icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

ariana195195
2. máj 2017

@bezmena18 ahoj hod sem testik 😇

sonickasonka
2. máj 2017

Babulky tak prikladam ten test rana ako mi pisala luta13... ten co som rano vhodila len do policky a bezala do prace ..No co vravite?? Mam dost zmiesane pocity lebo sa mi tam aj nieco ako keby marilo...Ale pocity mam prave opacne ..😲.. Vy vidite prosim vy?? Ci aj nic?

natalysb
2. máj 2017

@sonickasonka ja vidim 😍

adria88
2. máj 2017

@sonickasonka ja vidím tiež ducha, držím palce 🙂

luckam89
2. máj 2017

Kocky, prosím Vás, čo tam vidite,?? 6. Deň mi mešká menzes, test som si robila okolo 17 večer dnes, v podbrušku má vyše týždňa boli, prsia ma bolia odvčera, bradavky mám zväčšené, zilnate...uzivala som od polky apríla inofolic a manžel folandrol, bábo planujeme😉

sonickasonka
2. máj 2017

@luckam89 tak tu je nadherne vidiet gratulukem a stastne tehulkovanie

adria88
2. máj 2017

@luckam89 je tam slabá druhá čiarka, gratulujem 🙂

natalysb
2. máj 2017

@luckam89 ako to co sa deje tento ROK SAME TEHULKY 😍 kraaasa gratulujem 🤰

sonickasonka
2. máj 2017

@natalysb adria88 myslite? Vo stvrtok by mala prist mrcha priznaky mam ako keby mala prist .. 😢 ale ak by neprisla neskutocne by som sa potesila...

natalysb
2. máj 2017

@sonickasonka aj mne mala prist a neprisla. 🙂 takze sa nestresuj vobec tym! Niekedy je lepsie nemysliet ver mi :D a nepocuvaj negativizmus ze este sa netes a podobne! Daj to mimo seba a ver ze to tam je a zostane! Ja som tiez verila ❤ aj mna bolelo podbrusko ako na ms nebojkaj 🙏 drzim palecky

sonickasonka
2. máj 2017

@natalysb tak ja v podstate okrem yuna to neplanujem ak bude povedat nikde ,lebo sa stretnem z nepodporou atd..samozrejme ze nie z manzelovou ale z rodiny lebo uz mame dve baby a v zime som potratila a to zase bude naco a vy nieste normalne ale mi si velmi prajeme..dlho nam trvalo kym sme sa ako tak preniesli cez tu stratu a ak to naozaj je neskutocne sa budem tesit...neskutocne...len aby bolo 😍

karmela
2. máj 2017

@luckam89 áno tehuľka blahoželám 😊

karmela
2. máj 2017

@sonickasonka aj na tvojom testíku je vidieť slabú druhu čiarku neboj ona bude pekne silnieť postupne

michaelats
2. máj 2017

Dobry vecer 🙂 vie niekto z vas ake su to perineuralne cysty ? Dakujem

sonickasonka
2. máj 2017

@karmela velmi by som sa potesila

karmela
2. máj 2017

@sonickasonka no kuk trosku upravené ale vidieť aj bez toho

daduska_maminka
2. máj 2017

@natalysb no tak to ti gratulujem :* :* no mne je dnes akosi zle mam pocit na vracanie takze len tak tak žijem uz sa mi aj hlava zatocila a robieva mi to len vecer 🙂 takze to som spokojna 🙂 nevolnost je to najhorsie obdobie v tehu 🙄

daduska_maminka
2. máj 2017

@luckam89 gratulujem a prajem prijemne tehulkovanie 🙂 tento rok je velmi urodný co je pozitivne 😉😉😉😉

daduska_maminka
2. máj 2017

@sonickasonka vidim druhu čiaročku tak držím palčeky ❤❤

daduska_maminka
2. máj 2017

Zienky co je lepsie.. vyvracat sa alebo to nejak predychat ..?? 😣😣😣 dnes sa to nejak stupnuje ...

natalysb
2. máj 2017

@daduska_maminka chudatenkoooo mojo 🤰 ja sa zatial citik velmi fresh 🙏😅 tak mrska neprisla a ozri robila som tehotensky testik dnes ja som len unavena a v noci som spozorovala ze sa budim a som nepokojna. 😂 neda sa mi zaspat a len sa pretacam a nervozma som. Takze som moc nenaspala. A dalujem Ti za gratulaaaaaciu 😍 a dufam ze mna ta nevolnost obide. Pri synkovi som len odpadavala nizky tlak inak mi bolo dobre 🙏

sonickasonka
2. máj 2017

Skusila som odfotit este raz .. 😅 ... po vasich povzbudeniach sa zacinam ozaj aj tesit...uz len pockataby mrcha neprisla ,dufam ze najblizsich 9 mesiacou sa usidli inde... 😂 ... tak to co vidim ,nevidim sama ??? ❤

luta13
2. máj 2017

@tinabalogova zbehni ku svojmu gynekologovi, ten Ti na vsetko urcite odpovie, spravi potrebne vysetrenia a aj sono, ak bude treba...Drzim Ti palceky...My Ti tu na to asi neodpovieme, kedze "nevidime" do Teba...Ja by som isla co najskor, pre istotu, no neboj, vsetko bude o.k...:-)

luta13
2. máj 2017

@luckam89 Gratulujem...Vidim krasne tehu // a babo uz planovat nemusite s muzickom, lebo sa vam Vase plany naplnili...Verim, ze bude vsetko v poriadku a budes si uzivat zdrave tehulkovanie...Boh s vami 😉🤰😘

luta13
2. máj 2017

@sonickasonka Dobre, ze si to nevzdala a testy nevyhodila 😉...Vidim // a gratulujem...Uz len aby silnela...Testuj zas o 2 dni a potom porovnaj s dnesnym...Verim, ze / bude ovela vyraznejsia - hod potom zas foto 😉...Trosku som Ti to upravila, je to super - potichucky sa vytesujem s Tebou...MS uz nepride podla mna tento rok vobec 🙏🤰😘

luta13
2. máj 2017

@natalysb Krasne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

luta13
2. máj 2017

@daduska_maminka ja by som sa asi vyvracala, keby ma velmi tazilo 😉...Ak by mi teda islo vracat...Potom by som pockala chvilku a zjedla aspon zopar piskot s kakaom a podobne...Nic velke do zaludka rozochveneho 🙂...Drzim palceky, nech Ti je uz len lepsie...No musis si sama najst sposob, ako si urobit lepsie na zaludok...Ja som tiez bola nijaka cely prvy trimester 😉...Treba vydrzat, potom bude lepsie 😘😉

luta13
2. máj 2017

@michaelats toto som teraz nasla na nete - skus si o tom vygooglit, mozno sa dozvies viac...No ja Ti posielam aspon toto 🙂

Tarlovova cysta - příznaky, projevy, symptomy

tarlovova cysta priznaky projevy symptomyTarlovova cysta (anglicky Tarlov cyst, perineurial cysts) je cysta, která se vyskytuje v oblasti páteřního kanálu na úrovni obratlů S1 až S4 (1. až 4. křížový obratel) a jsou vyplněny mozkomíšním mokem. Méně často se vyskytují v oblasti krční, hrudní či bederní páteře. Tyto cysty jsou pojmenovány po neurologovi Isadoreu M. Tarlovovi, který je popsal již v roce 1938.
___
___

Tarlovovy cysty jsou poměrně časté ve srovnání s jinými neurologickými cystami a obvykle jsou bezpříznakové. Často je tedy nalézáme náhodně při MRI nebo CT vyšetření pro jiné zdravotní potíže. Stěna Tarlovovy cysty je tenká a vláknitá a je tak náchylná k prasknutí při dotyku, tudíž jejich odoperování je poměrně složité.

Diagnostika: dvě nejvíce běžně používané a efektivní metody pro vyšetření Tarlovovy cysty jsou MRI a CT.

Léčba: existuje mnoho možností léčby pro zmírnění symptomů způsobených těmito cystami, ale jejich účinnost je diskutabilní. Pokud však dochází k útlaku nervů, je vhodné se přiklonit k operační léčbě.

Jak se projevuje Tarlovova cysta - příznaky, projevy, symptomy
◾často asymptomatické
◾narušení okolní kostní tkáně
◾bolest v oblasti výskytu cysty
◾bolesti hlavy
◾parestézie (brnění)
◾snížení citlivosti
◾poruchy hybnosti
◾ztížená chůze
◾útlak nervové tkáně ◾vyzařování bolesti na vnější stěnu stehna
◾bolest v třísle, sexuální dysfunkce, močová inkontinence
◾bolest podbřišku

luta13
2. máj 2017

@bezmena18 hod sem testiky, ktore si robila - pod seba ich uloz a odfot na svetle...Pozrieme Ti na to...Aj ten, co o nom hovoris, ze je negativny - mozno mas vyssie Hcg prave rano a tak poobedeny testik neukazal skoro nic 😉...Sup sem s foto 🙂

luta13
2. máj 2017

@karmela zas nemozete spat? 🙄

sticker