icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

trinka
12. máj 2017

@zakinka25 ze dôjde k oplodneniu vajíčka, telo začne produkovať tehu hormón, ale z rôznych príčin sa vajíčko neuhniezdi ale odchádza von. Keby sme sa netestovali skoro, tak by sme o tom ani nevedeli. Bola by to len meškajúca MS ...

mm2008
12. máj 2017

@marisse2428 ja tam nevidím nič. .možno budem za "zlú" ale fakt nič nevidím testuj o dva dni...

marisse2428
12. máj 2017

@mm2008 Hej, planujem este testovat 😊

zakinka25
12. máj 2017

@trinka a príčinu sa asi nedozvieme, že? :(

trinka
12. máj 2017

@zakinka25 žiaľ nie... ale doktorka mi povedala, že to môže byt aj poškodený zárodok... chyba delenia buniek a príroda to zariadila takto... netráp sa, ver mi viem co prežívaš, ja som si pred tromi dňami poplakala... ale berme to tak, že je to ako ma byt. ❤️

zakinka25
12. máj 2017

@trinka snažím sa to takto brať, ale v stredu sa mi potvrdilo tehotenstvo, začala som sa s manželom pomaly tešiť a vo štvrtok toto...dva šoky naraz, jeden biely, druhý čierny...je to trochu kruté, ale chápem, že s tým nič neurobím...len sa teraz bojím, či sa to nezopakuje, ak sa náhodou znova podarí....

trinka
12. máj 2017

@zakinka25 ja som si povedala že to nemá zmysel, neovplyvníme to, mam strach že sa to zopakuje tiež... ale babo chceme, tak musíme dať hlavu hore a zabojovať! ✊🏻💪🏻

daduska_maminka
12. máj 2017

@ariana195195 no tak to som rada. Beterka to je ked sa nechce ukazat 🙂 a asi tuzis po dievcatko ked si to napisala v zenskom rode 🙂 neboj coskoro sa ukaze drzim palceky nech vsetko dobre dopadne ;)

ariana195195
13. máj 2017

@daduska_maminka ďakujem najprv som si robila ten test sóda vyšlo dievča potom aj gynekológ povedal že je ale pre istotu sa ho stále pýtam či neni zmena len sa nedalo bola schovana nožičky tam mala uvidím O 3 týždeň drž sa aj tí 🌷

daduska_maminka
13. máj 2017

@ariana195195 ved to je jednk co to bude hlavne nech to je zdrave 🙂 jasne moja ;) davajte si pozor 🙂 drzim palce ❤

daduska_maminka
13. máj 2017

Ahojte babeny. V noci som sa zobudila na bolesti v podbrusku ale prislo mi to take ako svalovica. Lenze teraz rano mam pocit že je to bolest ako na ms a trochu mam obavy. Mna vsetko vie vystrasit co sa nezda normalne. Nekrvácam a ani nešpinim. Tie bolesti mi vrazaju aj do krizov fakt ako menstruacne. Mavali ste to aj vy na zaciatku tehu ? :/

sstalynda
13. máj 2017

@daduska_maminka ja som to tak mala tiez bala som sa a stale kontrolovala ci nekrvacam. Aj pri prvom aj teraz.

daduska_maminka
13. máj 2017

@sstalynda no ja robim to iste stale sa kontrolujem ci nekrvacam. Ale nastrasilo ma to .. ak ked viem ze za kym nekrvacam moze byt vse v poriadku ... dokedy si to mala prosim ta?

sstalynda
13. máj 2017

@daduska_maminka fuha pri prvom si nepamatam a teraz tak do 10 tt. Ale take jednodnove vzdy po dni to prislo

gurags
13. máj 2017

@zakinka25 ahoj, stalo sa mi to iste minulý rok a vycistila som sa sama, ms mi nabehla standardne a odvtedy sa snazime ďalej

daduska_maminka
13. máj 2017

@sstalynda no uvidime kedy to prejde .. dufam ze sa nic nestane

zuzanka3381
13. máj 2017

@daduska_maminka Prosím ťa mysli pozitívne. Pokiaľ nešpiníš a nekrvácaš, je všetko ako má byť. Tvoje telo sa prispôsobuje novej situácii. Si tehotná. Maternica sa mení, rozťahuje, menštruačné bolesti sú úplne normálne. Bábätko sa udomácňuje, rastie. Nesleduj sa až tak veľmi, lebo si to tehu ani užívať nebudeš 🙂 Neboj sa, všetko bude dobre.

daduska_maminka
13. máj 2017

@zuzanka3381 dakujem moja si zlata. No ja viem ze zakym nekrvacam a nespinim tak je vsetko v poriadku. Dakujem moc si ma upokojila 🙂 a neboj este si ho nauzívam ;)

majuska72
13. máj 2017

Ahoj žienky. Dva mesiace som užívala clostylbegit A po prvom mesiaci mi meskala mrcha 3 dni A potom prišla. Tento mesiac mi momentálne mešká 5 dní. S mužom sa už viac ako rok pokúšame O bábo. Testy ,čo som si robila dnes ráno boli negatívne. Je ešte šanca, že som tehu?

walkyra88
13. máj 2017

@majuska72 myslim si ze test by uz ukazal dve ciarky ale pre istotu by ste mala zajst svojmu lekarovy 😉Drzim palce

majuska72
13. máj 2017

@walkyra88 problém je však V tom, že chcem zmeniť Dr. Ale K tej môžem ísť až nasledujuci mesiac A do konca mesiaca starej musím zaniest papier že U nej končím. A je mi blbé ísť ku nej A O týždeň jej donesiem ten papier O odstúpení od zmluvy ☹

walkyra88
13. máj 2017

@majuska72 tak treba čakať či to pride alebo testovat o dva dni🙂

majuska72
13. máj 2017

@walkyra88 ty keby si na mojom mieste ideš K starej Dr. Aj napriek tomu že chcem od nej odísť ? A skúsim teda V pondelok ešte ak neprídu...

walkyra88
13. máj 2017

@majuska72 isla by som a potom by som odisla od nej normalna vec..😉

majuska72
13. máj 2017

@walkyra88 tak možno pôjdem 🙂 vďaka za názor 😀

ariana195195
13. máj 2017

@daduska_maminka ja to mam do teraz ten pocit ako pri ms je to normalne neboj sa nič drž sa babatko rastie to preto 👶

lensos29
13. máj 2017

Ahojte baby,prosim Vas mate niekto skusennosti s testom na urcenie pohlavia bábätka?Myslite ze je spolahlivy?Som v 6tt no som nedockava a rada by som ho vyskusala..diki za rady🤰😍

daduska_maminka
13. máj 2017

@ariana195195 no snad je to ten dovod 🙂 uvidime co bude dalej 🙂 dakujem moc ;)

luta13
13. máj 2017

@lensos29 nikdy som ho neskusala a ani by som ho nechcela a neverila mu!...A je drahy zevraj a to mi za to nestoji...Tiez nemusi byt podla mna na 100% pravdivy...Pockala by som na ukonceny 17tt., kedy je ukonceny vyvoj pohlavnych organov, potom by som riesila 3D sono, kde by som jednoznacne videla pohlavie (ak by sa babätko spravne ukazalo 😉 )...Nebud nedockava a uzivaj prve tyzdne, mesiace a vsetko, co sa tehulkovania tyka...Neboj, cas leti neskutocne rychlo a coskoro budes v tt., ked bude uz pohlavie vidiet aj na utz ...Drzim palceky, nech je to to, po com tuzis 😉

luta13
13. máj 2017

@trinka ahoj, je mi luto, ze babätko Ti odislo, ved prednedavnom som Ti gratulovala ku krasnym //...Prajem Ti vela sil a dalsie snazenie nech vyjde s krasnymi a silnejucimi //...Boh s Tebou...Verim, ze coskoro budes pridavat testiky do Ducha 😉