icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

daduska_maminka
28. máj 2017

@kacena0000 to ze by si na interupciu nesla ma od teba potesilo ..

A ano mozes byt tehotna po prve tabletka nemusela zabrat a po druhe aj po tabletke ak si mala styk otehotniet mozes. Najlepsie by bolo navstivit lekara. 🙂

lucka1255
28. máj 2017

Chcem sa opýtať či môžem byť tehotná keď už pred týždňom som mala dostať svoje dni a stále nič. Dnes ráno som si šla kúpiť tehotenský test. Ale keďže som už ráno bola na wecku vypila som čo najviac vody aby som mohla ísť znova o hodinku. Test mi vyšiel negatívny. Myslíte, že je možnosť že moč bol nejak zriedeny alebo niečo tak neukázal dobrý výsledok?

snehuuulienka
28. máj 2017

@lucka1255 no mne ukázal 3 dní od meškajúcej ms......a nebol spravený z ranného moču....skús ešte jeden,ale z ranného....mala si s citlivosťou 10??ja som mala pepino test 10 citlivost

walkyra88
28. máj 2017

Už sme na svete 3380g 50cm porod rychly vsetko je super ❤️

lucka1255
28. máj 2017

@snehuuulienka ano aj ja som mala ten istý tehotenský test. skusim ešte zajtra ráno.

karmela
28. máj 2017

@walkyra88 jeeeej blahoželám veľa zdravícka a mliečka prajem 😍

daduska_maminka
28. máj 2017

@lucka1255 ahoj pockaj este par dni. Mne pozitivny vysledok vysiel az po 2 tyzdnoch meskania 🙂 a teraz si uzivam tehulkovanie 🙂 veľa šťastia.

tonjadabik2
28. máj 2017

Baby chcem sa opytat dnea som si vsimla E sa mi spravila ciara na bruchu.. Znamena to nieco ci nie? Som pri sebe..chi 🙂

sstalynda
28. máj 2017

@lucka1255 moze to byt sposobene aj tym zriedenym mocom aj nemusi. Jeden mesiac mi meskal tyzden testy negativny aj mrcha prisla. Dalsi mesiac znova meskal na 5 den meskania na obed test negativny nebol z ranneho mocu. Uz smutna ze zase nic. Na druhy den rano ze skusim este z ranneho a bola ciarka. Drzim palce aby to vyslo

tinni
28. máj 2017

@snehuuulienka ahoj, môžem sa opýtať, skôr ti test neukázal? Ja som dnes 12 dpo, ráno som mala test úplne biely, tak už to vzdávam :(

tonjadabik2
29. máj 2017

@walkyra88 kraaasne babetko Gratulujeeeem moja. ❤

snehuuulienka
29. máj 2017

@tinni ja som skôr netestovala,chcela som schválne pockat......no myslím,že už na druhý deň od meškajúcej ms by mal ukázať.....ale dievčatá tu píšu všeličo.......že najprv bol tiež test biely,a až neskôr im ukazoval....hm,no uvidis

tinni
29. máj 2017

@snehuuulienka no ja som dnes 13 dpo a skúšala som najcitlivejší Mamatest a úplne biely, vraj by mi to už ukázal test... tak teraz čakám na ms 😢

snehuuulienka
29. máj 2017

@tinni a ms máš pravidelný??už ti mešká??

sstalynda
29. máj 2017

@tinni mne pri prvom ukazal uz na druhy den meskania. Teraz az na 6 den meskania uplne slaba. Tak treba len pockat

tinni
29. máj 2017

@snehuuulienka v stredu čakám, ale baby mi tu písali že 13 dpo by mi test už určite ukázal...

tinni
29. máj 2017

@sstalynda tak uvidíme v stredu, ale ja som 13 dpo, ovuláciu mám odsledovanu, nebola posunutá

sstalynda
29. máj 2017

@tinni ja som mala tiez presne ovu. Pri oboch. Hlavne pokoj. Najlepsie testovat az ked meska.

tinni
29. máj 2017

@sstalynda už nebudem, počkám či príde... snáď nepríde 😄

snehuuulienka
29. máj 2017

@tinni dievča netreba to silit......ak by to aj teraz nevyšlo,poradím Ti jednu vec,test si urob až vtedy ,ak už ms mešká......to testovanie pred ms sú len vyhodené peniaze.....jednak to popredu nezistis,a ukazuje aj tak blbosť,a tým sa len stresujes

tinni
29. máj 2017

@sstalynda a tiež si testovala 10-kovym testom?

sstalynda
29. máj 2017

@tinni ano ano 10-tkovym som testovala. Ozaj treba len cakat ci meska. Ja neverim na testovanie pred mrchou. Svagrina tak testla vysiel pozitivne a mrchu dostala. Mala biochemicke. Preto ozaj testovat az ked meska. Ak vyjde negativny skusit o dva-tri dni znova . Drzim palce

daduska_maminka
29. máj 2017

@tinni ahoj. 🙂 ja som mala test pozitivny az na 14 deň meskania 🙂 . Preto je lepsie testovať az par dni po meskani menstruacie. Vela stastia.

tinni
29. máj 2017

@daduska_maminka vážne? Tak to mi ešte dáva aspoň malú nádej 😉lebo kocky mi tu písali že 13 dpo už by 100%-ne ukázal . Ja som totiž ovu určite nemala posunutú, mám to odsledovane testami aj teplotou...

babls5
29. máj 2017

@sstalynda ja som mala poz.test viac ako tyzden pred mrchou..na 10dpo...krasne kazdy den som testovala

daduska_maminka
29. máj 2017

@tinni podla vsetkeho ani ja som nemala posunutu ovu.. viem kedy som mala pohlavny styk takze da sa to vsetko vypocitat. Ak uhniezdovanie trva dlhsie moze to byt aj tym 🙂. Daj tomu volny priebeh netes sa predcasne a nestresuj predcasne 🙂 dietatko je darom od boha a pride v ten spravy cas 🙂 ver ze ak sa to napodaro teraz podari sa to neskor 🙂 cim viac nieco chces tym sa to nedari 🙂 mi sme babo chceli a ja najviac len sme necakali ze to prijde tak skoro 🙂

tonjadabik2
29. máj 2017

Baby ta ja zajtra po vypocte asi zajtra ovulka ta snad.dorazi.. Mozno..ak nie neskor alebo vobec.. Uz uz nedufam a tolko sme aa snazili..ach do placu mi je..co vravite?

sstalynda
29. máj 2017

@babls5 nevravim ze to neni mozne. Len vravim ze je lepsie testovat az ked meska mrcha.

daduska_maminka
29. máj 2017

@tonjadabik2 ahoj . Moj nazor je taky neriadit sa podla bazalnej teploty. 🙂 Ja som si tiez merala teplotu a nepovedala by som ze by som mohla byt tehotna. Ale vela stastia prajem.

tonjadabik2
29. máj 2017

@daduska_maminka Dakujem lebo mi uz sibe z toho..asi si prestanem merat..ale schvalne aspon do 12.6 kedy ma prist ms chcem vediet kedy je ovulka..ci vobec je..ale mavam viem sak mame deticky len sme chceli este jedno.. A ty si tehotna?