icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

ariana195195
26. apr 2017

@luta13 ďakujem pekne áno mlieko zaberá a aj ten vankúš je to super keď to zaberie ja len to mlieko a prejde to mám pokoj dosť dlho kým to znovu príde 🤰 kopance sú neopísateľné niečo nádherné drz sa papá 😇

luta13
26. apr 2017

@daduska_maminka Krasne si to taktiez napisala, ze uz je asi Tvoj cas stat sa matkou...Kolko mas rokov, kedze studujes?...Tipujem 17-18, ci mylim sa?...No tak, ci onak velmi sa tesim s Tebou, ze si si babätko nechala a ze bojujes aj v skole a aj s nevolnostami...Klobuk dole, bude z Teba dobra mamicka 👶❤...Prajem Ti este raz zdrave tehulkovanie a uzivaj si vsetko, ked prestanu nevolnosti, bude to ovela lepsie 😉

luta13
26. apr 2017

@ariana195195 aj vy sa drzte ❤

sticker
michaelats
27. apr 2017

Pekne dobrr rano 😊 ma niekto skusenost s FEMIBIOM 2 ? DAKUJEM😊☺

karmela
27. apr 2017

@michaelats no užívajú ho tehulky v druhom trimestri 😊 Ja teraz užívam 1

luta13
27. apr 2017

@michaelats ja som uzivala len Femibion 1, potom som sa na to vykaslala, lebo som zabudla bravat pravidelne, no su to dobre vitaminky, urcite odporucam 😉...Nic tym nepokazis a doplnis babätku to, co potrebuje pre svoj vyvoj 🙂...Prajem Ti zdrave a krasne tehulkovanie 😘

daduska_maminka
27. apr 2017

@luta13 tak trosku sa mylis ;) budem mat 20 🙂 som prvacka na vš 🙂 pevne verim ze budem dobra mamina 🙂 ja som si tu svoju ako dobru moc neuzila 🙂 som mlada mamina ale dospela s rozumom 🙂 a ocino je tiez dobry a zodpovedny 🙂 😙😔😀😀😁😁 mala som odporucanie na tehu test clear blue ;) a nedalo mi to tak som si ho dneska kupila a hned som si ho spravila😊😊😊❤❤ ukaze aj pred kolkatiki tyzdnami som pocala 🙂

tonjadabik2
27. apr 2017

@daduska_maminka kde sa to da kupit? U nas v lekarni take nemaju

daduska_maminka
27. apr 2017

@tonjadabik2 kupila som ho v Dr.Max aj so zlavou pouzitim karticky 🙂

tonjadabik2
27. apr 2017

@daduska_maminka dakujem.. Aj ked minu bude zbytocny.. Dnes som si robila a mam negativny

daduska_maminka
27. apr 2017

@tonjadabik2 moja skus verit 🙂 .. ak ak nie tak bude nabuduce 🙂 drzim ti palce 🙂 😙😙👍

tonjadabik2
27. apr 2017

@daduska_maminka uz skusame 3/mesiace.. Alebtak ine skusaju roky.. Asi to tak ma byt

sstalynda
27. apr 2017

@tonjadabik2 my sme skusali 7 mesiacov. A podarilo sa ked som ani nevedela kedy bola ovulka 😁 ani som tomu nechcela verit pokial neboli //. A buduci tyzden nas caka prve sono tak dufam ze vsetko dopadne dobre. Urxite sa zadari. Drzim palce

lauuura88
27. apr 2017

Ahojte potrebovala by som vediet vas nazor, mozem byt tehu keď som svoje dni mala 12.aprila tri dni vždy mam len tri ,sex som mala 16.aprila cyklus mávam striedavo 21 a potom 24 den ,uz tyzden ma bolia prsia kazdy den a svoje dni mam dostať budúcu stredu, dakujem za kazdy nazor

daduska_maminka
27. apr 2017

@tonjadabik2 neboj pride to ten spravny cas vela stastia 😊

daduska_maminka
27. apr 2017

@lauuura88 pockaj si do dna ked ti maju prist ak nepridu sprav si testik 🙂 vela stasticka

tonjadabik2
27. apr 2017

@sstalynda jooj super tesim sa s tebou huraaa ta potom hod fotku babetka chi. hej ved my sa stale snazime skusime toho datumu 14 vtedy je vraj ovu..ta ale my stale.. hlavne jed je vytok ta vtedy..teraz nemam ziadny..a test negativny..ta asi som uz stara hehe..

tonjadabik2
27. apr 2017

@daduska_maminka hej dik..skusame dalej hlavne v ten 14sty den vraj je vtedy ovu ..ta ale my stale..hlavne ked mam vytok toho 17steho a dalej..asi mam posunute ja neviem..ms kazdy druhy mesiac..este pockame co sa bude diat..

daduska_maminka
27. apr 2017

@tonjadabik2 ja som otehotnela nechcene. Ovulku som mala odost posunutu a otehotnela som 18-20 den cyklu 🙂 ale bolo nam to dopriane od Boha a nikto to necakal. A to som v decembri vysadila antiku. A druhu co som mala zacat brat ani nezacnem lebo mrška už nepride 🙂 ale som stastna a moje bábätko už milujem a aj ho chcem ❤ a tebe prajem vela stastia 🙂 pride to spravny a neocakavatelny cas - prekvapenie a budes sa tesit z bábätka vela stastia 😉😉😉

tonjadabik2
28. apr 2017

@daduska_maminka noo tak to mas dobre ked tak neocakavane.. Tiez sme tak prisli k malemu..naraz dve ciarky.. Hihi.. Teraz menzes meska konwc mesiaca a ms nikde..teploty vysoke ale test biely.. Este cakame

luta13
28. apr 2017

@daduska_maminka tak prepac, ze som sa sekla s vekom 😉...No som rada, ze mas zodpovedneho muzicka, testik je krasny, gratulujem este raz a uzivaj vsetko, cakaju Ta nadherne chvile...A neboj, zvladnes vsetko, aj babätko, aj skolu...Prajem Ti krasny den 😀

daduska_maminka
28. apr 2017

@tonjadabik2 mne test ukazal velmo neskoro a to uz mi 2 tyzdne meskala mrška 🙂

daduska_maminka
28. apr 2017

Ahojte 🙂 takze dnes som bola na sone 🙂. Nas maly pokladik nebolo este poriadne vidiet, ale uz ho milujem neskutone moc. Dostala vselijake letačiky ;) som v 5 tt podla ms v 7tt 🙂
Ale vsetko je zatial okej 🙂

Doktorka mi predpisala acidum folicum - kyselina listova 1tbl (R)
a Progesterone LedeePharma 200mg a mam uzivat 2tbl rano a vecer ale letaku je pisana jedna tbl ako ste to mali vy ?? Dakujem za odpoved a prajem vsetkym pekny dniček.

mgabriskova
28. apr 2017

@daduska_maminka Gratulujeeem. 👏 Ja som bola/som 😀 tiez mlada mamicka. Otehotnela som ako 17 rocna a porodila ako 18 rocna. Teraz ma moja Sofi 6 rokov.

daduska_maminka
28. apr 2017

@mgabriskova no madhera a aky to bol pocit ?? Tak ja budem mat 20 v auguste 🙂 ale na babatko sa tesim 😙😙 a dakujem ;)

Drzim palceky nech ti malicka robi radost 😊😊😊

tonjadabik2
28. apr 2017

@daduska_maminka hej? Takze este je sanca? Lebo teploty velke na bazalke a tento mesiac ziadna ms..nebola

mgabriskova
28. apr 2017

@daduska_maminka Pocit super, trosku obavy samozrejme, ale tak ako ty som sa tesila. Som cisto rodinny typ. 🙂 Odvtedy som pre Sofi chcela surodenca uz niekolko krat, no ani raz to nevyslo. ☹ Zistili mi mutaciu genu MTHFR a naordinovali fraxiparin. Teraz som "cakatelka" ci to vyslo. 3.5. mi dufam, menzes nepride. 🙂

natalysb
28. apr 2017

Ahojte mamicky vidote tam nieco?

papi30
28. apr 2017

Caute baby...ja dom uz vstupila do 2.trimestra a rozmyslam, ci by som nemala uzivat nejake tehotenske vitaminy. Je ich tolko na trhu, tak mi napadlo, ci to neni iba reklama a biznis na tehotne ako vsetko okolo toho. V stredu som bola u lekarky, vysledky som mala ok, okrem ths ale som sledovana na stitnu...ja som sa zabudla spytat, ale ani lekarka nic o vitaminoch nespomenula..co si o tom myslite?

daduska_maminka
28. apr 2017

@mgabriskova tak drsim ti palce 🙂 ..
Samozrejme ze mam obavy aj ja .. uz len z toho dovodu ze som studentka a nepracujem. Ale ccem dorobit letny semester a ako vyucena ucitelka do ms by som si dala ziadost na vypomoc do skôlky 🙂 trapi ma aj situacia ze som bez peniazkov a odkazana zatial na vyzivne od rodicov 🙂 ale da sa vsetko zvladnut len sa musi chciet 😊😊😊