Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@tonjadabik2 ale zasa nemusis odchadzat len trochu kludu pekne pockaj do terminu ms a testuj az potom alebo si najdy nejaky konicek na odputanie mysle a budes tehu ani nevies ako
@loginexistuje ano mas pravdu. Nehnevajte sa na mna baby. Zmenim sa ja som taka no..truba som. Asi prestanem sa sledovat a najdem si neaky konicek neviem aky a co bude bude..ak nie..drzim Vam vsetkym palce nech sa Vam splnia sny. Pa
@tonjadabik2 ja ta ohovaram??prepac ale skutocne to prezivas ako keby ste sa snazili o prve dieta vtedy by som ta pochopila uplne ale drzim palce ked si to prajete ale naozaj davat tu testy negativne nepomoze k tehotenstvu😉
@tonjadabik2 keď túžiš ešte po miminku tak chod za svojou túžbou nikdy sa netreba vzdávať držím palce aby to vyšlo čím skôr..
@walkyra88 ja viem ano boli asi negativne ja som sa do toho pustila naplno a asi mi z toho preplo ja si to uvedomujem.neboj nebudem tu uz davat ziadne testy len keby nahodou mozno raz budud dve tak sa mozno pochvalim. ako mi jedna poradila najdem si neaku robotu aj ked na materskej je to tazke..nieco aby ma to zamestnalo a nechcem uz nato mysliet. Dakujem ti.Cmuk
@karmela ano tuzim este tak tajne,,ale ako vidim nam nebude dopriate. asi to tak ma byt.. ale co ja vy tu vsetky drzte a snazte sa o // aby som mohla byt stastna s vami.ja sa nikdy nevzdavam a budem stale tajne dufat. Dakujem za krasne slova Pa Cmuk
Ahojte babenky. Mam otazku vedel by dakto povedat ci poradit ci napisat len svoj nazor 🙂 svoje dni som mala 3.mája tri dni,cyklus mam 21dňový a sex som mala 9mája(podla výpočtu som mala plodné dni) uz 4den mam dost silny výtok moze to byt znak tehotenstva?
Ahojte, stalo sa vám už niektorej ze ste boli tehotná napriek negatívnym testom? Mám spoľahlivý pravidelný cyklus už roky, teraz mi mešká ôsmy deň, no testy negatívne...
@elisa7 ahoj mne az po 2 tyzdnoch meskania ukazalo pozitivny test a to len dušika a potom to len silnelo 🙂 a to som si robila 3 testy ktore boli negativne a dalsie 4 uz pekne pozitivne 🙂
@elisa7 Ahoj, mne pomaly stupalo HCG v moci a 2 ciarky som mala neskoro ale v krvi to lekar zistil asi po 2 tyzdnoch meskania.
Kto caka stopku cez vikend? to cakanie ma zabije 😂😂😂
@daduska_maminka
@barborazilina juuj, ďakujem, tak ešte budem dúfať 🙂
Ahojte. Prosím Vás o radu. Mali sme styk 13.4.2017 cca o pol noci s partnerom s ochranou no pocas styku sa nam roztrhol "kondóm" (neboli v ňom spermie) len "kvapôčky lásky" asi po minute roztrhnutia sme si to všimli, dnes 16.4 2017 som dostala menštruaciu. Môžem byť tehotná? Alebo ak by sa nejake spermie uhniezdobali tak sa vyplavili? Dakujem všetkým
Ahojte baby. Mám na vás otázku. Menštruácia mi meškala vyše týždňa. Urobila som si testy a boli pozitívne. Dnes som ale začala krvácať, a bojím sa čo to môže byť. Nie je to iba špinenie, ale nieje to ani silné. Ale mam aj zrazeniny na papieri. Na vložke však nič. Neviem ci mám ísť ku gyn. alebo počkať či prestanem krvácať. Ďakujem za odpovede, som veľmi zmätená ☹
Ahojte, určite tu už bolo viac takých tém, len potrebujem počuť reálne názory a čo môžem čakať.. Po pár ročnom snažení, sme boli sme pred 2 týždňami na IUI, teraz vo štvrtok by som mala ísť na testy HCG, no samozrejme som nevydržala a par krát počas dňa cítim bolesť na vaječníkoch a krížoch, tak urobila si test už po týždni - bola tam slabučká druhá čiarka "duch", zopakovala som v nedeľu - čiarka bola opäť "duchová", robila som aj dnes, či zosilnela - no zobrazila sa po asi 10 min. taká že úplne najslabšia takmer neviditeľná, asi by som ju ani duchom nenazvala.. môže byť rozdiel v tom, že vtedy som sa testovala hneď ráno a dnes až teraz poobede?..Menštruáciu mám dostať až v nedeľu... bojím sa vôbec ísť na tie hcg testy :(
@manana_po ak stupa hcg v krvi tak by ciarka nemala slabnut. Menzes mas kedy dostat resp nedostat? Ja som vzdy testovala digitalnymi testami cize s tymi palickovymi skusenosti nemam. A myslim ze nemal by byt uz rozdiel v tom kedy testujes.
@nicole8295 urcite chod k doktorovi. Moze sa babo len ubniezdovat mohla si mat nejaky hematom ktory praskol a vyplavil sa mozes mat riadne menstruaciu aj ked si tehotna. Preto urcite by som sla.
@manana_po nemala si pregnyl?
@zuzanka3381 - v nedeľu, len väčšinou ani bolesti predtým ako mam dostať nemám - som z tých, čo najskôr vidia a potom cítia mrchu..teraz už týždeň ma tak bolia vaječníky aj kríže, že nechápem, no pravdepodobne to môže byť asi aj z liekov..:(
@loginexistuje - áno mala, hneď v deň IUI, teda pred 11 dňami
@manana_po jaaaaj prepac nevsimla som si ze si to tam pisala. Este nestresuj. Menzes mas mat az v nedelu. Takze bud v klude hlavne a nestresuj s testami. Daj tomu cas. Babatko sa musi udomacnit zabyvat. Moze to byt uhniezdovanie tie bolesti no aj pms. Oddychuj vyloz nohy a mysli pozitivne
Ahojte, mne uz 12 dni meska, dnes som si robila test a piatok a obe neg. Sem tam ma pobolieva v podbrusku, sem tam v prsiach, ale menej ako pred mrchou... asi to mam zo stresu, lebo o mesiac mam statnice a ucim sa ale s priatelom sme mali nechraneny styk, tak mozno sa zadarilo 😀 ale citim sa aj unavena, trosku citim bolest pri pupku, aj do placu mi je aj sa smejem na hluposti... nuz neviem co to, musim pockat kym sa dostanem k doktorke, ale veru by ma potesilo keby som tehu ako keby som mala mat daky zapal, cystu a i....
@julca150 ja si.myslim ze ano je ruzova ciarka takze si.myslim ze je pozitivny. Ale skus hej o par dni iny test.

@lus2909 aj ty.mi prepac nehnevaj sa na mna.