Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@zltyslonik teraz ktora? :D
@14hviezdicka12 ahoj tam ms ešte nikde
@miirka25 ja tam nic nevidim :/
Skus pockat este nejake tri dni a vyskusaj si urobit este jeden,ak nic tak potom k dr sa objednaj.
@zuzana256 no tak zajtra alebo pozajtra si sprav z prveho ranneho mocu testik neppzeraj hned otoc si ho na vodorvnu podlozku a cakaj take 2 minutky 🙂 tak som ti spravila aj ja 🙂
@14hviezdicka12 no dnes som si robila,zial negativne.Bolesti mam stale no neviem ze ako bude
@mouse14 a ake silne mas bolesti lebo ak mas silne tak skor pride ako nie .. asi sa snazite o babatko ked si zufala 🙂 neboj dieta je dar od Boha 🙂 pride ten spravny cas 🙂 ako som vravela mne tiez mrcha neprisla vtedy kedy mala a test som mala negatiny az na 14 den bol pozitivny a to uz som si myslela ze ci "neprechadzam do menopauzy" ale nie 🙂 ale bala som sa ze ked mam dva testy negativne a kramy nikde ze coto ale bum baaac uz som v 13tt srdiecko krasne bije a pekne rastieme 🙂 uz sa tesim na kopanceky
@14hviezdicka12 zlata silno drzim prsteky.Hej tak chceme cim skor sme po potrate v januari.Mam aj PCO tak take vseliake je to s cyklom.Pred mesiacom som skoncila na vyvolavacke,inofolic mi uplne rozladil cyklus,ktory bol kazdy mesiac.A co sa tyka bolesti,rano ma pichala maternica.Neviem bo prsia sa nemenia a bolesti tlak sem tam krc
@mouse14 Ved daj tomu cas ;) ja ti drzim v tom palce 🙂 daj vediet co a ako
@14hviezdicka12 dakujem ti velmi pekne 🙂
@14hviezdicka12 ok
@zuzana256 daj potom vexiet drzim palceky
@ariana195195
Lekarka zhodnotila, ze nie je dovod na UPT 🙂 velmi sme sa potesili. V praci sa snazim nenamahat... 🙂 davam pozor. Dakujem. Pohladkaj brusko za mna 😍❤
@14hviezdicka12 jasné dám vedieť
❤ ❤ ❤ som velmi štastná vidiš vedela som to teraz si užívaj tehulkovanie 🤰 👶 pohladkám a pohladkaj aj ti 😘
@timina22_09 ❤ ❤ ❤ som velmi štastná vidiš vedela som to teraz si užívaj tehulkovanie 🤰 👶 pohladkám a pohladkaj aj ti 😘
@14hviezdicka12 ďakujem a ani neviem kedy testnut
Ahojte baby🙂prosim vas...som v 14tt...myslite ze babetku bude nejak vadit hlasnejsia hudba pod holym nebom?Zajtra sa u nas v GA chysta podujatie Kubanska noc a bude tam hlasna hudba...myslite ze bez obav mozme ist?dakujem za rady🙂
@lensos29 nebude .. preco by mala ?? Vies kolke zeny maju aj svadby pocas tehotenstva alebo su hostom na svadbach ?? Takze sa nicoho neboj
@14hviezdicka12
Dakujem🙂mas pravdu...to ma vobec nenapadlo...inak citam ze aj ty mas termin v decembri...aj my🙂tak pekne tehulkovanie🤰
@lensos29 aj tebe pekne tehulkovanie 🙂 ja som bola na desmond a pohodka 🙂
@zuzana25 ak neprisla ms pockaj este 2-3 dni
@kata011 predstav si mne duch vysiel az na 14 den po vynechani mrchy takze nemaluj certa na stenu 🙂 ..
@14hviezdicka12 nemalujem vyjadrujem nazor a myslim ze je to skor vynimocne
@ariana195195
Dakujem ti krasne za podporu. Velmi si to vazim 😘
@kata011 praveze to ani vynimocne neni pytala som sa gynekologicky oneskorenie ovulacie ma väčšina žien 🙂 ale v poriadku ved je to stranka urcena na vyjadrenie svojho nazoru 😊😉
@14hviezdicka12 ves ja sa snazim vzdy poradit na zaklade vlastnych skusenosti pretoze take nieco ako tebe sa mne nikdy nestalo....takze na zaklade toho som toh nazoru ze test je negativny, lebo ja som uz ducha mala....s zase ty si to mala inak co je tiez nazor a snazis sa tak poradiť...cize uz ma dva a uz si urobí vlastny záver...obe sme radili ako najlepsie sme videli.....a nakoniec to všetko bude aj tak inak😉

Ahojte baby, vidite tam nieco???? 18.5 som mala poslednu MS a zatial stale neprisla...