Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@vevetrdlo1994 podla nas ??? Tak nevidime do teba 😊😊 ci si alebo nie 🙂 rozhodne ak test byva pozitivny je velka pravdepodobnost ze tehotna si ;) a mas krasnu čiaročku takže ti le držim palceky a na tvojom mieste šup šup k lekarovi na odber HCG hormonu z krvi popripade sonograficke vysetrenie nejaky ten naznak tehotenstva spravny doktor vidi 😊😊😊😆 vela stasticka prajem
Jaaaj baby neutekajte hned k doktorovi pri par dnovom meskani menzesu. Doktor tam aj tak nic neuvidim okrem bublinky. Este ani srdiecko tak sa budete zbytocne stresovat ci tam bude ci nie. Nechajte to babatko sa zabyvat v domceku. Nech si spravi pohodlicko. 👍😉
ahojte dievcata, myslite ze sa zadarilo? Minuly tyzden som pochopila vyznam slova vlci hlad, fakt som nechapala aka dokazem byt hned po jedle hladna 😇...tento tyzden uz druhe rano hnacka..citlive prsia..ten hlad uz az ak necitim. MS mala prist okolo 28.5., dve ciarky na teste boli...vid foto, neverila som, tak som jeden pruzok dala pod vodu..😂 uz len chodim na wc a modlim sa aby tie kramy neprisli...
@ggabika009 neni o com. Gratulujem 😁 verim ze pridu az na 9 mesiacov 😁
@sstalynda dakujem 🙂 poteesila si ma..mi to pride ako sen...waaaw...
@miroslavap gratulujem je to tam 🤰
@mimusa1997 zial ja tam nic nevidim. Mrzi ma to. Kolko meska???
@mimusa1997 ahoj zial tam nic nevidim. Kolko dni i uz meska mrcha ?
Ahojte, čo si myslite? Posledná menstruacia 8.5., dnes taký slabý začiatok...ale mala som take divne pocity...počasie v podbrušku, ale až nepríjemne a potom take tlačenie na druhej strane. Nikdy predtým som to nemala. Môžem byt tehotná? Počkám ešte pr dni, uvidím, či sa rozbehne a ako vlastne...nikdy nemám slabú, ani krátku.
@lilinka156 a to mame mi odkial vediet ??? :D niektore otazky fakt cloveka pobavia 🙂 prepac ale mi to nemame odkial vediet ci si alebo niesi v tom ked tu ty napises kedy si mala polednu ms .. nepozname ani tvoj menstruacny cyklus ani nic tak to nemame odkial vediet :D.. mozno strasne tuzis po babatku ale niekedy si treba pockat .. ak mas menstruaciu tak je minimalna pravdepodobnost ze si 🙂 sprav si test a posli foto ked tak alebo navstiv lekara 😥
@daduska_maminka asi som si to veľmi zelala a chcela aby mi dal niekto malú nádej...
@lilinka156 nechci zbytocne nadeje .. ked ti bude niekto davat nadej viesco si tehotna no (v skutocnosti nebudes) bude ti to robit dobre na psychiku?? Myslim si ze nie abudes len sklamana .. problem v tom ze nemozes otwhotniet moze byt v psychike 🙂 prestan chciet rob to co ta bavi uzivaj si zivot uzivaj si svojho partnera ale ver .. jedneho dna sa to podari 🙂 drzim i palce .. ( nechci zbytocne nadeje navstiv lekara ak mas problem s otehotnenim )
@miroslavap ano vidno tam aj druhu čiarku sice slabu ale vidno
Dobre rano 🙂 pred nedavnom mi najskor strpla lava ruka....,tak ze som ju necitila ....,a potom mi zacal trpnut jazyk ale nir az tak ako ruka. Som tehotna.... co sa to stalo ? Mohlo to ublizit malemu? Zlakla som sa ... lebo som mimo domu ☹ doma budem az bud. Tyzden v stredu. Dala som si magnezium.... a teraz ma priserne boli hlava ☹ dakujem... pekny den 🙂
@michaelats 😀😀 ak ti nieco strpne neznamena to ze sa malemu nieco stane :D preboha zeny spamätajte sa .. trpnutie nejakych casti tela sa stava normalne mne vzdy trpne noha
a co ?? ☺ .. aj mna bolieva hlava .. no neriesim to magneziom ale citronovou vodou vyskusaj .. a vzdy to prejde
@michaelats presne toto som mala nedavno. Najprv mi strpla lava ruka potom pera dasna a jazyk. Ale spali sme tu noc na gauci kvoli prerabaniu tak som usudila ze mi zrejme nieco bloklo v chrbte pomahalo mi krd som kracala po izbe. Akonahle som si sadla znova. Dala som magnesko a preslo to ale zacala ma hlava strasne boliet dala som si potom polku paralenu a bolo dobre ale vystrasilo ma to tiez ze co to. Babo je isto v poriadku ale z coho to bolo dodnes neviem. Ale verim ze uz to nepride lebo to bolo hrozne
@sstalynda citala som ze je to z nadmerneho uzivania magnezia... mne moj gynekolog predpisal magnezium 3tablety denne 6 dni. Dnes mi bolo priserne..... zle,hlava ma boli este doteraz.... a k tomu prislo zvracanie ☹
@michaelats ja som magnesko nebrala tak neviem ci z toho. Ale moze byt. U mna to podla mna bolo z toho gaucu 😁 ale nastastie to uz je za nami.
@daduska_maminka nie kazdy je taky muuuudry ako "Ty " 😀 😀 a do buducna budem velmi rada......ked sa zdrzis komentovania mojich prispevkov !!!!!!
@michaelats ze to tak ty povies o tej mudrosti :D sorry ale budem si komentovat to co budem ja chciet takze ked sa ti nepaci bohuzial 🙂 nenapisala som ti nic co by ta mohlo pohorsit napisala som si svoj nazor ako tu pise kazdy takze tak
@gerry22 krasna ciarocka gratulujem ;)
@daduska_maminka moje komentare vynechaj !!! Niesom zvedava na tvoje blbe odpovede.... kedze nie kazdy je tak "mudry " ako ty 😁😁

@vevetrdlo1994 podla mna ano