025
@stellarstar

@anonym_dd09a7 ake atb? Ona uziva hak nie atb

@stellarstar evra náplasť užívam

stellarstar
11. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar evra náplasť užívam

@anonym_autor tehotná nie si, ukludni sa

diewcatqoo
11. okt 2025

Toto presne je dovod, preco by na SK mala byt sexualna vychova

autor
11. okt 2025
@diewcatqoo

Toto presne je dovod, preco by na SK mala byt sexualna vychova

@diewcatqoo aj inny prístup doktorou viem že nás pacientov je strašne veľa doktorou malo ale keby mi povedal všetko na rovinu bez hadamok otáznikov. Tiež by som tu neblaznila.

stellarstar
11. okt 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo aj inny prístup doktorou viem že nás pacientov je strašne veľa doktorou malo ale keby mi povedal všetko na rovinu bez hadamok otáznikov. Tiež by som tu neblaznila.

@anonym_autor iný a doktorov
Ešte raz, z čoho chceš byť tehotná? Užívaš hak, posledný sex v júli, od augusta hal, odvtedy si sex nemala a spermie neprežijú týždne mesiace. Takže tento stav môžeš mať kľudne z hak a tehu nie si. Na to že máš 36 r skús to pochopiť

autor
11. okt 2025
@stellarstar

Ešte raz, z čoho chceš byť tehotná? Užívaš hak, posledný sex v júli, od augusta hal, odvtedy si sex nemala a spermie neprežijú týždne mesiace. Takže tento stav môžeš mať kľudne z hak a tehu nie si. Na to že máš 36 r skús to pochopiť

@stellarstar z toho júlového nechráneného sexu. Vtedy som evru nebrala

stellarstar
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor spermie týždne mesiace neprežijú takže nemáš byť z čoho tehotná. Toto by si ako 36 r mala naozaj vedieť, máme október

bessie12
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a vies, ze stres ma velmi negatívny vplyv na telo a teda aj na cyklus ? Upokoj sa a menzes dostaneš. Cim viac stresujes, tym je to horšie.

autor
11. okt 2025
@stellarstar

@stellarstar to viem že spermie vydržia 5 dni max. V Júli som sa nechránila. Krvacat môžeš aj do 5 mesiaca.

stellarstar
11. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar to viem že spermie vydržia 5 dni max. V Júli som sa nechránila. Krvacat môžeš aj do 5 mesiaca.

@anonym_autor ale od augusta užívaš hak a bola si aj u gyn kt ťa vyšetril. Takze tehotná nie si , si horšia než 16 r puberťáčka. To naozaj nevieš pochopiť??

bessie12
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale ty nechápeš, ze tehotna nie si ???? Keby som sa mala stresovať po každom sexe, tak by ma šľak trafil.

bessie12
11. okt 2025
@stellarstar

@anonym_autor ale od augusta užívaš hak a bola si aj u gyn kt ťa vyšetril. Takze tehotná nie si , si horšia než 16 r puberťáčka. To naozaj nevieš pochopiť??

@stellarstar neverím, ze ma 36 rokov. Aby jedna dospela zena toto nevedela pochopiť a takto sa správať. Dúfam, ze to je len nejaky troll, ktorý sa nudí

autor
11. okt 2025
@bessie12

@stellarstar neverím, ze ma 36 rokov. Aby jedna dospela zena toto nevedela pochopiť a takto sa správať. Dúfam, ze to je len nejaky troll, ktorý sa nudí

@stellarstar
@bessie12
Áno mám 36 a viete prečo v 30 som prišla o dieta a neprajem to nikomu. Ta bolesť je tu každý jeden zasrany deň.

stellarstar
11. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar
@bessie12
Áno mám 36 a viete prečo v 30 som prišla o dieta a neprajem to nikomu. Ta bolesť je tu každý jeden zasrany deň.

@anonym_autor ja to mám tiež za sebou a nie raz takže viem čo to je, sa ukludni tehu nemôžeš byť ani keby. Ak neveríš tak v pondelok smer gyn

bessie12
11. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar
@bessie12

@anonym_autor tiez som prišla o dieta pred niekoľkými rokmi. Aj keď to doteraz obcas bolí, ale nakoniec som tomu aj rada. Len taka menšia depresia na mna prišla, ked mi moja naj kamoska oznamila, ze je tehotná. V praci mame menší baby boom. Tak co myslíš ako sa mozem cítiť??? Ale zivot ide dalej.

januska12323
11. okt 2025

Keby si čisto náhodou bola tehotná tak by to videl lekár plus by si mala pozitívne testy a príznaky. Ty tehotná nie si.

anonym_c68538
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_dd09a7 antikoncepciu som čaká užívať až v auguste v júli som ju nepoužívala.

@anonym_autor ty si bola v auguste u lekára, sex si mala v júli a ako vážne sa pýtaš či si tehotná? Ak si nebola u očného alebo ušného tak je asi jasné že nie si. Proste si kúpila blbú značku.

moonlight1210
11. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar
@bessie12

@anonym_autor bola by si v 3-4 mesiaci. To by boli testy uz jasne.

Ibazeby si mala velmi nizke hcg a to moze znacit vazny problem s tehotenstvom.
Takze ak si myslis, ze si tehotna, objednaj sa na gyn.

Podla mna tehotna nie si a testy su falosne pozitivne, lebo tvoje telo reaguje na hak takto.

autor
11. okt 2025
@bessie12

@anonym_autor tiez som prišla o dieta pred niekoľkými rokmi. Aj keď to doteraz obcas bolí, ale nakoniec som tomu aj rada. Len taka menšia depresia na mna prišla, ked mi moja naj kamoska oznamila, ze je tehotná. V praci mame menší baby boom. Tak co myslíš ako sa mozem cítiť??? Ale zivot ide dalej.

@stellarstar
@bessie12 ako ja by som to asi neprežila mna to položilo 2x keď mi sestra oznamila že že je tehotná a potom zase. Ešte aj chlap sa zdekoval po pól roku od toho všetkého takže ma to položí zožiera ma to. Aj keby som veľmi chcela aby to prešlo.

autor
11. okt 2025
@moonlight1210

@anonym_autor bola by si v 3-4 mesiaci. To by boli testy uz jasne.

Ibazeby si mala velmi nizke hcg a to moze znacit vazny problem s tehotenstvom.
Takze ak si myslis, ze si tehotna, objednaj sa na gyn.

Podla mna tehotna nie si a testy su falosne pozitivne, lebo tvoje telo reaguje na hak takto.

@moonlight1210 ďakujem snažím sa to spracovať všetko.

ivik4
11. okt 2025

Nie nemyslim si ze si tehotna

bessie12
11. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar
@bessie12 ako ja by som to asi neprežila mna to položilo 2x keď mi sestra oznamila že že je tehotná a potom zase. Ešte aj chlap sa zdekoval po pól roku od toho všetkého takže ma to položí zožiera ma to. Aj keby som veľmi chcela aby to prešlo.

@anonym_autor chce to len cas. Nic ine sa na to poradit nedá. Alebo este je moznost navštíviť odborníka a vyrozprávať sa z toho.

U nás to bolo naopak. Ja som ušla od exa. Najlepšie rozhodnutie v mojom zivote.

stellarstar
11. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar

@anonym_autor tak zájdi za psychológom

autor
11. okt 2025
@stellarstar

@anonym_autor tak zájdi za psychológom

@stellarstar chodila som rok ale to sa vždy tak nenapadne vráti.

viera012345
11. okt 2025

@anonym_autor Pre mňa je záhadou, že keď je priateľ v zahranici a podľa Vašich slov intímne žijete len s nim/aspon z Vašich slov to vyplýva/, tak načo ta antikoncepcia v auguste?... ale ok,je to Vaša vec, no možno by bolo fajn preštudovať pribalovy leták antikoncepcie a asi aj biológiu človeka, kapitolu "Rozmnožovanie ,, Nepíšem to ako vysmech,ale keď zrela žena rieši 3 mesiace po styku,ci nie je gravidna,aj keď vykonala opatrenia,aby ňou nebola, tak je potrebné doplniť vedomosti