Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@mirka6882 Neboj, dockas sa a budes aj viac vidiet za tie 2 tyzdne 😉...Zatial si sprijemnuj dlhe chvilky nejak zabavne, ci snivanim o babätku, co bude vidiet, ci uz bude aj srdiecko pocut atd...Prajem Ti krasny den a prijemne cakanie na prvu kontrolu...Kludne mi daj potom vediet, co Dr.videl a ze je vsetko o.k....:kissing_heart:
@luta13
@sstalynda
Kočky, tak tehotná nie som. Aktuálne dnes (21.4) som 31dní po kyretáži. MS zatial nikde. Sono maternice prázdne, ale mám 6cm cystu. Včera a dnes som bola na hcg - klesá mi, takže tehotenstvo to nie je, len sa mi skrz tú cystu (novoobjavenú včera, nakoľko po kontrole po kyretáži som cystu nemala..) hcg vyplavuje z tela pomaly.
Ale ďakujem za podporu, vážim si to 🙂
Babulky, som 7DPO, dva dni naliate prsia, neskutočná únava, včera som poobede zadriemala asi na 4 hoďky 🙂 tehu test negatívny a aj ovu negatívny. Kdesi som čítala, že ovu test zvykne reagovať na HCG, ale ráno bol úplne biely. Myslíte, že je ešte skoro na testovanie??
@darling16 staci sa testovat, ked vynecha menzes
@karmela
@veronikaszabova
Citala som, ze az po vynechani MS, ale to nevydrziiim 🙂 tak po tych 10 dnoch skusim :-P
@sandra151 vystizne napisane. Podla mna cista pravda. A ak nahodou nastane biochemicke tehu potom je zena este viac zmatena. Testovat az ked meska. A tie priznaky kazdy mesiac nejake najdeme. Ja som mala kazdy mesiac nejake. A ked som ostala tehotna priznaky som si pospajala spatne az po zisteni 😁
Ahojte žienky 🙂 Potrebujem poradiť keďže v tomto nemám žiadne skusenosti. Vopred ďakujem za radu a pomoc.
Takže... S priateľom sme mavali vždy chránení sex, podotykam že antikoncepciu som nebrala 🙂 No v Utorok 18.4. Sme mali nechránení.
Chcela by som vedieť či sa podarí otehotnieť hneď na "prvý krát" ...
V utorok večer ma začalo bolieť brucho a trvalo to tak do piatku. Je tu nejaká šanca žeby som bola vtom? 🙂
@1dominika112 pravdaze mozes byt. Nam sa s manzelom podarilo a nevieme ako.😉
@simmsi dúfam veľmi že sa podarí a budem. 🙂 Test sa robí presnejšie tak kedy?
Ahojte, s partnerom sme mali "chránený" styk...použili sme kondom, no ked už bolo po všetkom, zistili sme že z neho takmer nič nezostalo, roztrhol sa. Myslím, že mám práve plodne dni keďže to bol môj 14. deň cyklu, išla som sa hneď osprchovať, no neviem čo to malo nejaký účinok - ešte sa nám to nestalo...môžete mi prosím povedať či máte podobne skúsenosti? Ďakujem Vám
@1dominika112 my sme tiež prvorodeneho "zamiesili" na prvykrat 🙂 Testovat sa oplati az ked ti vynecha MS..skôr zbytočne
@ela0915 sprcha vobec s tymto nesuvisi, aj keby si sa "dole" vysprchovala uplne, spermie davno putuju k Tvojmu vajicku, ak v tom case je vajicko uz uvolnene a putuje z vajecnikov smerom von...Ak si mala plodne dni a kondom sa roztrhol, je velka pravdepodobnost, ze tehulka budes, ak sa spermie dostali k vajicku...No to zistis, az ked Ti bude meskat MS...Ak babo chcete, drzim palceky, aby si si nasla na testiku vytuzene // 😉...Inak neporadim 😀
@1dominika112 ak si mala v tom case plodne dni a ovulaciu, je mozne, ze budes tehulka...Drzim palceky, nech si najdes na testiku vytuzene // 😉
Ahojte baby. Ja len vaše názory chcem. 🙂 pred mesiacom som prestala užívať hak...O tri týždne na to som mala nechraneny pohl.styk. A O tri dni som mala dostať menzes. Už je to týždeň A ešte stále menzes neprišiel. Mávam nejaké návaly tepla, A stále ma boli brucho ako keby už mrcha mala prísť. Prosím vás možno si to naHovaram A je to všetko zo stresu. Ale mali ste niektorá skúsenosť s takýmto niecim? Ďakujem za odpovede.
@aalzbetkaa môžeš sa skusit testnuť..ale inak napr. ja som menzes po vysadeni ant. nedostala - musela som ist na vyvolavacku..a až potom ked skoncila "vyvolana" mrcha..som uz tu dalsiu nedostala 🙂
@ela0915 no vzdy je najlepsie testovat, az ked Ti meska MS, ale su zienky, ktore testuju ovela skor...No ak to nevydrzis, tak skus testovat 10 DPO ( 10 den po ovulacii)...Ak vies, kedy presne si ju mala...Ak mas pravidelny cyklus, tak to je asi 4 dni pred ocakavanou MS...Ja som nikdy netestovala skor ako v den ocakavanej MS, lebo zbytocne sa potom stresujes...Drzim Ti palceky a ak na mna nezabudnes a budes mat testik aspon so slabulinkymi //, tak ma tu spomen, ked by si sem pridavala fotecku....Budem sa tesit s Tebou 🙂

@mon895
@cynthia1998 zienky, strie su hlavne o genetike...Ja som pribrala dost pocas oboch tehu, no strie som mala len jemnucke a len zopar a len zboku stehien...🙂...Ine zienky menej priberu a strie maju aj tak a vela...Je to individualne, no kremiky mozes kludne vyskusat kadejake, koza bude urcite elastickejsia a nebude taka vysusena...Ja som brusko potierala zo zaciatku olejom Babylove pre tehulky z DM 😉