icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

daduska_maminka
17. máj 2017

@jahudna30 ahoj dnes 16.4. ?? Asi skor 16.5. 🙂 .. ak si dostala menstruaciu tak je velmi velka pravdepodobnost ze tehotna niesi. Prajem pekny den.

chorucka
17. máj 2017

@jahudna30 13.4 ste mali sex a vcer 16.5 si dostala ms Nevieme kedy si mala ovulaciu a nevieme kolko dnovy cyklus mas tak ti tazko poradime ci si tehotna alebo nie No od sexu ubehlo 34dni to by teoret. uz tehu tes mohol ukazat ak ste sa ovsem trafili do plodnych dni

chorucka
17. máj 2017

@kostrmenka Musis mat rovnako silne ciarky az vtedy dojde k ovulacii do 24h myslim Ovu test by sa mal robit poobednajsich hodinach a par hod pred testovanim nepit Taketo ciarky ti moze ukazat aj pred ms alebo po ms lebo LH hormon je v moci stale len pred ovulaciou hladina LH stupne a najdes rovnako silne ciarky a potom po ovu klesne a znova ti moze test ukazovat taketo ciarky

00dominika00
18. máj 2017

Ahojte, je možné že by som bola tehotná? Menštruácia mi už mešká šiesty deň, robila som si dva testy, jeden v utorok a druhý dnes, oba hneď ráno. Dnes bol o niečo silnejší ako v utorok ale stále je tá čiarka iba minimálne viditeľná. Teraz poobede som sa preliala vodou a išla vyskúšať ešte jeden s tým, že som na ňom nič nevidela. Dnes sú to 4 týždne od možného počatia. 🙂

karica
18. máj 2017

@luta13 ahojky 😀
Slubila som ze dam vediet, tak teda davam 🙂 bola som dnes u dr na usg a je tam moja mala bodka, zatial ma len 3 milimetre a este nebolo vidiet akciu srdiecka ale ze je to v poriadku, kedze je to este len zaciatok siesteho tyzdna cca. Mam pris este o tyzden a pol na dalsi usg ❤

daduska_maminka
18. máj 2017

@00dominika00 ahoj chod na gyndu nech ti zoberie krv na hcg hormon 🙂 testik mas pozitivny takze je tam velka pravdwpodobnost 🙂 drzim palceky

julca150
18. máj 2017

@00dominika00 ahoj prednedavnom som aj ja pisala presne tato situacia no na mojom teste bola ako keby vyrita ciarka kde ma.byt pozitivny pozrela som si na netestovanom aa tk isto ciarka.tak.sklamana 😢ale.vari ty nemas taky ,,blby "test drzim palce

luta13
18. máj 2017

@karica Neskutocne sa tesim s Tebou, ze si videla svoju malicku bodecku...Neboj, buduci utz. uvidis aj srdiecko uz...Zas sa mi potom ozvi, ak chces sem,co je nove, pripadne hod fotecku zo sona 😉...Drzim palceky a uzivaj zdrave tehulkovanie...A dakujem za krasnu spravu 🤰😘

luta13
18. máj 2017

@00dominika00 Krasne //...Myslim, ze je cas zavolat si k Dr. a objednat sa na prvu kontrolu a na krv...Oni Ti daju vhodny termin...No drzim palceky, nech // tmavnu este viac 🙂

00dominika00
19. máj 2017

@julca150
Ja som skúšala RapiClear viac krát ráno a tam mi ukazoval druhá palička no včera som skúšala dajaký lacný z lekárne+ a tam mi nič nenabehlo. Je možné že má RapiClear lepšiu citlivosť? 🙂

00dominika00
19. máj 2017

@luta13
K doktorke som sa bola objednať hneď včera keď som na teste videla 2 paličky. Len mám trošku stresíky lebo pri skúšaní rapiclear som tam tú druhú paličku mala na oboch testoch, síce slabšie ale mala no pri teh. teste ktorý sa volal lekáreň+ som tú druhú paličku neobjavila. Takže teraz nwm čo si myslieť. 🙂

elenita
19. máj 2017

@00dominika00 Sprav si digitalny test, tam Ti pekne ukaze aj tyzdne... a ked vravis, ze si 4 tyzdne od mozneho oplodnenia, to Ti uz ms meska 2 tyzdne?

00dominika00
19. máj 2017

@elenita
Nie MS mi mešká 6 dní. 🙂 ja som to počítala od možného počatia. Nwm jak to ináč počítať. 😅

00dominika00
19. máj 2017

@elenita
teda vlastne dnes je to už siedmy deň... 🙂

luta13
19. máj 2017

@00dominika00 skus digitalny test ako pise elenita...Ten Ti uz teraz ukaze presnejsie, kedze Ti MS meska uz tyzden...Ak mavas pravidelny cyklus (+- 1 den), tak si ovulku teoreticky mala cca.pred 3 tyzdnami...Ci vies presne kedy si mala ovulku?...Ak by si robila digitest, tak by Ti malo myslim ukazat + 2-3- tzn. ze 2-3 tyzdne od ovulky a k tomu este 2 tyzdne od poslednej MS = prebiehajuci 5.tt....No vazne, skus digi a budes viac vediet...Ak nechces digi, skus Lady max test z lekarne Dr.max, ten Ti ukaze krasne // - mne ukazal 3 dni po meskani MS - je to ten modry test na fotke (navrchu)...No ked budes este testovat, hod sem potom fotecku...Som zvedava, ci sa nemylim 😉...A ak mas este ten test z lekarne+, tak mi sem hod fotecku, ci tam daco ozaj nevidiet...Inak najlepsie je testovat jednou znackou testu, lebo nie vsetky testy maju rovnaky obsah farbiva...ved na foto moje vrchne 2 testy su robene z jedneho mocu - modry je vyraznejsi...Drzim palceky, nech mas krasne a ukazkove //

00dominika00
19. máj 2017

@luta13
Dobre, ďakujem. Ja som zo začiatku robila z jednej značky ale ako čítam všade radia z viacerých testov odpozorovať. Niekde píšu, že záleží aj od hladiny hcg, že niektoré ho mávajú nízke. Skúsim v nedeľu urobiť a potom sem dám fotku lebo ten včerajší som vyhodila. 🙂

luta13
19. máj 2017

@00dominika00 o.k. v nedelu testni, myslim, ze budu uz silno vyrazne //...Skus ten Lady max ak mas moznost si ho niekde kupit 😉

00dominika00
19. máj 2017

@luta13
Okej skúsim. Prinajhoršom kúpim ešte jedno balenie Rapiclear 🙂

julca150
19. máj 2017

@00dominika00
Aj ja som robila presne tu.znacku ako ty pisu ze lepsia citlivost ale ako hovorim ta ciarka tam.uz.bola ako keby vyrita neviem.este som to nevidela len viem ze uz nikdy si ten.test nekupim lebo iba sklamanie.😢nechcem ta.odrazat to urcite nie dufam ze coskoro uvidim.fotku s tvojim inym testom dvoma ciarockami drzim.palce ❤😊😊kuk fotku

00dominika00
19. máj 2017

@julca150
Ďakujem. Ja som mala klasický paličkový, keď som naň prvotne pozerala pred použitím bol čistý, biely. 🙂 Ale aj tak sú asi najspolahlivejšie krvné testy. :D

julca150
19. máj 2017

@00dominika00 ja som potom pozrela este cisty a bola tam nechapem nikdy som to take nevidela 😊😊ale uz aspon viem ze tuto znacku iz nekupim

00dominika00
19. máj 2017

@julca150
Zistila si potom z čoho ti meškala? 🙂

tonjadabik2
19. máj 2017

@00dominika00 ja tam vidim ciarku takze si

tonjadabik2
19. máj 2017

@julca150 ja vidim ciarku teda obidve..

julca150
19. máj 2017

@00dominika00
@tonjadabik2 nie nie baaby mylim ze nie kedze tm bola vyrita ako kanalik.rste na.dalsim.nepouzitom....a ja mam priblem s menzesom aj tri mesiace nepride kvoli hormonom....no este skocim za doktorkou ale madej je minimalna

tonjadabik2
19. máj 2017

@julca150 preco myslis? Mozno si.. Nemozes vediet. Ja ako vravim vidim dve ciarky.. Uz som z toho uplne zblbnuta..ktory test teda je najlepsi???

00dominika00
19. máj 2017

@julca150
Mne menzes začínal alebo končil max 1 deň. Teraz je tomu týždeň. Takže nwm no. 🙂

nicole8295
19. máj 2017

Ahojte baby... Hcg mam 820, myslite ze mozem byt v tom? Test som si kupovala ten digitalny co ukazuje aj tyzdne. ukazal mi 1-2 tyzden... No lekar mi povedal iba ze o dva tyzdne znova na krv,,,, Dakujem za odpovede

daduska_maminka
19. máj 2017

@nicole8295 ahoj . Ci mozes byt v tom ? Samozrejme ked mas 820hcg .. ja som mala hcg 81 jednotiek a uz som v tom bola. Na ultrazvuku by isto nic takto skoro nevidiel. Uzivaj si dni bud kludna. Uvidis ako dopadnu dalsie vysledky. Drzim palce.

julca150
19. máj 2017

@00dominika00
@tonjadabik2 uvidime ako bude aaj ked ja si nadej nerobim a test neviem ale ten rapid uz nekupim ak nie som zbytocne si nadej robit ...