Som tehotná?
Ahojte potrebujem poradiť. Nechránený sex bol začiatkom Júla zobrala som si aj tabletku Po. V auguste som začala brat antikoncepciu evra.Sex bol iba v Júli lebo partner je v zahraničí. Mám prestávku od Evra menzes by mal prísť v nedeľu keďže ani náznak spravila som sme test a na jednom ke duch. Je to možné že som tehotná?

@anonym_dd09a7 ake atb? Ona uziva hak nie atb
@stellarstar teraz som si prehodila názvy, lebo som chcel napísať ant., ale v prvom príspevku som jej to napisala správne.
@anonym_autor Pre mňa je záhadou, že keď je priateľ v zahranici a podľa Vašich slov intímne žijete len s nim/aspon z Vašich slov to vyplýva/, tak načo ta antikoncepcia v auguste?... ale ok,je to Vaša vec, no možno by bolo fajn preštudovať pribalovy leták antikoncepcie a asi aj biológiu človeka, kapitolu "Rozmnožovanie ,, Nepíšem to ako vysmech,ale keď zrela žena rieši 3 mesiace po styku,ci nie je gravidna,aj keď vykonala opatrenia,aby ňou nebola, tak je potrebné doplniť vedomosti
@viera012345 áno iba snim žijem niesom si snim zatiaľ 100% istá poznáme sa malo. A v auguste preto to opatrenie lebo je ten frajer ktorý si dáva pozor a neverím mu trochu. Áno vysmievate a ponizujete ma. To by tiež zrelá žena nemala robiť.
@anonym_autor ja som si to uz vsimla, ze boli predtym tie testy Intime take siroke, zelene a dobre a tieto su teraz v tom baleni a je to rovnaky shit ako tie slavne Pepino o nicom testy, ze ciarka jak svet.
Zo sexu v juli, by si uz davno vedela, ze si tehotna, nie taketo ciarocky nenapadne. To je tak test 11-13 dni po ovulacii, nie po 3 mesiacoch.
@anonym_c6a9fc áno boli voľakedy zelene siroke teraz si biele.
@anonym_autor nehnevaj sa. No začiatkom júla si mala sex, užila si tabletku po, v auguste si užívala až doteraz antikoncepciu a ty sa pýtaš či si tehotná? To vážne? To je tak primitívne a nereálne. Možno ešte od mladej žabky by sa niečo takéto dalo čakať, ale od dospelej 36 ročnej ženy určite nie. Ak chceš byť tehotná, tak nič neužívaj a potom by tam možnosť bola.
Inak tu sa baby neustále testujú. Ja keď som otehotnela, tak som kúpila jeden test, ktorý bol pozitívny a viac som sa netestovala. A to bol prvý a posledný test, čo som kedy kúpila. Dobre pochopím niekoho kto sa snaží ale kôli tomu čo si opísala ty? By som nedala ani cent za test.
Ja tiež neverím, že máš 36. A ak áno, tak to,čo tu píšeš nemôžeš myslieť vážne. Tehotenstvo to nebude. Poprípade si pozri,v akých prípadoch vie byť test "falošne" pozitívny. Aj keď ten tvoj by som za pozitívny vôbec nebrala.
@viera012345 áno iba snim žijem niesom si snim zatiaľ 100% istá poznáme sa malo. A v auguste preto to opatrenie lebo je ten frajer ktorý si dáva pozor a neverím mu trochu. Áno vysmievate a ponizujete ma. To by tiež zrelá žena nemala robiť.
@anonym_autor Nik sa Vám nevysmieva,len keby ste mali 17r tak by som sa nečudovala nad neznalosťou, takto sa však čudujem.
ked si mala sex naposledy v juli tak tehotna urcite nie si ...
Však toto autorka nemohla myslieť vážne?🤣

@martyzpp to sú testy zo 101 drogerie
@anonym_autor ja som si to uz vsimla, ze boli predtym tie testy Intime take siroke, zelene a dobre a tieto su teraz v tom baleni a je to rovnaky shit ako tie slavne Pepino o nicom testy, ze ciarka jak svet.
Zo sexu v juli, by si uz davno vedela, ze si tehotna, nie taketo ciarocky nenapadne. To je tak test 11-13 dni po ovulacii, nie po 3 mesiacoch.