Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@1dominika112 no az ked ti bude meskat. Skor sa ani neoplati. Lebo jeden den moze byt neg. a na druhy uz poz. Ja som to zistila az ked som bola v 6tt.
Ahojte žienky. Od 9.3. mi meška MS. Tehotenske testy som si robila. Najprv 3 ktore boli negativne po vyvolavacke o tyzden tento stvrtok uz mam slabeho ducha. Na sone nebolo nič vidiet. Podla ms by som mala byt v 6 tt. Trochu mam strach. Vysledok z krvi bude az v pondelok. Stretol sa niekto s takym pripadom ?? Dakujem za odppved prikladam aj testik z dnesneho rána.
@daduska_maminka mohla si mat neskor ovu.... alebo moze ist aj o mimomaternicove... dufam, ze je to ten prvy pripad... alebo jednoducho hcg stupa pomalsie...
@daduska_maminka od 9.3. Ti meska??? Ci vtedy bola posledna menstruacia? Na tomto teste mi to pride ako kanalik. Ale mozno sa mi to iba zda drzim palce aby pekne silnela a bolo vsetko v poriadku
@aalzbetkaa anooo 🙂
Dievčatá test z piatka a druhy zo soboty niečo sa tuším rysuje čo myslíte?
@lenulikus takže myslíš že by som mohla byť tiež? Brucho má stále bolí ako pred MS :/ fuu
@sstalynda 9.3. som mala poslednu ms .. dufam ze to bude tym ze pomaly stupa dneska bola silnejsia nez pred vcerom
@sstalynda ako myslis kanalik ? 9.3. som mala poslednu
@daduska_maminka kanalik je to kde sa ma ciarka vytvorit. Ale nie toto nie su kanaliky to su pekne ciarky ratulujem. Mne tiez ukazalo prvu silnejsiu ciarku pekne viditelnu az 37 dc takze hlavne klud vsetko bude ok. 😁 drzim palceky
@aalzbetkaa skús sa otestovať a uvidíš..kedže MS ti meška vyše týždňa...ak bude test negativny, tak chod ku gynekol. nech ťa prezrie a pripadne pichne injekciu..ono ak test vyjde negativny..šarapatu ti môže robiť práve vysadenie antikoncepcie...alebo aj napr. nejaka cysta
Otestuj sa a podľa toho čo vyjde, uvidis čo dalej
Mamicky chcem sa spytat. Ci niektora mala ako priznak tehotenstva bolest lytok noh?
@sstalynda :D dakujem horsie to je s tou nevolnostou ktoru mam 2 deň. :(
@daduska_maminka jaaaj tak tej este bude 😁😁😁 ja som 8 tt a stale to je tak. A chute ani nevravim. Muz len kruti hlavou 😁 ale ono to prejde.
zienky, vo stvrtok sa mi spustil hlienovy vytok - co vo mne evokuje zaciatok plodnych dni...Ale ktory den mam teda povazovat aj za OVULACIU? Hned ten prvy den? V piatok vecer sme mali (ne)chraneny sex, praskol kondom - myslite, ze sme trafili zrovna ovulku? 🙂 Dakujem za akekolvek rady
@sstalynda no vobec sa netesim . Najhorsie to byva vecer a o nieco menej rano. Cez den je to ako ta pohoda. Horsie je cestovat autobusom do skoly. Dufam ze to coskoro prejde. Chute ani praveze nejak nemam. To radsej by som mala tie ako stale nevolnosti 😀😀😀
Ahojte predsa som bola...tehotenstvo mi potvrdil no este na sone nic nebolo vidno...povedal ze prvy majovy tyzden...no videl tam mensiu cystu,ktora dufam nebude robit problemy☹
@natalusik005 ahoj moja. Mna neskutone bolia nohy - lytka. Hlavne ked dlho stojim.
Mne teraz v nemocnici oznamili v 8 tyzdni ze nevidi ziadnu akciu srdca :((
@orbistika22 a kolky týždeň si podľa sona? Držím silno palce nech dopadne všetko dobre nech počuješ srdiečko svojho drobceka

@lenulikus keď si tu ďalšiu nedostala, tak si ako bola tehotná? 🙂 dobre som pochopila? 🙂