Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@natalysb jejjkoo gratulujem ti 😊😊😙😙
@ariana195195 ahoj no tak rano som sa zobudila a zacala som spinit tak som hned utekala na gyndu. Spravila mi vysetrenie. Vsetko je v poriadku aj moj maly spuntik a uz som pocula aj srdiecko a v tu ranu som sa rozplakala o stastia 😊😊😊 bol to krasny pocit 🙂 vsetko sa ale poposuvalo som 6tt+3d mame 0,60cm 🙂 a termnin az 29.12. 🙂 takze velky kamen mi spadol zo srdca a je vsetko okej. povedala aby som vypila 1salku uroloickeho caju a nejaku brusnicovu vodu. Takze o tyzden tam mam ist na termin co som objednana. Takze som stasna ze je vsetko okej 😊😊😊
@daduska_maminka presne v tento.den mam termin aj ja,zatial len podla appky,vysetrenie ma caka pozajtra,tak sa neviem dockaaat
@kristinenka no aka parada 🙂 mne sa to isto bude tiez este posuvat lebo som mala neskor ovu 🙂 tak uvidime mozno budeme rodit naraz drzim ti palceky 😊😊😊
@tonjadabik2
Baby isto VAM POSLEM FOTKU V UTOROK IDEM UZ SVOJMU GYN. bola som na pohotovosti lebo ma bolel vajecnik ukrutne krize a nohy a nevedela som co sa deje. A mne to tam oznamili. Baby skor mam strach o tehotenstvo deti a porod a moje zdravie. Citala som o vysokom krvnom tlaku ktory je nebeznecny a zase ja mam arytmiu. Ale nemam vadu na srdci je len psychickeho povodu vdaka exmanzelovi. Ktory ma bil a tyral. Takze sa obavam len toho nebojim sa ani tak o starostlibost... to uz bude najmenej. Ale priebeh :( ale TESIM SA BABULKY IZ ZE BUDEME MAT PARIK VELMI
Tehulkam gratulujem 😍😍😍 ja stále čakám na ms či bude nebude, ešte 5 dní. Už dnes som jak čert , nervózna a zlá. Podbrusko boli, únava stúpa nakoľko cvičím tak to extra cítim že nevládzem. A možno je to len kríza pre ms. Uvidím a dám vedieť. Čakanie je hrozne😖
@kalexis a co sa Vam stala nehoda ci? Vies ja som si myslela vela krat ze som v tom. A vzdy to bol pms. A nesnazili sme sa. Az ked sme sa zacali snazit stacil jeden mesiac... hej 😂 som pocula ked skpro ukaze test ze ide o viacnasobne tehotenstvo. Akosi ma to nenapadlo. Kedy mas ms?
@tonjadabik2 ahoj, v tomto Ti ja neporadim, krcok som si nikdy neskusala hmatat, ani bazalku nemerala...Takze je mi luto, odpovedat neviem...Hod otazku do Ducha, baby Ti skor poradia 😉
@natalysb Je mi luto, ze si mala takeho ex...Lahko sa mi povie, no skus na neho zabudnut a uzivaj rastuce brusko a vsetko okolo tehulkovania...Urcite mas teraz dobreho muzicka, tak si tieto krasne "dvojickovske" chvilky uzivajte spolu...A snaz sa byt v klude, nech aj srdiecko Tvoje bije v pohodicke a robi krasnu hudbu pre Tvoje male babätka, ktore ho budu pocuvat s radostou 😉
@daduska_maminka som rada, ze drobcek je v poriadku a ze si pocula uz aj ❤ bit, je to ozaj skvele 😉 ...Len tak dalej a pohodove tehulkovanie 😘
@luta13 dakujem moj si zlata. Rano som sa neskutocne vystrasila ale ked som to zapocula na sone to krasne srdiecko 0,58cm tvorceka ❤ najkrajsi pocit aky som kedy v zivote zazila potesenie pre moje očká a zahriatie mojho srdiecka. Sme obaja v poriadku popijam bursnicovu vodicku uz ma ani tak pri cikani nepali tak snad to prejde vsetko 🙂
@daduska_maminka Neboj, vsetko bude dobre...Drobcek sa u Teba uz udomacnil a pekne si rastie pod Tvojim srdieckom 😉...Za mesiac - dva uz budes aj fotecky mat krasne zo sona, aj pohyby v brusenku uvidis na utz, to bude este len potesenie pre Tvoje oci 😉
@daduska_maminka fuu normálne som sa zľakla keď toto tu čítam som rada že je všetko V poriadku 🤰 asi si spinila aj S toho že si prechladnuta zo spodu ale som nesmierne rada že si s babom V poriadku teraz odpocivaj nerob nič namáhavé pekne ti to ubehlo ja si už ani nepamätám kedy som bola V 6tt A už 25tt uteká to moc moc rýchlo ja mám začiatkom augusta termín ti možno aj na Vianoce porodis to by bolo pekné 👶 drž sa A šetrí sa 🍒
@ariana195195 no ja som sa tiez vystrasila ale ked som uvidela bijuce srdiecko vsetko uz bolo v poriadku 😊😊😊no snad to rychlo ujde 🙂 no ja stale hovorim prialetelovi ze budeme mat vianocny darcek - konecne budem mat dovod znovu milovat vianoce 🙂 🙂
@luta13 moja ja uz sa toho dockat neviem 🙂 na tie krasne zazitky 🙂 .. inac je mozna unava na zaciatku tehu ? Ja byvam neskutocne moc unavena 😴😴 o 8 som uz spala.
No tak vam prajem vsetym dobru nocku. 😊😊😊
@daduska_maminka myslím si že bude to na Vianoce taký darček 🙂 toto je tvoje prvé bábo ? Sprav si dobré raňajky a relaxuj pri telke 🙂 teraz ja idem do práce dnes sa mi nejak nechce dnes ale chodím dva krát týždenne tak sa drž v piatok ti dám vedieť ako a čo mala drž sa ešte raz pozdravujem papá 🌹
@ariana195195 isto ano 🙂 hej hej moje prve bábo v 19 🙂 🙂 mlada maminka 😀😀 no ja pojdem tiez do prace 3 x do tyzdna po 4 hodky 🙂 peniazky sa vzdy zidu .. dobre moja drz sa a pa pa 😙
@daduska_maminka jasneeee ze mozes byt unavena. Je to pre telo zatazujuce a vycerpavajuce. Oddychuj ked to potrebujes netreba sa premahat. Telo ti same povie co potrebuje. Vela stasticka a zdravicka
@zuzanka3381 dakujem moja zlata si. No ja skoro vecer lahnem a uz driemem az zaspim. Moc vycerpavajuce teda 🙂 🙂 🙂 aj tebe prajem vela stasticka a zdravicka.
Ahojte baby🙂aj my sme dnes boli na sone🙂sme v 6tt a ten pocit ked som pocula ako mu bije ❤ sa neda ani opisat🙂)a termi mame 29.12.takze tiez budeme mat nadherny darcek🙂)vsetkym buducim mamickam prajem krasne tehulkovanie🙂uzivajte si to ako ja🙂

@luta13 ahoj chcem sa opytat som 7dc a krcok mam otvoreny..po ms..neako ma to zmiatlo.. a ovu ma byt az na konci mesiaca a dnes teplota 36,8