Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@natalusik005 hej hej som tehulka 🙂 aj ked som este na zaciatku. Viesco mna bolia lytka mam ich vzdy stuhnute a krcove zily sa mi robia. Chodim praxovat, tam som cele dni na nohach. Po 12 chodim domov "po štvornožky" :D .. mne priatel masiruje nohy a to trosku uvolni 🙂
@daduska_maminka pfuuale vies co je zaujimave ze ja sa rano zobudim a som fresh :D nic ma neboli a v noci to zacina ked si lahnem. Priatel aj mne masiruje nohy uz 3 dni vecer. A neznesitelna bolest taka tupa ubolena. Necham sa prekvapit cim to je. Ale krcove zily sa mi nerobia. Len fungujem tiez pochodim vela toho a v noci zomieram. Pozorujem toto e dni. Od zaciatku aprila sme snazilkovali. Ale zase aby sa na 1 krat podarilo to by bolo asi moc dokonale :D priznaky ine nemam len to co inokedy pred ms. Prsia bolestive. A unavena som. Ale to mam aj v case bliziacej sa navstevi :D Ty to mas od zaciatku tehu?
@mirka6882 ahoj gratulujem ti. Viesco mne az po 3 negativnych testoch ukazalo pozitivny 🙂 t.j. 2 tyzdne 🙂 . Ked som tam bola minuly piatok nebolo tam nic. Takze teraz piatok tam snad nieco uvidim 🙂 veľa šťastia 😙
@natalusik005 viesco minuly tyzden ked som prisla z praxe "po stvornozky" ... som nejak zacitila krce v nohach az take trnutie 🙂 ;)
@daduska_maminka vau tak študuješ ešte pekne si šikovná 🙂 nevoľnosť som mala iba na začiatku tehotenstva možno tak do toho 10tt ale potom už ok v pohode všetko prebieha záha má akurát začína páliť a to je strašne nepríjemné hrozné ale to zvládneme 🙂 potom hneď napíš čo a ako si dopadla odfoť aj bábätko 🙂
Ahojte dievcata 😉 , som tu kvazi nova ...Chcela by som sa poradit,mozno je to otazka od veci alebo casovo este skoro,ze nie moc vhodna... Z muzom sme si povedali,zeby sme sa pokusili o druhe babo...V novembri som potratila tak som zacala brat antiku 30.3.som ju vysadila 6 .4. Som dostala menzes a snazili sme sa ze ci by sa mohlo zadarit ,aj ked neviem ci je to hned mozne po vysadeni liekov.Mam aj stitnu zlazu..Podla vypoctou ovu.. som mala min.tyzden menzes mam dostat az bud.stvrtok.. Ale cca dva dni mi je fost divne ,nedivne velmi sa mi toci v hlave a mam ako leby o cas daake pichanie v podbrusku a kazdu chvilku idem na malu..Myslite zeby bolo mozne ze som tehotna? Alebo je to skor v hlave ze by som chcela byt? Vcera som skusila aj test ale samozrejme zenic neukazal..😘 Dakujem za kazdy nazor,radu...
@orbistika22 ahoj... je nieco nove? 😕
Ahojte, ja by som mala len jednu otázku ..antikoncepciu beriem uz vyse dvoch rokov , snažím sa pravidelne ..lenže v nedeľu som zabudla vziať tabletku , dala som si ju v pondelok rano keď som to zistila , ale v pondelok som tabletku zjedla v normálnom case a v utorok taktiez ..s priatelom sme mali nechraneny sex v utorok večer a urobil sa do mňa ..mam obávať otehotnenia??
@ariana195195 jasne 🙂 viesco mna palieva zaha uz teraz stale sa na to stazujem. Strasne mi chuti kyseleeee. Citronova voda je pre mna najlepsia 🙂 :D .. bolieva ma zaludok ale vacsinou len na vecer to zacina. Rano mi je blbo ale da sa to predychat ked si dam zuvacku. 🙂
@daduska_maminka jejda ja som na začiatku jedla mandarínky teraz už hocičo zjem mňa aj na začiatku bolela panva ako keby som mala ms dostať no ale to mám aj teraz sem tam je to normálne ale žuvačku teda tu nie s tej mi je zle ráno sa dobre naraňajkovať a bude to dobre teším sa už na tvoju malu bublinku odfoť ju keď tam pôjdeš 🙂
@ariana195195 isto odfotim 🙂 ja sa uz neviem dockat 🙂 teraz mi je dost zle lezim a modlim sa aby mi to preslo. Ranajkovat som ranajkovala, boli ma zaludok. Je to strasne :( a do toho este palenie zahy. Az taka kyselina mi vystreluje ze mam pocit ze budem vracat. :( neviem ako to dneska zvladnem. O 12 musim byt uz v skole tak dovtedy to snad prejde. 🙂 no ja mam tiez krce ako na ms ale gyndoska povedala ze to je v poriadku lebo sa meternica roztahuje. Mna natahuje ked si umyvam zuby a to mi zacalo vcera.
@ikonica som po MA v 7 tyzdni :( som z toho velmi nestastna. Najhorsi zazitok v mojom zivote a to nehovorim o bezcitnom pristupe lekara v nemocnici
@sonickasonka Ahoj ja som na tom skoro rovnako ako ty, len posledna MS bola 7.4. Tiez sme sa minuly tyzden snazili. Mam kratsi cyklus 26 dnovy. Mam bolest krizov , pichanie v podbrusku a chodim castejsie na malu. Tiez neviem, ci si to nahovaram lebo je to skoro, ale tak mozno sa nam - tebe aj mne zadarilo. 😉
@chellina gratulujem, krasna ciarka!😉
@sonickasonka
@mgabriskova zienky, este je skoro na testovanie a vsetko je mozne...Treba len vyckat do MS a ked nepride, potom testovat...Velmi vam obom drzim palceky, aby ste si nasli vytuzene // na testikoch 😉
@orbistika22 je mi luto, co si si prezila...Prajem Ti skore telesne a hlavne dusevne zotavenie a coskoro silnejuce // na testiku a zdrave tehulkovanie az do konca 😉
@daduska_maminka Prajem Ti krasne tehulkovanie a neboj, tieto priznaky za chvilku pominu a potom si uz budes tehu len uzivat 🤰😉
@zufala11 Ak si zabudnutu tabletku uzila neskor ako po 12 hodinach od casu kedy si ju brat mala povodne, tak moznost, ze budes tehotna tam urcite je a hlavne ked si nahodou mala v tej dobe plodne dni - ovulku...Moj nazor...No drzim palceky, nech vsetko dopadne tak, ako si prajes 😉
@mirka6882 nevadi moja, netrap sa, dolezite je, ze tehu mas potvrdne a ze je tam aspon ta malicka bodecka - Tvoje mini babätko...Ked pojdes nabuduce, budes vidiet aj malicku fazulku uz a verim, ze aj ❤ bude krasne bit...No daj mi potom zas vediet po kontrole, ako ste dopadli...Verim, ze vsetko je v pohode, no tie 2 tyzdne Ti ubehnu a potom budes usmiata uz natrvalo 😉...Prajem Ti krasny dnik a dakujem za spravicku 😘
@zufala11 ale v pribalovom letaku k antike je spomenute, ze ak zabudnes uzit tabletku, daj si ju hned ako si na to spomenies a chran sa aj inou ochranou (napr.kondomom) po dobu jedneho tyzdna...Pozri si pribalovy letak a tam spomenuty odsek - "Co ak zabudnem uzit tabletku?"...No drzim palce, nech tehulka nie si, ak nou este nechces byt 🙂
@zufala11 Toto je z netu ;)
Čo robiť keď zabudnete užiť tabletku?
Ak sa oneskoríte s užitím tabletky do 12 hodín, antikoncepčná ochrana ešte nie je znížená, tabletku užite hneď ako si spomeniete (aj keby ste mali užiť dve tablety za deň alebo naraz). Ak sa však oneskoríte s užitím tabletky o viac ako 12 hodín, antikoncepčná ochrana môže byť znížená:
Ak ste sa oneskorili s užitím tablety prvý týždeň menštruačného cyklu, nasledujúcich aspoň 7 dní použite aj iný typ antikoncepcie (prezervatív). Ak prišlo k pohlavnému styku v priebehu posledných 7 dní existuje možnosť otehotnenia.
Ak ste sa oneskorili s užitím tablety v druhom týždni cyklu, nie je nevyhnutné použiť ďaľšiu metódu antikoncepcie (prezervatív), pokiaľ ste predtým užívali tablety správne a nevynechali ste viac tabliet.
Oneskorenie alebo vynechanie užitia tablety v treťom týždni cyklu predstavuje najväčšie riziko zníženia antikoncepčnej ochrany. Nasledujúcich 7 dní sa doporučuje použiť aj inú metódu antikoncepcie (prezervatív).
Buď užite vynechanú tabletu a dokončite užívanie z blistra a namiesto oddychového týždňa (7 dní) začnite užívať z ďaľšieho blistra – bez prestávky. Druhá možnosť je prerušiť užívanie z blistra a začať oddychový týždeň (7 dní), po 7 dňoch pauzy pokračujte klasicky s užívaním z nového blistra.

@ariana195195 idem v piatok ku gyndoske 🙂 .. no mne sa to bude vliect teraz velmi pomaly lebo mam este k tomu aj skusky v skole ale sak to zvladneme 🙂 dokedy sa mavala nevolnosti ak smiem vediet ? ;)